TDIfun Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Resil tady nekdo z vas predelavku svazku+ rj z MR2000 na flashovaci EDC15 MR2001??? Nejake popisy co prepinovat pod steracy nebo co se musi natahnout, jestli sedi svorkovnice pod baterkou??JInak po motoru to vsude sedi na konektory to jsem dnes zkoumal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 já předělalával nesedí konektory na čidlech motoru (hranatá/půlkulatá) bud měnit čidla a nebo přepinovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 já předělalávalnesedí konektory na čidlech motoru (hranatá/půlkulatá) bud měnit čidla a nebo přepinovat Pleteš se. Má facelift. Jen ne EDC15. Konektory jsou už kulaté a sedí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 já předělalávalnesedí konektory na čidlech motoru (hranatá/půlkulatá) bud měnit čidla a nebo přepinovat sedi mam kulata na motoru a na svazkach taky.Posledni model 6 mesic 2000 tak uz mam kulate cidla.To jsem ale psal.Jde mi spise o ty svorkovnice pod steracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 já předělalávalnesedí konektory na čidlech motoru (hranatá/půlkulatá) bud měnit čidla a nebo přepinovat Pleteš se. Má facelift. Jen ne EDC15. Konektory jsou už kulaté a sedí Nemam facelift.Jen castecny,cerny vrch palubky.Ten RS predek a zadek je dodelany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 já předělalávalnesedí konektory na čidlech motoru (hranatá/půlkulatá) bud měnit čidla a nebo přepinovat Pleteš se. Má facelift. Jen ne EDC15. Konektory jsou už kulaté a sedí Nemam facelift.Jen castecny,cerny vrch palubky.Ten RS predek a zadek je dodelany. jj, vlastně, ale konektory máš stejně kulaté. O to šlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 jestli ti jde jen okonektory ř.j. tak stará má 52 a 28 pinů nová má 81 a 40 pinů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 jestli ti jde jen okonektory ř.j. tak stará má 52 a 28 pinůnová má 81 a 40 pinů Neee rikam ze mam cele svazky i s jednotkou jde mi o napojeni tech 5 svorkovnic pod steracy jsou tam nake nesrovnalosti tak se chci zeptat jestli jsi tam neco pinoval ROZDILY Novy svazek Stary svazek BILA svorkovnice BILA svorkovnice 7 fial.žluty 7. nic 9 fial.zeleny 9 nic Černá svorkovnice Černá svorkovnice 8 zeleny 8. nic Hnědá sedí sedí Oranžová sedí sedí Modrá svorkovnice Modrá svorkovnice 1. červeno.zeleny 1.hnědo.modrá 2. bílo. modrá 2.bílo.šedá 5. šedo.modrá 5.bílo.modrá 6.bílo.šedá 6.šedo.modrá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 mě vše pasovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 mě vše pasovalo I Canove vedeni ti pasovalo???A jaky rok jsi predelaval???Ty nove svazky jsou z MR2001 je na nich 00 12mesic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 mě vše pasovalo I Canove vedeni ti pasovalo???A jaky rok jsi predelaval???Ty nove svazky jsou z MR2001 je na nich 00 12mesic. 10/99 na 2001 CAN chodil bez problémů i s ABS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 a budeš dávat i budíky? jaky máš ? s čísly u teploty a kontrolky i v otáčkoměru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 a budeš dávat i budíky?jaky máš ? s čísly u teploty a kontrolky i v otáčkoměru ? Budiky uz tam jsou s Immo3 predelavka z Immo2. Klice taky nove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 To vidim tak ze to natahnu jen tak po motoru a normalne to tam napicham a prizpusobim jednotku a tesnu nastatrtovani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 Tak jede to jen chybi Bus bagu tak musim nekdy dodelat pytle na CANove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts