octavia_66_tdi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Tak uz i ja jsem podlehl vymene Kdyz jsem videl co tam davaj z vyroby a ten z Cupry, tak fakt nechapu jak to tam celejch 140 tisic km mohlo vydrzet. Setrej fakt uplne vsude. A jako pocity dost dobrý, ne? Nie je to tvrdšie,nebúcha to viac?Je to vôbec "meratelné"? tvrdší to je to si piš! a jestli máš sdi tak je s toho rázem traktor , okolo 1500 vibrace jak Praga VS3 : Editováno: 13. Listopad 2007, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 P2M: Jedu pro to az dnes vecer, tak pocity teprve ucitim Vcera si to mechanik rozebral v dilne, dneska to vzal na lis do servisu a po praci mi t tam zase namontuje zpatky a asi zitra jeste pofrcim na geometrii.. Urco dam vedet jestli to nejak ucitim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak uz i ja jsem podlehl vymene Kdyz jsem videl co tam davaj z vyroby a ten z Cupry, tak fakt nechapu jak to tam celejch 140 tisic km mohlo vydrzet. Setrej fakt uplne vsude. A jako pocity dost dobrý, ne? Nie je to tvrdšie,nebúcha to viac?Je to vôbec "meratelné"? nevím jak u tdi, to ti porefeují P2M a Martin, ale u benzinu to nepoznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak to je dobré! A ak vydržia viac tak super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ja jsem take po vymene nic nepoznal. ALe mechanik, ktery mi to tam daval, rikal, ze to je super a ze kdyby mel fabii, tak si to tam hned da i kdyby to bylo uplne novy auto. Je pravda, ze v obyc silenblocich a v tech z Cupry je velkej rozdil a koupim je i na cervenou fabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ja jsem take po vymene nic nepoznal. ALe mechanik, ktery mi to tam daval, rikal, ze to je super a ze kdyby mel fabii, tak si to tam hned da i kdyby to bylo uplne novy auto. Je pravda, ze v obyc silenblocich a v tech z Cupry je velkej rozdil a koupim je i na cervenou fabku. Martine, možná ti to tak nepřijde, že jsi neměl čas si na ty stadardní zvyknout. Já fakt rozdíl poznám, auto líp reaguje, není tam "cítit" ta vůle, jak se ramena při rozjezdu podélně hnula dozadu, to samý při brždění v opačným směru a tvrdší to je. Možná u benálů jelikož jsou lehčí to oproti standardním silenblokům (protože je nižší váhou tolik nevymačkli) není znát, ale na težkým nafťáku to poznám. Vibrace mírně cítím okolo 1000ot při studeným motoru, ale dá se to eliminovat a hlavně jakmile se to i maličko ohřeje, je vše ok. Opravdu, mé dojmy pouze pozitiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ja jsem take po vymene nic nepoznal. ALe mechanik, ktery mi to tam daval, rikal, ze to je super a ze kdyby mel fabii, tak si to tam hned da i kdyby to bylo uplne novy auto. Je pravda, ze v obyc silenblocich a v tech z Cupry je velkej rozdil a koupim je i na cervenou fabku. Martine, možná ti to tak nepřijde, že jsi neměl čas si na ty stadardní zvyknout. Já fakt rozdíl poznám, auto líp reaguje, není tam "cítit" ta vůle, jak se ramena při rozjezdu podélně hnula dozadu, to samý při brždění v opačným směru a tvrdší to je. Možná u benálů jelikož jsou lehčí to oproti standardním silenblokům (protože je nižší váhou tolik nevymačkli) není znát, ale na težkým nafťáku to poznám. Vibrace mírně cítím okolo 1000ot při studeným motoru, ale dá se to eliminovat a hlavně jakmile se to i maličko ohřeje, je vše ok. Opravdu, mé dojmy pouze pozitiva Tak vidím, že je tam při příští výměně budu muset dát taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 tak jsem si je dnes taky koupil. o víkendu bude montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 koukam zatim tedy negativni zkusenosti pouze motor SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 P2M: Jasne, souhlasim... Opravdu to mohlo byt tim, ze jsem si na ten podvozek jeste ani zdaleka poradne nezvyknul... Nicmene ale mam mnohem lepsi pocit, kdyz tam jsou ty Kuprexitovy silenbloci A v Okimu uz se me ptali kde jsem je koupil a z jakyho modelu to je, a asi to tam zacnou standardne montovat na fabci Zkuseni automechanici tuhle zmenu opravdu pochvalili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak ja jsem to na mym MPi poznal hned jak jsem vyjizdel z garaze. Mozna je to tim, ze ty origo uz byly utrhany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Na MPicko je soupnu pristi tyden taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 tak kluci, volal jsem kamosovi do skoda servisu u nas a rikal jsme mu o tomhle tom a rikal at si sezenu ty plne a ze je tam hodime(mam je taky uz znicene) takze muzete hodit nejkay odkaz kde je objednat? a jak je to stou geometrii? rikal ze o tom neco slysel ze se dela s jinym uhlem ale ze nevi jak presne to ma byt ze to mam zjistit, tak se ptam vas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ty silenbloky koupis v autosalonu seat, to je snad podle me uplne jasny, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 neumis cist ze? ja chtel odkaz a ne nejake kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 neumis cist ze? ja chtel odkaz a ne nejake kecy Trochu odvážné ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 http://www.seat.cz/prodejci/prodejci.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) Dá sa to zohnať aj v Autoštangl, Prima a pod. http://www.aspraha.cz/scripts/MGrqispi.dll...led〈=cs Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 diky chlapi, odvazneho neni nic nemam naladu tady cist tohle kdyz se normalne zeptam chci normalni odpoved!!!Chodim z prace az pozde vecer jenom se vyspim a zase jdu a potrebuju jeden den zustat doma a vymenit to ne abych jeste nekde schanel v obchodech material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No odvaznej jsi, kdyz si myslis, ze autosalony delaji jeste eshopy. A byl bys frajer kdybys trosku premyslel nez se zeptas. 1) Kde mam ve svem okoli nejblizsi autosalon Seat? 2) Na internetu si najdu jejich telefonni cislo 3) Zavolam tam a patricny dil si objednam 4) Druhy den si pro nej prijdu, budou ho pro me mit pripraveny Neni to moc narocny? Ale jinak peace clovece Jenom svoji lenosti zamestnavas ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 A ještě na nás potom vyjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Lide jsou ruzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 a ještě by chtěl asi abychom mu je koupili a poslali a nejlépe ještě utřeli prdelku, třeba neví co je to Seat nějak jsem poslední dobou na takové osoby vysazenej, asi zkušenosti s přijímáním nových lidí na práci, mobil, auto, notebook, pětadvacet výplata a když dojde na problém tak neví a neumí si ani zavázat kaničky u bot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Äni se ti nedivim. Ja bych zavedl fyzicke tresty a bylo by to. S lidma pracovat, to je opravdu za trest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 diky chlapi, odvazneho neni nic nemam naladu tady cist tohle kdyz se normalne zeptam chci normalni odpoved!!!Chodim z prace az pozde vecer jenom se vyspim a zase jdu a potrebuju jeden den zustat doma a vymenit to ne abych jeste nekde schanel v obchodech material Dal bych ti varování... jak se do lesa volá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.