Publikováno Září 26, 200717 r Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky
Září 26, 200717 r moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k. ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky...
Září 26, 200717 r Autor moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit.
Září 26, 200717 r moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. Vsechno jde ale je to o penezich o velkych penezich bych rekl.
Září 26, 200717 r Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest
Září 26, 200717 r Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest A co je snim???Ten to ma nebo co??
Září 27, 200717 r Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl.
Září 28, 200717 r Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl. Forest???? A dotáhl...... Pozdrav mi ho... Ještě upřesnění....myslíš malé a velké turbo pro větší rozsahy tlaků?????? Nebo jak vlastně?
Září 29, 200717 r Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi.
Září 29, 200717 r Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi. Právě, to je fakt jen na závodění a nebo když někdo neví co s penězma, ale to zas nebude dělat octu. 1,4tsi je dost zajímavej motůrek, ten kompresor bych chtěl vidět.
Září 29, 200717 r Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... Upraveno Září 29, 200717 r od JasteR
Září 29, 200717 r Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej....
Říjen 1, 200717 r Autor Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba.
Říjen 1, 200717 r Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba. za 20 už je zadán..... Ale rozhodující je samo cena.....když tak SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.