Publikováno Únor 2, 200718 r Zdravim, chtel bych se zeptat, zda je nejakym zpusobem docelat dalkove ovladani k centralnimu zamykani, jake jsou moznosti (dalsi privesek, primo do klicu...), kdo to dela a kolik to vyjde? Konkretne by slo o Octavii SLX z roku 99. Moc diky.
Únor 2, 200718 r Dodělat jde. 1 varianta - komplet předělat na 3gen. konfortky a máš sklopnej klíče. 2 varianta- přívěšek ke klíčům Ceny- 1- 10tis 2- 1-2 tis Já mám Jablotron 1750Kč a spokojenost. Montáž jednoduchá, pošlou ti k tomu návod kam co máš zapojit- 6 drátů a je hotovo.
Únor 2, 200718 r Autor Trochu jsem hledal a nasel jsem tohle: http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=72682909 Docela me zaujalo to "XS 1U1800375BC sada zámků, sklopný klíč, dálkové ovládání" za necely 4 tisice... Tusite nekdo, co to je? 2Michal9: kde jsi to koupil? Nemas nejakou fotku, jak ten privesek vypada? 2Vasa: mohl bys byt konkretnejsi - typy, ceny, kde a jak? Idealne nejaky odkazy, kde bych se mohl dozvedet vice podrobnosti... Diky Upraveno Únor 2, 200718 r od mmerlin
Únor 2, 200718 r origo pravděpodobně předělání komfortu z 2 generace (pod 99) na 2,5 g (t.j. 99 víš) takže klíče použity (nová asi není na trhu) komfortka cca 1000,- sada klíčů 1500,- zapojení 500,- neorigo ´= jablotron, magicar, crimestoper, portman, ...........................
Únor 3, 200718 r Autor 2Vasa: co to je komfortka? Takze jestli to dobre chapu, tak orig. by to vyslo na nejakych 3.000,- A to znamena ze by bylo dalkove ovladani primo v klici nebo zvlast?
Únor 3, 200718 r komfortka je taková krabička pod palubkou která ovládá komfortní funkce - stropní světlo, cenntrál, stahování oken, DO, alarm - vše dle výbavy. bylo by to origo DO v klíči. ta cena je orientační může být výrazně vyšší i nižší
Únor 3, 200718 r Taky jsem se o to pokoušel,mám známeho v orig.servisu.Chtěl jsem to dát na manželčinu OI,kopil jsem ji v Německu a měla jen jeden klíč a centrál bez dálky.Předělat komfortku/vlastně vyměnit/je docela náročné/ne na práci ne ,ale sehnat stejnou/..nakonec jsem tam nechal vložit příjímač a na klíč přívěšek/malý placatý,plus jsem si objednal druhý klíč./ta sada zámků s vyklápěcími klíči mi zbyla, nová nezabalená.Koupil jsem ji tady za 1300,_ Upraveno Únor 3, 200718 r od Brmbol
Únor 3, 200718 r nevím mě to moc složity nepřijde 2,5 g 799AH vím o třech lidech co se jí rádi zbaví 3, g 799B sice teď o nikom nevím ale rukama mi jich prošlo cca 20. takže to zas takovej problém nebude klíče vystřelováky v bvazaru prodávaj myslím 3 lidi a ty na 2,5 g by měli být taky(použity) po přestavbách na 3g. pro škoda servis je velkej problém hodně věcí hold když se nechce je horší jak když nemůžeš
Únor 3, 200718 r Autor Takze se zda, ze by to takovej problem bejt nemel - mozna teda jeste upresnim auto, na ktery by to bylo, treba to ma nejaky vliv - Octavia 1.6 74 kw, SLX, r.v. 1999 sedan. Aktualne je tam central 2 origo klice i s kodem k imobilizeru. Uplne nejradeji bych novej sklapeci klic. Mam teda shanet co presne: - komfortku jake generace - 2.5 nebo 3? - samostatny sklapeci klice? - jeste neco je potreba, aby to cely fungovalo? Jen mi neni uplne jasne, jak to vsechno teda funguje - pocitam, ze musim teda vymenit i komplet zamky ve dverich, kufru a pod volantem, zejo? A jak to potom funguje s potencionalnim pridelanim nobejch klicu - ted si muzu prej normalne dojit do Skodovky, ukazat jim kod a oni mi udelaj novej klic. Jak je to s tema sklapecima - ty jsou taky origo nebo kdo je vlastne dela? Upraveno Únor 3, 200718 r od mmerlin
