cartmanko Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Teraz hlasili ze v nasledujucich dnoch sa mozme pripravit na kalamity. Bude v noci dost pod nulou, bude prsat takze rano bude zrkadlo a kalamity.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Teraz hlasili ze v nasledujucich dnoch sa mozme pripravit na kalamity. Bude v noci dost pod nulou, bude prsat takze rano bude zrkadlo a kalamity.... jj, zejtra si vezu zimní sadu na vyvážení v pondělí se vrhám na přezutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dnes prezute, Predsa len uz su teploty na zimaky. Sice skarede 14 oproti RS 16 ale co uz. Radsej skor ako neskoro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 jo, jo, taky se chystám, ale momentálně jsem marod, tak snad přiští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 My přezouváme hromadně zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Já přezuju, až nastaví zrcadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 V práci uz hromadně přezouvám,ale já ještě počkam,odpoledne je ještě teplo a já jezdím hodně po dalnicích,tak abych to nesjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Taky jeste vyckam - holt si clovek musi dat jeste vetsi pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 dnes přezouvám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 dnes přezouvám :) Tak hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 prezuvam buduci piatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 dnes snezilo ale bolo + a mokro, prezuvanie este pockam to je studeny front ktory prechadza cez nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Vyckavam. ...zatim sem nikdy tak brzo neprezouval, vzdy az v listopadu, a pristi tyden ma byt teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 My už máme všechna autíčka přezutá aneb dnes byla kola kam se člověk podíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jak to vydíte,už přezouváte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Dneska nechám vyvážit konečně kolečka a tento nebo nejpozději příští týden půjdou na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Taky už chci mít tento týden nejpozději přezuto,,jeden nikdy nevi co se na nas tuto zimu chysta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 My už máme všechna autíčka přezutá aneb dnes byla kola kam se člověk podíval koukám, že máte v rodině dvě tříkolky nebo jednu šestikolku já ještě chviličku počkám s přezouváním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Přezuto v sobotu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Já bych chtěl tento víkend nebo max příští. byl bych rád připraven a né zaskočen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 dneska jsem mel prezouvaci maraton. Venku zima tak jsem se aspon zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 fertig, zimáci jsou tam, jenom 8x17 ET 35 (byly by ideálek na Fabku na léto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 V úterý to přeházím. Ze 14" letních plecháčů na 14" zimní plecháče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak už jsem to dneska taky přehodil. Sice hledám 14" kola v blatníkách, ale což, nějak to přes zimu vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 prezute minuly tyzden... a som rad , bo snezi a mrzne ako v ruskom filme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.