MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak jsem sundal letňáče a přední byly totálně sjeté na vnitřní straně pneu. Vypadá to na hnutou geometrii na rozbíhavost. Otázka zní: seřizuje se u Fabky (FRS) jen sbíhavost nebo i odklon na pření nápravě? Chystám se na výměnu tlumičů. Může se při výměně tlumiču rozhodit vepředu geometrie = sbíhavost resp. odklon? Mám počkat s geometrií až po výměně tlumičů? Předem dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Vymenou tlmičov sa rozhodi zbiehavost. Tak geo urob až po vymene ltmičou ak ti neni luto drat zimaky. Odklon bude dobry ak dačo nemaš burane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 OK, dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 1. sprav to po vymene tlmicov (hlavne ak davas ine tlmice ako originalne) 2. ano nastavuje sa aj odklon nielen zbiehavost (standardne staci len odklon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 1. sprav to po vymene tlmicov (hlavne ak davas ine tlmice ako originalne)2. ano nastavuje sa aj odklon nielen zbiehavost (standardne staci len odklon) řekl bych, že standartně jen sbíhavost, odklon moc nenastavíš, jen co dovolí vůle v dírách horního ulkožení tlumiče resp. spodního čepu v rameni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jedu opoledne na tu geošku. Písněte mi prosím někdo kdo to máte po ruce, jaké jsou hodnoty seřízení pro přední nápravu u FRS: sbíhavost+odklon, abych ověřil, jestli mají v tom servise správné hodnoty. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jedu opoledne na tu geošku. Písněte mi prosím někdo kdo to máte po ruce, jaké jsou hodnoty seřízení pro přední nápravu u FRS: sbíhavost+odklon, abych ověřil, jestli mají v tom servise správné hodnoty. Dík. čoveče do odpolka to nezvládnu, ale myslím, že jsem to sem už dával, FRS má geošku jinak, někde, kde se řešil rozdíl mezi FRS a zbytkem, ale je to už dávno, zkus hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tu máš čo sa na fabke nastavuje a čo sa nastaviť dá no neviem,ale či to platí na FRS to je otázka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak už mám po geometrii. Šlo to hladce. Cena 820.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak už mám po geometrii. Šlo to hladce. Cena 820.- A aky si mal ten odklon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nechce se mi skenovat, tak to aspoň napíšu z protokolu: L/P 1 měření -0°50´/ -0°10´ 0°40´ L/P 2 měření -0°45´/ -0°10´ 0°35´ Jestli ti to něco řekne, pro mě je to jako jídelní lístek v hebrejštině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nechce se mi skenovat, tak to aspoň napíšu z protokolu: L/P 1 měření -0°50´/ -0°10´ 0°40´ L/P 2 měření -0°45´/ -0°10´ 0°35´ Jestli ti to něco řekne, pro mě je to jako jídelní lístek v hebrejštině. [/quote Takto to vyzerá origo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 !!!TOTO JE GEO PŘÍMO NA FRS, VIZ KÓD PODVOZKU!!! Dělali nám ji přímo ve Škodovce v PSD v Kosmonosích, takže to bych bral za bernou minci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Takže mi to udělali na hovno. Tak do škodovky. Předek mám celkovou sbíhavost +0.8 a částečnou +0.4/+0.4 Takže předpokládám moc sbíhavé. Odklon i záklon naštěstív normě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 MELLO: Já to mám schovaný taky jen jako Čínskej jídelák , takže já neporadím. Nicméně od začátku jezdim na geo jen do Škodovky, protože Barumy, Chára Sporty apod servisy mají data jen na ne-FRS podvozky a buď to nastaví jako normál, nebo "bajvoko"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 MELLO: Já to mám schovaný taky jen jako Čínskej jídelák , takže já neporadím. Nicméně od začátku jezdim na geo jen do Škodovky, protože Barumy, Chára Sporty apod servisy mají data jen na ne-FRS podvozky a buď to nastaví jako normál, nebo "bajvoko"... Tady to měli jako Fabia Sport 2003 a výš, tak předpokládám, že to je na RSo, ale už tomu taky nevěřím a sjedu do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 MELLO: Já to mám schovaný taky jen jako Čínskej jídelák , takže já neporadím. Nicméně od začátku jezdim na geo jen do Škodovky, protože Barumy, Chára Sporty apod servisy mají data jen na ne-FRS podvozky a buď to nastaví jako normál, nebo "bajvoko"... Tady to měli jako Fabia Sport 2003 a výš, tak předpokládám, že to je na RSo, ale už tomu taky nevěřím a sjedu do škodovky. Není F Sport ta 1.4 s 86kW (nebo i 2.0 85kW) a FRS paketem co byla jen na vývoz? Nevim, jak to tam je s podvozkem ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak mě to štelovali asi jako normoš F i když známej věděl že to mám shozený....ale žádný špatný sjíždění pneu nebo tak sem nepozoroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď co si vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď co si vybrat... Neřeším..je to v toleranci....a stejně pokud dáš auto dolu musí se změnit odklon....chtěl bych vidět protokol u lidí co to mají shozený o 7-8 cm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď co si vybrat... To co sem dával já je FRS bez úprav, najmis má shozenou 1.9tku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď co si vybrat... To co sem dával já je FRS bez úprav, najmis má shozenou 1.9tku . Tak tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď co si vybrat... FRS má jiné nastavení geo než ostatní fábky, edit: konečně jsem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.