lukasmach Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Asi to tu už bylo, ale chtěl jsem se zeptat, jaké použít svíčky do Fabie 1,2 HTP 12V /najeto 126 000 km/. Nejde mi tolik o výrobce, ale o přesný, vyzkoušený typ. Díky za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Nejlépe originální ze škodovky.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Nejlépe originální ze škodovky.......... suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Asi to tu už bylo, ale chtěl jsem se zeptat, jaké použít svíčky do Fabie 1,2 HTP 12V /najeto 126 000 km/. Nejde mi tolik o výrobce, ale o přesný, vyzkoušený typ. Díky za odpověďi ja som menil sviecky po 66tkm a boli tam povodne BOSCH-ky ako original, a ja som dal NGK (typ pozriem a napisem) tiez original spokojnost maximalna, dokonca som velmi spokojny. Prvych 500km sa akokeby zabioehavali asi vypalovali, az pribudajucimi km to bolo cim dalej tym lepsie, uz uz som myslel ze dam povodne siecky, ale nakoniec sa to zlepislo do povodneho stavu (ak nie lepsieho). Inac rozdiel bol hlavne v prechodovych rezimoch, akceleracii z nizkych a tah vo vysokych otackach bol mizerny prvych cca 400km, potom sa to zlepsilo az do normalu ak nie lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 NGK ZFR5P-G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 taktak mám je také objednané na pátek (kus 150,-Kč), budu o víkendu měnit, jen jsem zvědavý co mi tam dali v servisu při 60t km, páč ačkoliv jsem při každé garančce, tak tohle mi zrovna uniklo, protože jsem měl zrovna telefon , ale podle faktury byla účtovaná cena kolem 450,- Kč takže by to odpovídalo možná těm NGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 takjak jsem slíbil, mám vyměněno, auto jede jak z praku a ten nádherně klidný a vyrovnaný volnoběh. Jinak vydělané svíce, které mi tam dal servis byly BOSCH F7 HER2 BOM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 akorát, že přímo u Bosche je koupíš za 100,- Kč, ale to už jsem psal do jiného tématu se stejným dotazem, kdyby jsi hledal a četl, mohl jsi ušetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 nevadí, já chtěl vyzkoušet ty NGKáčka . Spíš jsem byl zvědavý co tam dával servis, když si účtoval 142,- bez daně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 NGK su vynikajuce, ale mna upozornili, ze tie vyrobene Made in France su nedobre. vynikajuce su Made in Japan. sam som si na krabicke zistil, ze mam tie "zle", ale ziadne problemy s nimi nie su. a to je LPG citlive na sviecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pozriem ze kde mam made in a zreferujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 mam MADE IN JAPAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takjak jsem slíbil, mám vyměněno, auto jede jak z praku a ten nádherně klidný a vyrovnaný volnoběh. Jinak vydělané svíce, které mi tam dal servis byly BOSCH F7 HER2 BOM. presne tie iste som tam mal aj ja, prave skontrolovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ahojte potřebuji poradit Mám F I 1,2-47Kw-chip na 53Kw a zajímalo by mě jestli můžu použít zapalovací svíčky Denso Iridium power IK 16 (dle katalogu denso přímo typ na tento engine) kolega je zde na foru nabízí za 1100Kč 4 KS nové (IK16+IK20) jestli máte zkušenosti atd,prosím sem! origoš mám NKG typ nevím.. Tak díky za vaše názory a poznámky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Nikdo nepoužívá jiné svíce než originály??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Nikdo nepoužívá jiné svíce než originály??? Nooo....tak si odpovím sám Dneska mi dorazily Denso Iridium IK16 5303 a už jsou na autě (1,2-47@53Kw) pozoruju:hladké startování..za teplého i studeného motoru(dřív to trochu pokuckalo)monhem klidnější chod na volnoběh motor,jde líp do otáček hlavně v rozmezí 2000-4000 je to hodně poznat a má hlubší zvuk což potěší nás HTPéčkaře Jinak bral jsem je od kolegy "Kuzba" 4Ks za cenu 1150Kč včetně pošty...jsou nové origo zabalené made in Japan:) Podotýkám že mám najeto 16 000Km a původní svíce Bosch se s Densem nedají srovnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Nooo....tak si odpovím sám Dneska mi dorazily Denso Iridium IK16 5303 a už jsou na autě (1,2-47@53Kw) pozoruju:hladké startování..za teplého i studeného motoru(dřív to trochu pokuckalo)monhem klidnější chod na volnoběh motor,jde líp do otáček hlavně v rozmezí 2000-4000 je to hodně poznat a má hlubší zvuk což potěší nás HTPéčkaře Jinak bral jsem je od kolegy "Kuzba" 4Ks za cenu 1150Kč včetně pošty...jsou nové origo zabalené made in Japan:) Podotýkám že mám najeto 16 000Km a původní svíce Bosch se s Densem nedají srovnat... Jenom dotaz, kam jsi ve svém tříválci dal tu čtvrtou svíčku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Jenom dotaz, kam jsi ve svém tříválci dal tu čtvrtou svíčku ? do klimy voe mam ji doma v krabičce pro upřesnění poněkud hmm....dotazu.prodávají se jen sady po 4KS Editováno: 11. Duben 2008, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ahoj, kde jsi prosim nasel katalog tech svicek, chtel jsem se podivat. jestli jsou i na htp 40kW, ale nemuzu to nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Zdravím kolegáčkové,potřeboval bych prosím poradit.Při vyměně svíček mám jeden problém a to ten že i 16" svíčák je moc velkej....Je tam jinej rozměr než 16 anebo to chce prostě jakoby tenčí klíč?Děkuju za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 ak som dobre porozumel,tak ho nemôžeš dostať do hlavy??...inak je to naozaj 16-ka,ale musí mať vonk.priemer tenší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 jj porozuměl jsi tomu dobře, no zkusim si někde ještě vypůjčit jiný (tenčí) nástavec .....Ale děkuju za odpoveď že je to 16" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Docela mi vrtá hlavou jestli se majitelům HTP nepoškodí při výměně svíček i zapalovací modul. Víme jak jsou háklivé a někdy i křehké :-) To by se pak ta výměna pěkně prodražila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 záleží ako s nimi zaobchádzaš pri demontáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 ještě se mi to nestalo a svíce jsem si sám měnil už asi 5x a to nepočítám vytahování umřených modulů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.