garner Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Vie mi niekto poradiť kde by sa dal zakúpiť originálny trojramenný volant na OII RS, samozrejme kožený. Potešil by som sa nejkým adresám alebo link-om, Zatiaľ som to skúšal v ALPA-Auto, ale oni zatial nemajú, a ja som už nedočkavý. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 co takhle zkusit "BAZAR" na tomhle fóru. Volanty se tam prodávají často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Potešil by som sa nejkým adresám alebo link-om, Zkus www.auto.asp2.cz v sekci OII interier mají tvůj vytoužený volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Potešil by som sa nejkým adresám alebo link-om, Zkus www.auto.asp2.cz v sekci OII interier mají tvůj vytoužený volant. Alpa-auto a www.auto.asp2.cz, potažmo Alesio je jedna firma. Já od něj RS volant koupil,ale musel jsem ho sakra uhánět abych ho měl a výsledek stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.