Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chlapy  mám dotaz? Vlastním  Octavii r.v. 98  mám 2 obyč klíče centrál  alarm  el .okna daj stáhnout klíčem.Měly tyto auta  DO jednotka ma čislo 1J0959799L  rad bych to nechal v originalu než přidávat dalši jednotku s DO.   Děkuji za odpověď.

• 1 měsíc později...
On 2/3/2007 at 7:50 AM, Vaša said:

komfortka je taková krabička pod palubkou která ovládá komfortní funkce - stropní světlo, cenntrál, stahování oken, DO, alarm - vše dle výbavy.

bylo by to origo DO v klíči.

ta cena je orientační může být výrazně vyšší i nižší

prosím ťa a kde konkrétne sa nachádza ta komfortná jednotka ? potrebujem si dorobiť dialkové ovládanie k origo centrálu dakujem

• 1 rok později...

Zdravím všechny.

Neúspěšně jsem vyhledával, zdali lze nějak jednoduše z centrálu pouze na fyzický klíč dokoupit/dodělat dálkové ovládání toho zamykáni.

Někdo někde v odpovědi na jiný problém zmiňoval, že pokud už centrál je, tak se dá tedy dokoupit klíč a naprogramovat.

Můžu tohle svěřit servisu, nebo jsem schopen procesem projít i sám, jako lajk?

Díky.

Já jsem měl centrál kdysi na jedničkové Octavii. Protože jsem to chtěl nějak jednoduše zabezpečit, dokoupil jsem základní alarm s dálkáčem. Po instalaci jsem to ovládal dálkou od alarmu. Ta byla zapojená na signály centrálu z dveří. Fungovalo to uspokojivě a ta dálka měla až děsivý dosah (hrozilo nechtěné odemčení klidně z bytu).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.