Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No vzdy ked tam lejem zimnu, vonku vystriekam z ostrekov aj prednych aj zadnych najskor letnu. Lebo ta letna sa ti nepremiesa tak dokladne v nadobke so zimnou a ak mas letnu v hadickach...koniec. Zamrzne a hotovo. Potom treba auto nechat rozmrazit niekde v garazi alebo v podzemnej garazi nakupneho centra...aspon 2-3h...niekedy aj dlhsie a vystriekat tu letnu von. Stalo sa mi nieco podobne vlani ked som tam nechal letnu zmes. A nemyslim ze by ti ostreky zamrzli zo zimnej...

Vloženo (editace)

Zimní kapalinu sem začal dolévat je to tak měsíc,ale po troškách.Čekalo mě nemilé překvapení,když sem chtěl nyní ostříknout sklo-zrada,zimní bylo dolito málo.Dnes sem měl od rána auto u známýho v garáži,nechal rozmrznout a náplň co byla v nádržce sem odsál injekční stříkačkou,na kterou sem pospojoval brčka na pití.Šlo to parádně.Pak už jen dolít 100%ní zimní a protáhnout hadičky.Sem vůl,že sem to neudělal dřív....

Editováno: , autor: djpetr
Vloženo

neviem prečo Vas to tak trapi, ja som sa pomylil a dal som do ostrekovača letnu zmes a ked už som mal plnu nadržku žena sa ma opytala či to je zimna, skoro ma šlahlo, ale vyriešil som to uplne v pohode, chodil som po meste a vystriekal som celu letnu zmes až motorček skučal, potom som dolial nemrznucu z kauflandu /-18/ a je to v pohode, a to som robil teraz cez vikend ked tu u nas bolo cez den len 1 stupen... nech sa dari...

Vloženo (editace)

No je celkom zbytocne platit za zimnu aj v lete...ale na druhej strane asi aj zbytocna namaha odsavat 1liter letnej ked chcem vymenit za zimnu, nie? Ved je to radovao 20sk. ;) Ale ako som uz povedal, odporucam vystriekat komplat letnu z hadiciek a az potom naliat zimnu. Vyhnete sa problemom ako popisoval djpetr a PMA. ;)

Editováno: , autor: RomanKo
Vloženo (editace)

Tak se taky přidávám v sobotu jsem jel dopoledne na Vysočinu a lepší počasí jsem si nemohl vybrat :) snežilo a mrzlo a moje stěrače byly obalený sněhem a já nic neviděl super docela jsem byl naštvanej 2x jsem stavěl abych to obouchal u spolujezdce byl nakonci stěrače tak 2cm led. No moc bezpečný to nebylo. A souhra náhod nevim nevim pánové. Myslim že ty stěrače jak nemaj tu konstrukci po celé délce tak jsou na konci měkké a nabaluje se to tam.Zklamalo mě to.

Jinak já používám zimní směs po celý rok a je po starostech

Editováno: , autor: kadli
Vloženo

taky bych stříkal lol - (ale směs zamrzla, protože mi zavčasu nedošlo, že tam asi nebude od výrobce zimní)

nemůže se něco stát s motorkem, když jsem několikrát zkoušel odstřikovače a voda netekla?

Vloženo

verim tomu ze nie...v najhorsom pripade snad vypalis poistku...ale ked motorcek vrzi, tak je to ok...ale uz to radsej neskusaj a radsej roztop, vystriekaj a vymen. A skontroluj ak by neslo stale, ci poistka neni prepalena...to moze byt. Na F1 zvyklo vyrazit poistku ale nastastie neznicilo motorcek. U R mi motorcek vrcal ale nestriekalo nic. ;)

Vloženo

zalezi jestli zamrzne jen hadicka - tak motorek tlaci, nebo to zamrzne v motorku(cerpadle) to pak "mlci" a muze, nebo nemusi prepalit pojistku. U FI se mi ted stala druha moznost a uz sem se bal, ze motorek shorel, po rozehrati nastesti vse funguje OK. :kuk:

Vloženo

Mam takovej dotaz na vase sterace :-) Od clena fora jsem totiz koupil tyhle sterace ktery mam na O1:

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=100191 vypadaj jako klasicky aerotwiny, ale maj jiny uchyceni a na netu jsem se dozvedel ze to je nejaka "cube redukce" a jsou na Fabii2 a Roomstra. Jsou i jinak velky nez na Roomstrovi nebo Fabii. Nevite jak je to s vymenou sterace, jesi je potreba primo sterac s tim cube uchycenim nebo obyc aerotwin jako je treba na O2? Muj rozmer je totiz 600 a 470mm. Taky jsem nekde videl, ze se da vymenit jen ta gumicka a zbytek sterace zustane, jde to u vsech nebo jen nekde?

Vloženo (editace)

chlapi, je to mozne, aby aero stierace (origo z vyroby) uz po roku prevadzky

robili na spodnom okraji predneho skla taky nezotrety film ?

ked okno zotriem iba raz, hnusny sedy povlak je na svete.

postupne mi rastie smerom hore,

az to musim poriadne postriekat vodou a zotriet.

:help:

Editováno: , autor: colins
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

5J1 998 001 .. som si ich kupoval do zasoby lebo tie moje nejak robia cmuhu . (po roku) a stalo to tusim okolo 950.

Editováno: , autor: Arts
Vloženo

Je pravda, že ty aero fakt moc dluho nevydrží. Já to vyřešil tak, že po koupení nových jsem vyměnil jen stěrač před řidičem a z těch starých vybral lepší před spolujezdce. Mám teď jeden nový náhradní a že to trochu šmudlá ped spolujezdcem mi neva...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Používám celoročně zimní směs a nemám problém. Těch pár korun mě nevytrhne ani nezabije, tak vocogou, kdyby šlo o život, nebo o teplej řízek, asi bych to řešil... :) Ale vrže mi zadní stěrač, už od nova když jde zpátky, co s tím?

Vloženo

Mě to taky na Fábce někdy dělá, říkal sem si, jestli to není třeba tím, že když se čistí okno, tak se to dostane i na tu stírací gumku a pak to dělá tyto zvuky, nevím :kol-32:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...