vorlajz Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 si piš Bburago!!! už se těším, až porovnáme spotřebu! btw. co tě vedlo k tomu FSI? jel si s tím? díky přikládám jednu víkendovou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) si piš Bburago!!! už se těším, až porovnáme spotřebu! btw. co tě vedlo k tomu FSI? jel si s tím? díkypřikládám jednu víkendovou fotku No teď jsem měl asi po dobu 10 let dvakrát OCTAVII 1,8 TURBO (jedna z nich v avataru, když se FORD TRANZIT otáčel na dálnici) a jiný benzin ve Scoutu není, tak byl výběr jednoduchý. Nic proti TDI, ale prostě mám raději benzín. A protože jsem barák postavil na kopečku aby byl pěkný výhled, tak se tam také musím vyhrabat. A 4 x4 je určitě lepší než být mistrem v nasazování řetězů. Zdravím Editováno: 9. Březen 2008, autor: hasici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 tak to určitě! každopádně já volil taky benzín protože naftu nemusím ale třeba kdybych zkusil... hh.. no a jel si s tím FSI? nebo kupuješ tzv. "zajíce v pytli"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak to určitě! každopádně já volil taky benzín protože naftu nemusím ale třeba kdybych zkusil... hh.. no a jel si s tím FSI? nebo kupuješ tzv. "zajíce v pytli"? S FSI jsem nejel, nechám si to na ostro. Ale chci se tě zeptat na tvé poznatky : - dával jsi na Scoutíka zástěrky ?? vpředu i vzadu - jak je to s benzínem ? Dáváš mu 98 nebo 95 ? - Co zimní pneu ? Jaké jsi u obul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) S FSI jsem nejel, nechám si to na ostro. Ale chci se tě zeptat na tvé poznatky :- dával jsi na Scoutíka zástěrky ?? vpředu i vzadu - jak je to s benzínem ? Dáváš mu 98 nebo 95 ? - Co zimní pneu ? Jaké jsi u obul - zástěrky? děláš si srandu? ikdyby šly, tak bych je tam nedal!!! každopádně tam stejně nejdou leda že bys byl kutil a vymyslel nějaký připevnění - jezdím na N98, N100 nebo V-Power Racing, ale zjistil jsem, že v tom žádnej rozdíl není, takže teď jezdím na N98... každopádně N98 je u FSI 4x4 důležité kvůli vrstvenému spalování, při nízké zátěži jde pak do válce chudá směs -> nižší spotřeba - na zimu mám plechy 16" s pneumatikama Continental WinterContact TS 810 - koupil jsem je obuté jako sadu z příslušenstí Škoda Auto Editováno: 10. Březen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 - zástěrky? děláš si srandu? ikdyby šly, tak bych je tam nedal!!! každopádně tam stejně nejdou leda že bys byl kutil a vymyslel nějaký připevnění - jezdím na N98, N100 nebo V-Power Racing, ale zjistil jsem, že v tom žádnej rozdíl není, takže teď jezdím na N98... každopádně N98 je u FSI 4x4 důležité kvůli vrstvenému spalování, při nízké zátěži jde pak do válce chudá směs -> nižší spotřeba - na zimu mám plechy 16" s pneumatikama Continental WinterContact TS 810 - koupil jsem je obuté jako sadu z příslušenstí Škoda Auto Díky za odpověď . Nemyslel jsi to tak, že když jde do válců chudá směs = nižší spotřeba, že ne . To by bylo fajn, jezdil bych na 90. Tak se budu muset podívat, za kolik se u nás tankuje 98. No dávat Scoutíka na plechy mi přijde škoda. Co kdybych dal 17" zimáky na origo kola ?? Je to úplná blbost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak blbost to určitě není... všechno je to o penězích... už jsem prostě nechtěl kupovat další sadu liťáků atd. prostě mě stačí plechy zajímavý je, že jsem minulý týden viděl dva Scouty a oba byly na plechách hh ale je jasný, že na origo to bude vypadat líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Nemyslel jsi to tak, že když jde do válců chudá směs = nižší spotřeba, že ne . něco si o tom přečti... jak funguje vrstvené spalování v FSI ... například na webu audi aby takto motor mohl pracovat, je potřeba N98... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 co je divného na tomto obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 co je divného na tomto obrázku? Jak říká kámoš: "Nevím, ale Ty mi to určitě řekneš." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ten Scout stál na 15" pneu... docela mazec... nechápu, jak to tam mohl dát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ten Scout stál na 15" pneu... docela mazec... nechápu, jak to tam mohl dát.... Jo tak těch malejch kol jsem si všiml, ale nevím co se obouvá na Scouty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 17" v sérii a ještě 16", ty mám na zimu ... ale tenhle měl 15" s pneumatikama Barum... celkem frajer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 17" v sérii a ještě 16", ty mám na zimu ... ale tenhle měl 15" s pneumatikama Barum... celkem frajer! Hm hm hm, od doby co mám Papričku na 18" tak taky ty menší rozměry nějak nemusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně), jediný, kdo má větší kotouče a tím pádem jsou pro něj 15" tabu je RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně),... no o to mi právě šlo, že to tam vrazil nelegálně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak na Scouta se myslím 15" vlezou celkem v poho (ikdyž nelegálně), jediný, kdo má větší kotouče a tím pádem jsou pro něj 15" tabu je RS Tak tak, dokonce ani 14" na Rs nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mischko, že ty dneska zase na stráži nasáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 No tady se už dlooouuuho nic neudálo. Tak malý příspěvěk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) jak si to tak pročítám, tak k těm 15": když byla OII 4x4 nová, všichni se pozastavovali nad úchylným rozměrem 15" v základu...tak se novináři zeptali, proč tam nejsou aspoň 16", když už téměř každá automobilka u běžných předokolek nabízí 16" v základu a škodovka je má sotva za příplatek..šéfdesignérem jim bylo řečeno, že je to součástí designu, pro vyzdvihnutí drsného vzhledu 4x4 (jak jsou ta kolečka malá a vcuclá, to je drsné, to je fakt )..tak mě tedy napadá, proč na Scouta nedali taky 15" - má větší světlou výšku, navíc tmavé oblouky...to by vypadal ještě drsněji, ne?! Editováno: 25. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Krásný video. Sice sem ho netočil,ale je to mazec. Hlavně druhá polovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Krásný video. Sice sem ho netočil,ale je to mazec. Hlavně druhá polovina. super video - konečně se toho někdo nebál a bojácným ukázal, co to auto dovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Další srovnání Scoutu, Freetracu a Qashqaie. Ať si udělá obrázek každý sám . http://automix.centrum.cz/testy/clanek.phtml?id=11888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Scout 2.0 OTS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.