Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jak spatne kryje? jen sem prebrousil bubinky a natrel stetecke tri vrstvy a nepozoroval sem ze by to spatne krylo..

Ja taky ne... :palec2:

Prostě ty hrany mi pořád vylejzaly. Kámoš teď natíral hammeritem žlutým a to samé. Taky byl pěkně naštvanej. Tak nevím.

Na trmeny a bubny jsem pouzil Hammerite a vse krasne v pohode zakrylo...

Také jsem spokojen,mam zelené třmeny a bubny a kreje dobře :palec2:

Tak nevím, kde u mě byla chyba. První vrstva překryla jen ty rovnější plochy, rohy a hlavně hrany byli skoro bez barvy. Druhá vrstva už si stím trochu poradila ale pořád to hodně prosvítalo. Třetí už šla, ale bylo pořád vidět, že na hranách je slaboučká vrstvička. Takže čtvrtá vrstva a už to bylo dobré. S tou novou barvou to zvládnu na 2 vrstvičky a jsou suprové. Vše sem měl dobře očištěné a admaštěné. Hlavně že vám to aspoň kreje, já sem si poradil jinou barvou. :D

• 2 týdny později...

mam jeden dotaz jsem cerstvy ridic a zacinam zkulturnovat nasi fabii combi 1,4TDI 55KW :)

chci barvit take brzdove trmeny a bubny ale nevim cim jestli ma cenu koupit treba toto http://www.schon-tuning.cz/SKODA/Octavia/3...bny-zelena.html

http://www.autofashion.cz/index.php?main_p...roducts_id=1916

a nebo to udelat asi jako 80% z vas natrit to hemeritem mame modrou metalizu (hlubinna modra)

a taky nevim jakou barvu na to tak pokud tady nekdo mate uz zminovanou barvu tak se pls. ozvete

• 1 měsíc později...

chlapi poradte: ako natriet strmene, ked nemam garaz a potrebujem to nechat vyschnut? a kde to dat opieskovat v Prahe a co by to stalo?

• 3 měsíce později...

kupoval jsem na fabku novy litaky... a potrebuju natrit bubny a trmeny.. mel jsem predstavu bubny cerny.. a trmeny zlaty... auto je modry... ale tata to chce mit v jedny barve... nebude to blby i v predu cerny... nemohl by sem dat nekdo fota jak to vypada na autech...

diky

kupoval jsem na fabku novy litaky... a potrebuju natrit bubny a trmeny.. mel jsem predstavu bubny cerny.. a trmeny zlaty... auto je modry... ale tata to chce mit v jedny barve... nebude to blby i v predu cerny... nemohl by sem dat nekdo fota jak to vypada na autech...

diky

ja mám černé předek a zadek

post-13460-1202675501_thumb.jpgpost-13460-1202675525_thumb.jpg promiň lepší nemám

predek by se mi libil zlatej.. ale bubny ve zlaty budou asi sileny co.. mam kola v chromlaku a nechci od nich odvadet pozornos... temi bubny.. proto bych je chtel cerne..

tady máš lepší fotku pro představupost-13460-1202764983_thumb.jpg

diky... pudu taky do cerny...

diky... pudu taky do cerny...

není zač

:)

• 2 měsíce později...

Docela Mě zaujala ta barva na kamna. Máte jěště někdo zkušenosti. Někdo tu píš že mu hamerite (nebo jak se to píše) po půl roce začal prorezat...

Ahoj, rozhodně Ti(a vlastně i ostatním) nechci brát dobrý pocit z poctivě odvedené práce ... moje zkušenost je ovšem taková, že barva typu: např. silikonová antikorozní(výrobce BALAKOM) nevydržela ani 1/2 roku. Letos jsem vyzkoušel práškovou barvu(KOMAXIT) - nejprve opískovat potom prášková barva. Mně se to podařilo pořídit za 50+50 Kč. Což je za hubičku. Čas prověří, jestli to byla správná volba.

Ahoj,

rok se s rokem sešel(téměř) ... a můžu bilancovat, jestli ten KOMAXIT byl správnou volbou. Nebýt toho, že to v té lakovně odflákli, mohlo to být bez známek koroze. Posuďte sami:

post-3272-1208814899_thumb.jpg

post-3272-1208814939_thumb.jpg

Ahoj,

rok se s rokem sešel(téměř) ... a můžu bilancovat, jestli ten KOMAXIT byl správnou volbou. Nebýt toho, že to v té lakovně odflákli, mohlo to být bez známek koroze. Posuďte sami:

post-3272-1208814899_thumb.jpg

post-3272-1208814939_thumb.jpg

no nevypadá to po roce moc pěkně

asi zlaté bubny na felicii, tam jsem je ve třech letech stáří nastříkal barvou na brzdy a když jsem ji desetiletou prodával, tak rez na nich nebyl, asi zázrak :)

asi zlaté bubny na felicii, tam jsem je ve třech letech stáří nastříkal barvou na brzdy a když jsem ji desetiletou prodával, tak rez na nich nebyl, asi zázrak :)

JÁ JSEM PŘED BUBNY DAL TAKOVOU NEREZOVOU IMITACI KOTOUČŮ.

post-7292-1208872798_thumb.jpg

To je domaci vyroba nebo to jsi nekde koupil?a jak je to tam přidělane to maš i pod litakem?

bety:ty jo,to radši rezavej kotouč.... :feve:

bety:ty jo,to radši rezavej kotouč.... :feve:

Plně souhlasím, to je hustej tuzing.

Kristova noho. S touhle vopičárnou jsem viděl okťu a měla navíc stříbrné doplňky. Fakt "nádhera"

tady máš lepší fotku pro představupost-13460-1202764983_thumb.jpg

Ty bubny pod tema stylovejma kolama vypadaj fakt hrozne stejne jako ty maly kotouce, na druhou stranu proti gustu zadny disputat...

Upraveno od Tomáš Němeček

Ja som natrel na Felde brzdy cervenou hameraitkou a drzalo to 10 rokov bez najmensích problémov. Ani hrdza ani odlúpnutá farba. Teraz sa to chystám spravit na Fábii alr asi na zeleno.

No ... myslím si, že ten Komaxit(prášková barva) je správná volba, jenže ti borečci to zkrátka odflákli - na těch již zkorodovaných místech byla slabší vrstva nebo to bylo umaštěno. Každopádně, před lakováním jsem dal bubny opískovat.

Topolíno

• 8 měsíců později...

já jsem je nastříkal barvou na brzdy koupenou ve spreji a v sobotu jsem měl kola dule a bubny pořád stejny tak su spokojenej :palec2:

post-4285-1231839720_thumb.jpg

No já bych teda bubny kolem šroubů a dosedacíh ploch kol rozhodně nestříkal. Nejen, že v létě, jak barva malinko povolí, ti to zašpiní kola, ale znám i případy, kdy se alu kola k tomu přilepily a musíš je pak odrazit a samozřejmě tu hrozí poškození kola.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.