Abrams Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Zdarec Nevíte někdo o někom kdo by mi mohl flashnout řídící jednotku Airbagu. Vag píše že je vadná. Nejlépe okolí Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Štramberk,nebo olomouc 21.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abrams Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Díky vše je ok už jsem si vše zařídil kolega má v servise známé a ten to udělá. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Taky se nato v nedeli pustim - na fabii po nacteni VAGEM - no proste ta zatracena serie ale ted to napichnu pres Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Bosch ti hovno pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Kto robi tento ukon?Je mozne si to nechat urobit v orig. servise?Alebo je na to potrebny specialny soft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Bemo: Autorizovaný servis ťa pošle kade ľahšie, do RJ airbagov sa nesmie nijak zasahovať. Jedine ti predajú novú... Takže treba nájsť jedine garážnika, ktorý ma zodpovedajúci hardvér a spraví to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Preveze ani nie,ja som sa pytal v servise a neposlali ma dopr.Len nemali cas mi zistovat cenu tohto ukonu a ja zas cas cakat.Btw co konkretne k tomu treba ,popripade v okoli Ba niekto ochotny a schopny s tymto problemom pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) HM kluci nejak jsem se k tomu nedostal a uz nato prdim, malo casu na badani a vubec. Takze pokud je tu nekdo z Trutnova - ci okr. Nachod a nebo nekoho znate - at piskne a prehraje mi soft vcetne odmazani chybky - muj VAG me to pokazil a ja nadaval Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.