rolbař Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 a ještě zásadní otázka, když si sepnul klimu, tak ti chladila??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ...ano chladila....ja uz neviem kde mi stoji hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 každopádně vyměň ten termospínač, tento je ti na nic a až budeš mít ten správnej, tak se uvidí dál, jestli to půjde nebo ne teda ani ve snu by mě nenapadlo, že v mototechně ti prodal úplně jinej a i když je to barevně odlišený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ...nic sa neboj pane,zajtra tam vletim do toho obchdu a on mi to vymontuje z auta a aj namontuje nas5 !!!!!!!!!!...ale uz taky aky tam ma byt!!!...ale ja som blby že som to nepozrel že kolko je to kontaktovy,....taky som nasrany že keby som si nedal pivo tak tam idem k nemu teraz ......byva ten vajcak vedla obchoda!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 akorát s enelekni ceny, bude o cca 250,- Kč/Sk vyšší já za 3kontaktový platil 850,-Kč a po slevě 780,-Kč (original) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ...tento stal asi 400sk?...nejak tak....ale verim tomu že predajca bude taky mily a nezarata mi tam doplatok...lebo kecal že len to je hlavne nech to je trojhrane a na farbe ani na inom nezalezi!!...bude rad ked mi to bude moct on vymenit ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ..no pani mal som tam toto...teda tieto veci som menil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ....a teraz tam mam tieto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ...550 650 to patrí k sedemu ...540 074 to k ciernemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ...vsetko pasuje len akurat plasty su inaksej farby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 to víš no, druhovýroba si na barvy moc nehraje, hlavní je, že to má 3 vývody a šlape to už?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ...cawko.... este nie :-( nema otvoreny kram tak mi to nevymenil a ani som nekecal s nim ...ten co mi predal ten sa vola Tep.spín. pro dvoj.ventilátor a ja potrebujem Termokontakt je to vzhladovo to iste len jedna je cierna a druha bledo seda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ..inak dik moc za ochotu pane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 ...vsetko pasuje len akurat plasty su inaksej farby a šlape to už?? ...ahoj pane...no zrada ..ventilator nehde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Musíš premerať v tom konektore v ktorom kábliku máš napätie ,stačí skúšačkou.A ten potom spojíš s druhým a ventilátor má ísť. Ak nefunguje tak je chyba inde a nie v tepelnom spínači.Ak máš troj kontaktové čidlo tak ku tretiemu ked priložíš tak tiež sa musí rozbehnúť ventilátor. Inak farebne sa rozlišujú podla spínacej teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.