Jen Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdarec, mam mensi problem s radiem.Mel jsem na Otave 1 origo radio Grundig a ted jsem tam dal sonku, jenze mi neladi skoro zadne stanice, krome impulsu a f1 Kdybyste nekdo vedeli jak se zbavit sumu a zacit poslouchat, poradte (uvazuju koupit predzesilovac na antenu ale nevim, jestli je to good napad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 a neni na octavii predzesilovac? fabie ho ma takze i octa ho bude mit a mozna ze sony ji neumi napajet zkus zmerit jestli na koaxu zivem vodici je 12V jestli ne tak si kup napajeci vyhybku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) V anténě je zesilovač, origo rádio má napáječ přímo v sobě, takže když vyměníš rádio, musíš vyřešit i napájení toho zesilovače, protože neorigo rádia ho v sobě samozřejmě nemaj. Napájecí výhybka se dá běžně koupit, napojíš ji mezi rádio a onektor antény a zapojíš jeden drátek na +12V. Kdyby sis přečetl rubriku Autohifi, je to tam už probírané. Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 nektere radia maji napajeni....vim ze treba pionner jak jsme montoval tak on to nepotreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Zrovna jsem řešil totéž: Kup v nejbližší škodovce "fantomové napájení" antény, drát z napájení šoupni na pin5 v napájecí patici ISO. Další věc je že jsou přehozený napájení pin4 a pin7 - Stálý a za klíčkem (nedrží nastavení stanic). Dál někde bývá na pinech 3 a 5 trvalé napájení - odstranit (místo 5 napájení antény) - nebo při první návštěvě servisu odpálíš diagnostiku - nevím jak by se tvářili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.