Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim Vás,

čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz.

Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný.

Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky ;);)

moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.

ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky...

• Autor
moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.

ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky...

no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. ;)

no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. ;)

Vsechno jde ale je to o penezich o velkych penezich bych rekl.

Zdravim Vás,

čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz.

Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný.

Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky ;);)

www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest

Zdravim Vás,

www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest

A co je snim???Ten to ma nebo co??

Jo, velmi inteznivne se tim zabyva. Jinak bych to sem asi nepsal, ne :doh

Zase tak intenzivní to nebude, auto už mu stojí hodně dlouho.

Asi tak nejak :) ani na srazy nejezdi tak intenzita pominula.

Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl.

Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl.

Forest???? A dotáhl...... lol

Pozdrav mi ho... fuck

Ještě upřesnění....myslíš malé a velké turbo pro větší rozsahy tlaků?????? Nebo jak vlastně?

Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor...

...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi.

...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi.

Právě, to je fakt jen na závodění a nebo když někdo neví co s penězma, ale to zas nebude dělat octu. 1,4tsi je dost zajímavej motůrek, ten kompresor bych chtěl vidět.

Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes...

Upraveno od JasteR

Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes...

...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... :palec2:

• Autor

a za kolik tak? neco stim uděláme třeba.

a za kolik tak? neco stim uděláme třeba.

za 20 už je zadán.....

Ale rozhodující je samo cena.....když tak SZ

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.