Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít

Díky

Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít

Díky

to je na výměnu motorku stěračů mi tenkrát řekli v servise... lol

proto nemám rád servisy - je to pouze výměnárna dílů

oprava toho motorku doma = 0,-

Upraveno od Fíla

• Autor

co tam bylo - jak to opravid Díky

Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. :palec2:

Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. :palec2:

Mě to občas dělalo taky a měl jsem málo dotaženej stěrač k motorku. Jinak motorek byl OK.

ve ztručnosti...

motor stěrače musí ven z auta

dá se bez problémů rozebrat torxama

uvnitř je převodoný plastový kolo ve kterém je vlisován měděný pásek po kterém jezdí kontakt. v jednom místě je přerušený - aby věděl kdy má vypnout.

měl jsem 2 případy - buď nevypínal vůbec nebo zůstával v 1/3

když nevypínal - na tom přerušeném místě byl "natahán" měděný povlak, který byl dostatečně silný na to aby nedovolil kontaktu dostat se na nevodivý plast a tak to stále jezdilo dokola

když zůstával zaseknutý tak na tom měděnym pásku byla nečistota - v obou případech stačilo očistit tech. ben. nebo lihem a ušetřilo se 3.500,- za servis :kol-99:

• Autor

super díky

Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík

Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík

Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.

Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.

;)

Presne to som mal na mysli :D .Chcel som vymeniť len tú vonkajšiu časť stierača.Rameno a samotný stierač.Nie celý mechanizmus.Dík.

takze odpoved je pasuje?

a kolko sranda stoji?

cca 750,-

• 3 týdny později...

Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy.

Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek .

Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy.

Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek .

A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali.

A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali.

Máš pravdu bylo to tou pijistkou. Dal jsem novou a vše je v pořádku. Také mě to mohlo napadnout

Toto isté sa stalo aj mne len s tým že bol úplne primrznutý. Myslel som už na motor stierača lebo na starších autách sa stávalo že zhorel. Ešte ma ale napadlo skontrolovať poistky a našťastie to bola len poistka.

Je to poistka č.32 a je na 10A(červená)

Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.

Takze davat bacha ;)

Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.

Takze davat bacha ;)

MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku.

Takze davat bacha ;)

MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku.

ja len, ze sa to stava

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.