Martin.sv Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Zdravim, je rozdil u Maxidotu z roku 2005 a 2007. Mame v rodine dovezenou z Nemecka s navi a drzakem na MT a nemumi zobrazovat vse, jako u me faceliftovane? Napr. Navi ci telefon. Da se neco dokodovat ci se musi vymenit maxidot za modernejsi?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Mam O2 2005 z nemecka a maxidot mi naviguje i telefonuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 navi a telefon původní? Vše správně nakódováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Jj, vse nakodovano. Mam prvni z gsm jednotek s drzakem. Nebere mi tel. seznam z jakehokoliv telefonu. Navigaci mam nexus... Na Maxidotu mi ukaze tel.c. ale nenacte volajiciho ze seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 (editace) Ahoj, tak už mám doma budíky z Maxidotem, do teď jsem měl jen ten zelený displej, je tu někdo kdo mi to zprovozní??Mám budíky 1Z0920 842D Nějlépe v okolí Prahy. Děkuji Editováno: 27. Červenec 2016, autor: toknitram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Ahoj asi debilní dotaz, ale jsem na tohle laik, když se přes vag napíchnu na maxi dot nemá to krátký kodování má někdo seznam skupin nebo kódů co se dá na tom nastavit? např: Welcome ,, osvětlení ručiček atd. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 To se nenastavuje kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 To vím, ale nemám kalkulačku dlouhých kódů, takže nevím jaká skupina nebo kód 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 to nenastavíš žádnou kalkulačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Aha, tak na to kašlu, to kódování je na mě mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 No podle fotky máš předFL a na tom toho moc nastavit nejde (protočení ručiček, trvalé podsvícení, Welcome taky ne) jediné co mi na tom Ferda dodělal bylo autíčko COMBI [emoji23] Nebo už se někomu podařilo rozchodit na předFL MaxiDotu i něco dalšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Před faceliftem existují 2 typy Maxi-DOtů....na tom novějším, lze nastavit hlášku Welcome..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Jo to jsi mi vlastně říkal a ten novější umí zobrazit ikonku zapnutého tempomatu myslím... Škoda že tam nejde ten stagging (nebo jak se tomu protočení ručiček říká) a trvalé podsvícení budíků o které bych asi nejvíce stál, občas v polostínu by se to hodilo kdy jeste nezapne senzor potkávací světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Já nevím,ale podle mého jsou to absolutně nepotřebné věci-Stagging a Welcome...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Welcome určitě, stagging je pouze estetická věc bez které se dá snadno být, ale ten trvalý podsvit budíků jako to mají FL bych fakt ocenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 No ja mám ty novější budiky, kontrolka tempomatu mi svítí, vim že to jsou nepotřebné věci, ale líbí se mi to, a právě někdo na sbazaru prodával budíky jako mám já a měl tam nastavený Welcome a trvaly svícení pouze ručiček, je to štít co se dávaldo před FL od r. 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Ahoj, mám OCT II 2009 prosinec s 1.6 TDi budíky funkční, ale nemám možnost zobrazovat teplotu oleje, ani v nastavení nelze vybrat. Je to tím že prostě ten ročník ještě neuměl odečítat teplotu oleje, nebo je to vyplé v SW ? Jak to případně aktivovat ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Není problém u budíků s Maxi-Dotem u mě aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Ahoj poprosím jestli někdo neví jak aktivovat fuknci když mam DSG a zarazeno D aby mne maxidot upozornil kdyz otevru dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havraneek Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Ahojte, prosím hledal jsem na netu (možná špatně). Mohli byste mi někdo prosím vypsat seznam věcí co dokáže obyčejný PP v OII a co dokáže maxidot? jaky je mezi nimi rozdil? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Neda se to vycist z navodu? MaxiDOT umi navic zobrazovat info z navigace/radia/handsfree a nastavovat ruzne veci (napr. komfortni blikani, CH/LH, automaticke zamykani auta pri rozjeti, automaticke zavirani oken pri desti, varovani pri prekroceni maximalni povolene rychlosti pneu). Zalezi na vybave... Ale napsal jsem to jen tak nejak z hlavy. Treba to nekdo upresni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Upřesní to tebou zmiňovaný návod k autu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havraneek Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 LucasCZE, prosím tak mi pošli link ke stažení těch dvou různých dílčích návodů. Já si to porovnám. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Tady si to postahuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havraneek Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.