Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vie mi niekto poradit ako sa daju odskusat tycky stabilizatora?? a po kolkych Km asi tak odchadzaju .Dik

Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu...

Mě je poprvé měnili na záruku asi v cca. 30tis a teď mám na nich najeto přes 100tis a stále drží - záhada. :)

• Autor
Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu...

a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000

Upraveno od stukator

a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000

To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže.

Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více.

• Autor

Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více.

Dik moc vyskusam

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.