Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

si piš Bburago!!! :) už se těším, až porovnáme spotřebu! ;) btw. co tě vedlo k tomu FSI? jel si s tím? díky

přikládám jednu víkendovou fotku ;)

post-12946-1205082635.jpg

si piš Bburago!!! :) už se těším, až porovnáme spotřebu! ;) btw. co tě vedlo k tomu FSI? jel si s tím? díky

přikládám jednu víkendovou fotku ;)

No teď jsem měl asi po dobu 10 let dvakrát OCTAVII 1,8 TURBO (jedna z nich v avataru, když se FORD TRANZIT otáčel na dálnici) a jiný benzin ve Scoutu není, tak byl výběr jednoduchý. Nic proti TDI, ale prostě mám raději benzín. A protože jsem barák postavil na kopečku aby byl pěkný výhled, tak se tam také musím vyhrabat. A 4 x4 je určitě lepší než být mistrem v nasazování řetězů. Zdravím :)

Upraveno od hasici

tak to určitě! :) každopádně já volil taky benzín protože naftu nemusím :D ale třeba kdybych zkusil... hh.. :D no a jel si s tím FSI? nebo kupuješ tzv. "zajíce v pytli"?

tak to určitě! :) každopádně já volil taky benzín protože naftu nemusím :D ale třeba kdybych zkusil... hh.. :D no a jel si s tím FSI? nebo kupuješ tzv. "zajíce v pytli"?

S FSI jsem nejel, nechám si to na ostro. Ale chci se tě zeptat na tvé poznatky :

- dával jsi na Scoutíka zástěrky ?? vpředu i vzadu

- jak je to s benzínem ? Dáváš mu 98 nebo 95 ?

- Co zimní pneu ? Jaké jsi u obul

S FSI jsem nejel, nechám si to na ostro. Ale chci se tě zeptat na tvé poznatky :

- dával jsi na Scoutíka zástěrky ?? vpředu i vzadu

- jak je to s benzínem ? Dáváš mu 98 nebo 95 ?

- Co zimní pneu ? Jaké jsi u obul

- zástěrky? děláš si srandu? ikdyby šly, tak bych je tam nedal!!! ;) každopádně tam stejně nejdou :D leda že bys byl kutil a vymyslel nějaký připevnění ;)

- jezdím na N98, N100 nebo V-Power Racing, ale zjistil jsem, že v tom žádnej rozdíl není, takže teď jezdím na N98... každopádně N98 je u FSI 4x4 důležité kvůli vrstvenému spalování, při nízké zátěži jde pak do válce chudá směs -> nižší spotřeba

- na zimu mám plechy 16" s pneumatikama Continental WinterContact TS 810 - koupil jsem je obuté jako sadu z příslušenstí Škoda Auto

Upraveno od vorlajz

- zástěrky? děláš si srandu? ikdyby šly, tak bych je tam nedal!!! ;) každopádně tam stejně nejdou :D leda že bys byl kutil a vymyslel nějaký připevnění ;)

- jezdím na N98, N100 nebo V-Power Racing, ale zjistil jsem, že v tom žádnej rozdíl není, takže teď jezdím na N98... každopádně N98 je u FSI 4x4 důležité kvůli vrstvenému spalování, při nízké zátěži jde pak do válce chudá směs -> nižší spotřeba

- na zimu mám plechy 16" s pneumatikama Continental WinterContact TS 810 - koupil jsem je obuté jako sadu z příslušenstí Škoda Auto

Díky za odpověď . Nemyslel jsi to tak, že když jde do válců chudá směs = nižší spotřeba, že ne . To by bylo fajn, jezdil bych na 90. Tak se budu muset podívat, za kolik se u nás tankuje 98. No dávat Scoutíka na plechy mi přijde škoda. Co kdybych dal 17" zimáky na origo kola ?? Je to úplná blbost ??

tak blbost to určitě není... :) všechno je to o penězích... už jsem prostě nechtěl kupovat další sadu liťáků atd. prostě mě stačí plechy :) zajímavý je, že jsem minulý týden viděl dva Scouty a oba byly na plechách ;) hh ale je jasný, že na origo to bude vypadat líp ;)

Nemyslel jsi to tak, že když jde do válců chudá směs = nižší spotřeba, že ne .

něco si o tom přečti... jak funguje vrstvené spalování v FSI ... například na webu audi ;) aby takto motor mohl pracovat, je potřeba N98... ;)

co je divného na tomto obrázku? ;)

co je divného na tomto obrázku? ;)

Jak říká kámoš: "Nevím, ale Ty mi to určitě řekneš."

ten Scout stál na 15" pneu... :D docela mazec... nechápu, jak to tam mohl dát.... :)

ten Scout stál na 15" pneu... :D docela mazec... nechápu, jak to tam mohl dát.... :)

Jo tak těch malejch kol jsem si všiml, ale nevím co se obouvá na Scouty...

17" v sérii a ještě 16", ty mám na zimu ... ale tenhle měl 15" s pneumatikama Barum... celkem frajer! :D:p

17" v sérii a ještě 16", ty mám na zimu ... ale tenhle měl 15" s pneumatikama Barum... celkem frajer! :D:p

Hm hm hm, od doby co mám Papričku na 18" tak taky ty menší rozměry nějak nemusím :-)

Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně), jediný, kdo má větší kotouče a tím pádem jsou pro něj 15" tabu je RS :p

Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně),...

no o to mi právě šlo, že to tam vrazil nelegálně! ;)

Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně), jediný, kdo má větší kotouče a tím pádem jsou pro něj 15" tabu je RS :p

Tak tak, dokonce ani 14" na Rs nejdou :smich:

Mischko, že ty dneska zase na stráži nasáváš? :D

• 1 měsíc později...

No tady se už dlooouuuho nic neudálo. Tak malý příspěvěk

post-16981-1209071333_thumb.jpg

jak si to tak pročítám, tak k těm 15": když byla OII 4x4 nová, všichni se pozastavovali nad úchylným rozměrem 15" v základu...tak se novináři zeptali, proč tam nejsou aspoň 16", když už téměř každá automobilka u běžných předokolek nabízí 16" v základu a škodovka je má sotva za příplatek..šéfdesignérem jim bylo řečeno, že je to součástí designu, pro vyzdvihnutí drsného vzhledu 4x4 (jak jsou ta kolečka malá a vcuclá, to je drsné, to je fakt :D )..tak mě tedy napadá, proč na Scouta nedali taky 15" - má větší světlou výšku, navíc tmavé oblouky...to by vypadal ještě drsněji, ne?!

Upraveno od Deny.Kr

• 3 týdny později...

Krásný video. Sice sem ho netočil,ale je to mazec. Hlavně druhá polovina.

Krásný video. Sice sem ho netočil,ale je to mazec. Hlavně druhá polovina.

super video - konečně se toho někdo nebál a bojácným ukázal, co to auto dovede :palec2:

• 1 měsíc později...

Scout 2.0 OTS :)

post-12946-1214997924_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.