Publikováno Říjen 16, 200717 r Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít Díky
Říjen 16, 200717 r Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít Díky to je na výměnu motorku stěračů mi tenkrát řekli v servise... proto nemám rád servisy - je to pouze výměnárna dílů oprava toho motorku doma = 0,- Upraveno Říjen 16, 200717 r od Fíla
Říjen 17, 200717 r co tam bylo - jak to opravid Díky Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim.
Říjen 17, 200717 r co tam bylo - jak to opravid Díky Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. Mě to občas dělalo taky a měl jsem málo dotaženej stěrač k motorku. Jinak motorek byl OK.
Říjen 17, 200717 r ve ztručnosti... motor stěrače musí ven z auta dá se bez problémů rozebrat torxama uvnitř je převodoný plastový kolo ve kterém je vlisován měděný pásek po kterém jezdí kontakt. v jednom místě je přerušený - aby věděl kdy má vypnout. měl jsem 2 případy - buď nevypínal vůbec nebo zůstával v 1/3 když nevypínal - na tom přerušeném místě byl "natahán" měděný povlak, který byl dostatečně silný na to aby nedovolil kontaktu dostat se na nevodivý plast a tak to stále jezdilo dokola když zůstával zaseknutý tak na tom měděnym pásku byla nečistota - v obou případech stačilo očistit tech. ben. nebo lihem a ušetřilo se 3.500,- za servis
Říjen 21, 200717 r Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík
Říjen 25, 200717 r Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.
Říjen 26, 200717 r Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.
Říjen 28, 200717 r Presne to som mal na mysli .Chcel som vymeniť len tú vonkajšiu časť stierača.Rameno a samotný stierač.Nie celý mechanizmus.Dík.
Listopad 15, 200717 r Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek .
Listopad 15, 200717 r Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek . A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali.
Listopad 16, 200717 r Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek . A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali. Máš pravdu bylo to tou pijistkou. Dal jsem novou a vše je v pořádku. Také mě to mohlo napadnout
Listopad 20, 200717 r Toto isté sa stalo aj mne len s tým že bol úplne primrznutý. Myslel som už na motor stierača lebo na starších autách sa stávalo že zhorel. Ešte ma ale napadlo skontrolovať poistky a našťastie to bola len poistka. Je to poistka č.32 a je na 10A(červená)
Listopad 22, 200717 r Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha. Takze davat bacha
Listopad 24, 200717 r Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.Takze davat bacha MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku.
Listopad 25, 200717 r Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.Takze davat bacha MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku. ja len, ze sa to stava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.