Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci ve FRS vymenit repro. Chtel bych neco kvalitniho, ale abych nemusel delat zasahy do auta - vyrezavat podlozky apod. Zkratka idealni situace vymena kus za kus. Zadni repro bych implementoval do plata. Poradte prosim znacku/typ. Jde mi o kvalitu, ne o cenu. A doporucte take jake vyskove repro. Diky :palec2:

Vloženo

Nestaci. Vsude se jen pise o ozvuceni a konkretni kvalitni rady nikde... Nekdo fundovanej by mi sem mohl dat odkazy na proverene kvalitni repro. Nechci kupovat zesilovac, pouzit chci jen ten co je v radiu.

Vloženo

co třeba....tento set je v ceně 6-6500,- u obou oválů ti zaručuji dostatek dynamiky i bez SW :palec2: teda samozřejmě podle toho co do nich bude pouštět signál :)

Ty kompa mají neodymový magnet, který je přímo předurčuje pro montáž do Fabie...

post-845-1191521848_thumb.jpg

post-845-1191521929_thumb.jpg

post-845-1191521972_thumb.jpg

Vloženo

fancarhifi: Diky za tip ;) Jeste mi prosim popis co je co ;) Na prvnim foto jsou 3 repro, pak dve repro a pak jen jedno ;) Repro na prvni fotce je asi dopredu a to dalsi dozadu do plata - ale co ten treti repro u prvni fotky? To je SW? Subwoofer montovat nechci... A musel bych neco upravovat v prednich dverich, kdyz bych chtel repro co jsi mi nabidnul?

Vloženo

:D ...to není subwooofer....na tom prvním obrázku jsou komponentní reproduktory ESX u kterých jak jsem napsal je malá montážní hloubka.

Ty ovály jsou jen variantou k výběru.S těmi to repro mám dobré zkušenosti co do kvality zvuku což je ale přímá úměra s použitým zdrojem signálu (rádio)

Ti co mají originální repro vymění pouze plastový kroužek (ten samozřejmě taky můžu dodat) pro nové repro.

Vloženo

Ahaaaa... No super... A zadni bys doporucil jake? Preferuji kulaty tvar, ovaly se mi moc nelibej :( A hlavne nejakej stridmej design ;)

A proc jsou tedy na prvnim obrazku 3 repro? :) Je mozne to u tebe koupit nekde v kamennym krame?

Vloženo

...pkud by jsi chtěl do plata kulatý repro tak ti můžu doporučit buď JBL GTO837 (2790,-) nebo Infinity REF8023i (3290,-) Jsou to reproduktory o prměru 20cm a zastanou dobře i basy :palec2:

Kamenný obchod sice nemám, ale kdyby jsi měl cestu do Olomouce tak by jsi si je mohl vyzvednout u mě.Co se týče toho výškového reproduktoru a jeho instalace tak tento konkrétní typ jsem tam ještě nepoužil, ale neměl by s tím být zásadní problém.

post-845-1191620770_thumb.jpg

post-845-1191620863_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...