Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Našiel som zopár zapojení kábla OBD II chcel by som sa opytať či niekto nema s takymto podomácky urobeným káblom skúsenosti alebo či by to mohlo fungovať. Nechce sa mi platiť 1990 Kč keď si to možem urobiť doma. Navyše moc toho o komunikácii auta s PC neviem tak sa mi investovat moc nechce.

je to skopčene z www.id2.cz

ja ten kabel použivam k spokojnosti, keď ho urobiš SMT tak sa zmestí rovno do konektoru

inak hladaj, táto problematika sa tu už omielala

Kabel se dá tady na fóru koupit myslím za 850,- Kč a na Aukru jsem ho viděl asi za 950,- Kč.

ten kabel co sa tu predava za 850 czk je so shippingom z ebay za 24USD co je asi 600skk bez drazenia kup hned. inak je od 1USD.

Profor v scheme z id2-ky je pin 2 na Si9243 nezapojeny a na osadzovacom plane je spoj s pin 7 na Canon 9. Ako to ma byt spravne? Nemohol by si mi poslat navrh na plosak? Vdaka

Upraveno od kofi

profor ma uz stve ze co si ja musim kupit on si vyrobi...a to jeho vyrobene je lepsie ako kupene....hehe

Je to tak, musiš to spojiť rovno s tym CANON konektorom.

Cartman: ale neeeeee lol

Profor v scheme z id2-ky je pin 2 na Si9243 nezapojeny a na osadzovacom plane je spoj s pin 7 na Canon 9. Ako to ma byt spravne? Nemohol by si mi poslat navrh na plosak? Vdaka

asi to s proforom vyriesim fyzickou hadkou, toto sa uz neda vydrzat, nepocka...predbieha sa....vyraba veci na vlastnu past...toto nie je normalne.

žiadne fyzicke násilie...veď videl si aký som ja chatrný....:-(

asi to s proforom vyriesim fyzickou hadkou, toto sa uz neda vydrzat, nepocka...predbieha sa....vyraba veci na vlastnu past...toto nie je normalne.

tak ja neviem. asi ta zavolam jest a prepcham ta tak ze prasknes. sak ja nemam cas robit ani polovicu veci co robis ty...

nevie niekto poradit ako urobit redukciu aj na favorit? Ako zapojit zasuvku favorita na kabel z ID2?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.