PMA Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Asi tejden zpatky, taky me to napadlo, ale myslim, ze ta stara uz tam nebude... Editováno: 24. Listopad 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No vzdy ked tam lejem zimnu, vonku vystriekam z ostrekov aj prednych aj zadnych najskor letnu. Lebo ta letna sa ti nepremiesa tak dokladne v nadobke so zimnou a ak mas letnu v hadickach...koniec. Zamrzne a hotovo. Potom treba auto nechat rozmrazit niekde v garazi alebo v podzemnej garazi nakupneho centra...aspon 2-3h...niekedy aj dlhsie a vystriekat tu letnu von. Stalo sa mi nieco podobne vlani ked som tam nechal letnu zmes. A nemyslim ze by ti ostreky zamrzli zo zimnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 jj me ted zamrzla sluzebni FI. Musim to nechat v garazi a pak poradne prostrikat. Jak se snich, tak strikam dokud se nezacna barvit na modro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Zimní kapalinu sem začal dolévat je to tak měsíc,ale po troškách.Čekalo mě nemilé překvapení,když sem chtěl nyní ostříknout sklo-zrada,zimní bylo dolito málo.Dnes sem měl od rána auto u známýho v garáži,nechal rozmrznout a náplň co byla v nádržce sem odsál injekční stříkačkou,na kterou sem pospojoval brčka na pití.Šlo to parádně.Pak už jen dolít 100%ní zimní a protáhnout hadičky.Sem vůl,že sem to neudělal dřív.... Editováno: 24. Listopad 2008, autor: djpetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no já tohle léta řeším tak, že i přes léto plním zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 neviem prečo Vas to tak trapi, ja som sa pomylil a dal som do ostrekovača letnu zmes a ked už som mal plnu nadržku žena sa ma opytala či to je zimna, skoro ma šlahlo, ale vyriešil som to uplne v pohode, chodil som po meste a vystriekal som celu letnu zmes až motorček skučal, potom som dolial nemrznucu z kauflandu /-18/ a je to v pohode, a to som robil teraz cez vikend ked tu u nas bolo cez den len 1 stupen... nech sa dari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no já tohle léta řeším tak, že i přes léto plním zimní tak to musis bejt porad tim lihem priozralej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) No je celkom zbytocne platit za zimnu aj v lete...ale na druhej strane asi aj zbytocna namaha odsavat 1liter letnej ked chcem vymenit za zimnu, nie? Ved je to radovao 20sk. Ale ako som uz povedal, odporucam vystriekat komplat letnu z hadiciek a az potom naliat zimnu. Vyhnete sa problemom ako popisoval djpetr a PMA. Editováno: 24. Listopad 2008, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Tak jsem zjistil, ze to byl jeste zbylej kousek letni Editováno: 24. Listopad 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Tak se taky přidávám v sobotu jsem jel dopoledne na Vysočinu a lepší počasí jsem si nemohl vybrat snežilo a mrzlo a moje stěrače byly obalený sněhem a já nic neviděl super docela jsem byl naštvanej 2x jsem stavěl abych to obouchal u spolujezdce byl nakonci stěrače tak 2cm led. No moc bezpečný to nebylo. A souhra náhod nevim nevim pánové. Myslim že ty stěrače jak nemaj tu konstrukci po celé délce tak jsou na konci měkké a nabaluje se to tam.Zklamalo mě to. Jinak já používám zimní směs po celý rok a je po starostech Editováno: 24. Listopad 2008, autor: kadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 taky bych stříkal - (ale směs zamrzla, protože mi zavčasu nedošlo, že tam asi nebude od výrobce zimní) nemůže se něco stát s motorkem, když jsem několikrát zkoušel odstřikovače a voda netekla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 verim tomu ze nie...v najhorsom pripade snad vypalis poistku...ale ked motorcek vrzi, tak je to ok...ale uz to radsej neskusaj a radsej roztop, vystriekaj a vymen. A skontroluj ak by neslo stale, ci poistka neni prepalena...to moze byt. Na F1 zvyklo vyrazit poistku ale nastastie neznicilo motorcek. U R mi motorcek vrcal ale nestriekalo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 zalezi jestli zamrzne jen hadicka - tak motorek tlaci, nebo to zamrzne v motorku(cerpadle) to pak "mlci" a muze, nebo nemusi prepalit pojistku. U FI se mi ted stala druha moznost a uz sem se bal, ze motorek shorel, po rozehrati nastesti vse funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Mam takovej dotaz na vase sterace :-) Od clena fora jsem totiz koupil tyhle sterace ktery mam na O1: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=100191 vypadaj jako klasicky aerotwiny, ale maj jiny uchyceni a na netu jsem se dozvedel ze to je nejaka "cube redukce" a jsou na Fabii2 a Roomstra. Jsou i jinak velky nez na Roomstrovi nebo Fabii. Nevite jak je to s vymenou sterace, jesi je potreba primo sterac s tim cube uchycenim nebo obyc aerotwin jako je treba na O2? Muj rozmer je totiz 600 a 470mm. Taky jsem nekde videl, ze se da vymenit jen ta gumicka a zbytek sterace zustane, jde to u vsech nebo jen nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) chlapi, je to mozne, aby aero stierace (origo z vyroby) uz po roku prevadzky robili na spodnom okraji predneho skla taky nezotrety film ? ked okno zotriem iba raz, hnusny sedy povlak je na svete. postupne mi rastie smerom hore, az to musim poriadne postriekat vodou a zotriet. Editováno: 30. Listopad 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 žiaľ ÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nevíte někdo orig. číslo dílu na ty stírací lišty na FII ? Kolik tak přibližně stojí ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) 5J1 998 001 .. som si ich kupoval do zasoby lebo tie moje nejak robia cmuhu . (po roku) a stalo to tusim okolo 950. Editováno: 24. leden 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Je pravda, že ty aero fakt moc dluho nevydrží. Já to vyřešil tak, že po koupení nových jsem vyměnil jen stěrač před řidičem a z těch starých vybral lepší před spolujezdce. Mám teď jeden nový náhradní a že to trochu šmudlá ped spolujezdcem mi neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 dají se ty ostřikovače seřídit, aby stříkaly nad stěrače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Používám celoročně zimní směs a nemám problém. Těch pár korun mě nevytrhne ani nezabije, tak vocogou, kdyby šlo o život, nebo o teplej řízek, asi bych to řešil... Ale vrže mi zadní stěrač, už od nova když jde zpátky, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mě to taky na Fábce někdy dělá, říkal sem si, jestli to není třeba tím, že když se čistí okno, tak se to dostane i na tu stírací gumku a pak to dělá tyto zvuky, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Někdy dělá problém vosk z myčky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Do myčky moc nejezdím, skla meju vždy po jízdě před garáží. Zkoušel jsem i vyměnit gumičku, ale pořád vrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.