Martinoslav Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Chci ve FRS vymenit repro. Chtel bych neco kvalitniho, ale abych nemusel delat zasahy do auta - vyrezavat podlozky apod. Zkratka idealni situace vymena kus za kus. Zadni repro bych implementoval do plata. Poradte prosim znacku/typ. Jde mi o kvalitu, ne o cenu. A doporucte take jake vyskove repro. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Abych to jeste upresnil s tou cenou - za predni repro 20 tisic nedam Zkratka rozumna cena/kvalita. Ale nejaky chrastitka za 1000 Káčé taky nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 A 19000,- bys dal ? No tak snad Magnat je dobrej ne? Ale bude určitě levnější... nebo Clarion ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Covece hodily by se konkretni modelove typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 a n estacia tie temy co tu uz su? ved je tu asi desat tem o ozvuceni fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nestaci. Vsude se jen pise o ozvuceni a konkretni kvalitni rady nikde... Nekdo fundovanej by mi sem mohl dat odkazy na proverene kvalitni repro. Nechci kupovat zesilovac, pouzit chci jen ten co je v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ahoj, já mám vepředu Magnat Bull Power 2160 (kompa) a sem spokojenej, vzadu ovály Magnat Bull Power 6930, ale už bych volil spíš 6940... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 co třeba....tento set je v ceně 6-6500,- u obou oválů ti zaručuji dostatek dynamiky i bez SW teda samozřejmě podle toho co do nich bude pouštět signál Ty kompa mají neodymový magnet, který je přímo předurčuje pro montáž do Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 fancarhifi: Diky za tip Jeste mi prosim popis co je co Na prvnim foto jsou 3 repro, pak dve repro a pak jen jedno Repro na prvni fotce je asi dopredu a to dalsi dozadu do plata - ale co ten treti repro u prvni fotky? To je SW? Subwoofer montovat nechci... A musel bych neco upravovat v prednich dverich, kdyz bych chtel repro co jsi mi nabidnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 no dobre ale aj tak fancarhifi vsade pise konkretne typy. ale mas pravdu. ja mam plato a dopredu by som tiez nieco chcel a nechce sa mi tlmit ani nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 ...to není subwooofer....na tom prvním obrázku jsou komponentní reproduktory ESX u kterých jak jsem napsal je malá montážní hloubka. Ty ovály jsou jen variantou k výběru.S těmi to repro mám dobré zkušenosti co do kvality zvuku což je ale přímá úměra s použitým zdrojem signálu (rádio) Ti co mají originální repro vymění pouze plastový kroužek (ten samozřejmě taky můžu dodat) pro nové repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ahaaaa... No super... A zadni bys doporucil jake? Preferuji kulaty tvar, ovaly se mi moc nelibej A hlavne nejakej stridmej design A proc jsou tedy na prvnim obrazku 3 repro? Je mozne to u tebe koupit nekde v kamennym krame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Jo a jeste - daji se ty vyskace zamontovat do originalnich pozic?? Nerad bych aby mi nekde neco vycuhovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 ...pkud by jsi chtěl do plata kulatý repro tak ti můžu doporučit buď JBL GTO837 (2790,-) nebo Infinity REF8023i (3290,-) Jsou to reproduktory o prměru 20cm a zastanou dobře i basy Kamenný obchod sice nemám, ale kdyby jsi měl cestu do Olomouce tak by jsi si je mohl vyzvednout u mě.Co se týče toho výškového reproduktoru a jeho instalace tak tento konkrétní typ jsem tam ještě nepoužil, ale neměl by s tím být zásadní problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Infinity vypadaji dobre Olomouc je na me daleko, asi si to od tebe necham poslat. Tak tedy shrnuti - predek ESX Signum a zadek Infinity. Bude to vzajemne zvukove ladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ...ladit ot bude...ESX jsou na SQ a Infinity ti zabezpečí dynamiku....ale pořád z tebe nějak nemůžu dostat co máš za rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Eonon E0609 http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ja mam clarion dxz818rmp pouzijem to iste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Eonon E0609 http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=36 ...no...jak si s těmi repro poradí...to se uvidí...teda spíš uslyší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Je to mosfet, takze zvuk ma kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 fancarhifi: Covece, kde muzu objednavat? Jaka bude finalni cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 (editace) fancarhifi: Covece, kde muzu objednavat? Jaka bude finalni cena? ...napiš mi na mail...celkem 6980,- poštovné je samozřejmě zdarma... Editováno: 7. Říjen 2007, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 OK, posilam maila Moc dekuju za ochotnou pomoc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Nemáte niekto skúsenosti s touto značkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 v celku dobré repro....za tu cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.