Duben 6, 201015 r Taky mě štvalo jak se loupaly všechny ty pogumovany věci, tak jsem to tak vyřešil přelakováním na klavírově černou. Ale myslím že kolem toho roku výroby to dělalo ve všech koncernových autech i v golfech. Prostě něco soudruzi při tom vývoji zadrbali.
Duben 19, 201312 r lidi toto téma tu trošku zapadlo, ale pro mě je stále aktuální, protože rádoby carbon folie, kterou sem madla pokryl byla drahá jak sviňa a měla vydržet, tak se po roce loupe, že......dostal sem teď s rozmáhajícím se plastidipem nápad...co tu gumu nahradit tím dipem? nezkoušel to už někdo?
Duben 19, 201312 r Taky me to napadlo mohlo by to byt dobry otazka je, zda-li to vydrzi na tak frekventovanym miste..
Duben 19, 201312 r Určitě to vydrží, Plasti Dip je ochranná vrstva. Však originál madla jsou ochráněná tekutou gumou. Vůbec bych se toho nebál, 400ml spray stojí cca 400kč a to není tak moc a za zkoušku to stojí.
Duben 20, 201312 r Podívej se tady: http://www.plastidip-shop.cz Upraveno Duben 20, 201312 r od Rabbit
Březen 16, 201411 r Zdravím. Opět mám jednu zapeklitou otázku: Jak dostat ven vyklápěcí dvířka u předního popelníku? Musí se to vyšroubovat celý? Nebo je na to nějakej grif?
Březen 16, 201411 r sundej rámeček okolo řadičky a uvidíš 2 šrouby, plus jeden po odklopení popelníku je zhruba uprostřed nahoře
Březen 21, 201411 r Jo jo vypadá to celkem k světu....jen když sem sundával tu starou gumu , tak sem některý díly trošičku poškrábal a dip bohužel není jak barva že určitý nerovnosti zakryje, ale on je kopíruje i v 5té vrstvě . Chtěl sem sem hodit fotky, ale bohužel můj super finskej mobil v tom "šeru" v autě dělá fotky, že tam nejde moc vidět...zítra to zkusím postavit někde na slunko. nevím jak dlouho to vydrží, ale práce s dipem mě nadchla. I když to někde přeženeš, tak se to krásně rozpije, schne to tak 10 min než dáš další a půl hodiny po poslední vrstvě je to suchý úplně..
Březen 21, 201411 r to je škoda, že malé škrábance to nekrije, to jsem tak trochu doufal, dej foto, jsem zvědavej a jakou značku dipu jsi použil? origo plasti dip od performixu nebo nějakej jinej?
Březen 21, 201411 r koupil sem toto na zkoušku za 390 kaček...je to na zkoušku...nechtěl sem nic drahýho, abych zjistil, že mi to třeba nepůjde, nebo to bude vypadat blbě...http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_detail&show=1&typ=DMA&src=picture/shop/zbozi/full/plasti-dip-sprej.jpg
Březen 21, 201411 r no udělal sem tím středovej panel, všechny madla, záslepky na tlačítka, rámeček rádia, šaltry, popelníky, pak takovej ten plast za loketní opěrkou a to je co si tak vzpomínám všecko...všechno má 3 a více vrstev a ve spreji, kterej má 400ml ještě zbylo
Březen 21, 201411 r kecáš, tak to mě docela překvapuje, to je malá spotřeba, a na jakou si to dával barvu, já jdu přece jen tmavou na světlou, tak aby to stačilo ty 3 vrstvy
Březen 22, 201411 r Dal sem černou na černej plast místo původní šedé nebo co to je za odstín......Kdyby to nebyla drbačka, tak jdu aji do tmavýho stropu . Jinak bacha u té světlé na tmavej podklad to asi bude horší...Nechci kecat, už nevím u který firmy co dipuje auta, ale asi DIP my car sem četl, že když se dává světlej odstín na tmavej podklad, tak se musí dát ještě nějaká dipová "základovka" a nejsem si jistej jestli je to i v opačným případě nanášení tmavé na světlou...
Březen 22, 201411 r ale dobrý mám projeto asi milion videí a stránek o tom, a ta podkladovka (odborně tomu řikaj blokovací nátěr) se dává na tmavej pokud dáváš hlavně takový ty neonový barvy, někde jsem na to viděl dobrý video, ta klasická bílá by plast měla překrejt v pohodě, jelikož ta základovka je taky bílá, jen bude potřeba místo třeba 4 vrstev 5 až 6, no uvidíme
Březen 22, 201411 r tak hodně štěstí...já sem teď zvědavej na výdrž...ale i kdyby se to někde ulouplo, tak vycvaknu díl, stříknu to a je to...
Březen 23, 201411 r nevíte někdo z jakýho důvodu mi zmizelo to album? dalo mi celkem práci to sem nahrát a najednou je to fuč
Duben 3, 201411 r mě by spíš zajímalo, proč zmizely ty moje? nic neporušovaly, nikde sem je nezkopíroval...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.