V3nd3lin Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Tohle je téma pro corner, denní svícení máš v odkaze, je to nepřehlédnutelné důležité téma a tak nějak tipuju že se tam tohle s velmi vysokou pravděpodobností řešilo http://forum.skodahome.cz/topic/62222-nakodování-denního-svícení/ Předpokládám že 10 pytlů máš v autě jen když v něm jedeš ty a další tři kamarádi a číst po tobě některý slova je fajn Tak to nečti a starej se o sebe....ty Šuldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jde o to, že výměnou té jednotky se ti dají nastavit i další věci, které na těch jednotkách s méně bytech nejdou nakodovat. A ještě postřeh z praxe. Corner u Octavie II před FL (2004-2008) má význam pouze u klasiky bez xenonů... u RS a scouta to je k ničemu, do stran to opravdu nesvítí a u klasiky s xenonama, to xenon přesvítí, takže potom už je to jen o efektu a využití to má opravdu jen u klasiky s H7 nebo max s čočkama... Ok díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Tak to nečti a starej se o sebe....ty Šuldo Takhle by to nešlo, pokud chceš na foru nadále pokračovat, dodržuj pravidla, a nikdo ti pak nemusí připomínat, kam máš co psát! A nemístné poznámky vůči jiným, si pro příště odpusť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermim Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Zdravim, nedavno jsem si koupil O II pred FL 2008. Mlhovky mam a tak jsem si chtel zapnout Corner light. Pres VAG jsem v 09 pouze zmenil byte 23 z hodnoty 00 na 0C. Corner light funguje, ale nejsem schopen zapnout normalne predni mlhovky (dosud to slo). Rozsviti se pouze kontrolka, ale svetla ne. Nemate nejaky tip? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Zdravím, mám cca týden Octavii II face 1.6 TDi r.v.9/2011 a když jsem chtěl dodělat Corner fci tak mi bylo ve škodovce řečeno, že to nejde, že bych potřeboval jinou řídící jednotku a to mam výbavu Elegance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 polovina skodovackych servisu to neumi a pripadne nesmi udelat. takze doporucuji najit nekoho kdo ma kabel s VCDS a nechat si to nakodovat od nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Tak to mohu potvrdit, přesně můj případ, také mi řekli všude, že to nejde. A šups, stačí šikovnej týpek a je to tam k plné spokojenosti. Stav se 15.tého v Krušovicích na "Čaji", myslím, že tam jednoho šikovného budeme mít Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) To ti někdo poradil nebo si to dal od pasu V byte 23 se volí u nabídky bit 3-4 na (08) Editováno: 12. leden 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Já mám totiž pocit, že neexistuje žádný oficiální manuál na kódovávání těch nových jednotek. Dříve bylo v DP uvedeno, co a jak kódovat v závislosti na výbavě, teď lze oficiálně jen z centrálního servru obnovit původní nastavení jednotky podle VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 to ale plati spis pro OIII, nez pro OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 já bych řekl, že už to platí pro O2, ne? Kódování "dlouhých jednotek" DP nerozepisuje. Jen uvádí postup jejich přizpůsobení přes centrální systém, aniž by obsluha měla možnost zasáhnout do nastavení. Možná ale existují nějaké další přípisy, které kódování rozepisují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermim Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Uplne od pasu ne - trochu jsem googlil :-) Nicmene bez bitu 2 to nefungovalo, takze nestacilo dat jen 08, ale musel jsem dát OC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jde to kodovat jen clovek musi mit kvalitni soft a kabel a trochu rozumu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Chtěl sem se zeptat na dosvicovani mohovkama kdyz vyhodím blinkr aby se mi mlhovaka rozsvitila..je to mozne popripade staci nakodovat na diagnostice nebo se musí něco domontovavat? Děkuji za odpověď urcite se to tady uz zesilo...nejak nejsem zbehlej v hledání.:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 me to dela ale jenom do 50km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Do je dobre vedet a jak na to?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Highline bsg jednotka a dokodovat. Mlhovka nesviti s blinkrem, ale s natocenim volantu, jmenuje se to corner! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 corner umí z výroby jenom auta od 7/2007.. pokud je auto starší tak se musí vyměnit BSG jednotka za 30-ti bitovou... Facelift auta umí všechny... s blinkrem na křižovatce funguje corner samozřejmě také... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jedna se o rok 2007 /12 tak ze by to melo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Staci pripichnout na diagnostiku. To s blinkrem me nikdy nenapadlo... Neni to trosku neprijemny lidem naproti? Ja vzdycky zkousel otacenim volantu... Clovek se porad uci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jelikoz by mlhovka mela svitit jen blizko u zeme a ani ne moc do dalky, tak by to lidem naproti nemelo vadit. Samozrejme jsou ale situace, kdy i tak budou mlhovky oslnovat... Navic toto nelze nijak menit. Proste bud corner chces mit zaply (a to jak na blinkry, tak na nataceni volantu), nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 minimálně u face se to kóduje na třech místech, takže usuzuju, že se to dá nastavit i samostatně - to znamená volant - blinkry - a z nějakého důvodu i zpátečka (svítí obě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 u predFL je to len na jednom mieste a funguje to aj aj.. u face sa kóduje každé zvlášť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 U před FL nejde to při zpátečce, celkem škoda, docela bych to osobně přivítal, jinak to neoslňuje, protože většinou ve městě jsou lampy a není to takové, jako když někdo jede s mlhovkama mimo obec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 jsem ale nějak nepochopil na co je dobré, že se to rozsvítí při couvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.