Únor 3, 200718 r Takze se zda, ze by to takovej problem bejt nemel - mozna teda jeste upresnim auto, na ktery by to bylo, treba to ma nejaky vliv - Octavia 1.6 74 kw, SLX, r.v. 1999 sedan. Aktualne je tam central 2 origo klice i s kodem k imobilizeru. Uplne nejradeji bych novej sklapeci klic. Mam teda shanet co presne: - komfortku jake generace - 2.5 nebo 3? - samostatny sklapeci klice? - jeste neco je potreba, aby to cely fungovalo? Jen mi neni uplne jasne, jak to vsechno teda funguje - pocitam, ze musim teda vymenit i komplet zamky ve dverich, kufru a pod volantem, zejo? A jak to potom funguje s potencionalnim pridelanim nobejch klicu - ted si muzu prej normalne dojit do Skodovky, ukazat jim kod a oni mi udelaj novej klic. Jak je to s tema sklapecima - ty jsou taky origo nebo kdo je vlastne dela? Mno jestli chceš sklápěcí klíče, tak ještě budeš potřebovat novou airbagovku, taky dveřní jednotky pro 3G... no a když už... tak pravděpodobně Maxidot... Není to levný... Vaša mi předělával z ničeho na 3G a byla to celkem legrace
Únor 3, 200718 r jj s vystřelováky by byla cena někde úplně jinde (jestli o tom uvažuješ hledej téma úpřestavba komfortu na 3. generaci) jj byla sranda zvlášť když jedna dveřní jednotka byla 2,5 g a sabotovala vše ostatní
Únor 3, 200718 r Autor Ach jo. Proc musim predelavat pul auta jenom kvuli tomu, ze chci mit sklapeci klic? Maxidot nechci, airbagy menit taky ne - co to s tim ma co delat? Ja myslel, ze proste jen pripojim dalkovy ovladani k existujicim zamkum... Jeste bych pochopil nejakou tu jednotku (komfortku), ale proc menit budiky a ridici jednotku airbagu?? To to vazne nejde nejak jednoduse?
Únor 3, 200718 r Levná varianta sklápěcí klíč: http://www.levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=27 Jinak ten jablotron mám proto, že umí dovřít okna a ovládá vjezdovou bránu.
Únor 3, 200718 r Levná varianta sklápěcí klíč: http://www.levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=27 Jinak ten jablotron mám proto, že umí dovřít okna a ovládá vjezdovou bránu. ten RZ key jsem montoval před týdnem do 97 majitel spokojen
Únor 3, 200718 r jj s vystřelováky by byla cena někde úplně jinde (jestli o tom uvažuješ hledej téma úpřestavba komfortu na 3. generaci)jj byla sranda zvlášť když jedna dveřní jednotka byla 2,5 g a sabotovala vše ostatní Ale funguje to skvěle... sice jak se to zapojovalo, tak se přehlídlo pár drobností, ale v pohodě - už to všechno maká jak má k plné spokojenosti posádky.
Únor 3, 200718 r Autor Ten RJ CZ KEY vypada super - jestli to dobre chapu, tak mi k tomu staci koupit RJ CZ KEY ridici jednotku a ty vystrelovaci klice a je to, zejo? Je v tom nejaky hacek? Upraveno Únor 3, 200718 r od mmerlin
Únor 3, 200718 r Ten RJ CZ KEY vypada super - jestli to dobre chapu, tak mi k tomu staci koupit RJ CZ KEY ridici jednotku a ty vystrelovaci klice a je to, zejo?Je v tom nejaky hacek? Mno stačí jenom ten CZ KEY... necháš si někde vybrousit klíč a přendáš tyčku immo. Asi nejjednodušší řešení. Ještě teda ta řídící jednotka co je k tomu CZ KEY. Upraveno Únor 3, 200718 r od lukash
Únor 14, 200718 r Zdarec chlapi neznáte někdo tento systém? Dá se to použít do O1? http://autobazar.sbazar.cz/prodam-prodejni...va-o592869.html
Únor 14, 200718 r Spíš bych chtěl vědět jestli to neni nějakej klump když je to takhle levný. Od Jablotronu tohle stojí skoro 2000 kč
Únor 14, 200718 r Ještě zkus tady:http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15 Od nich mám tu ř.j+vystřelováky+modul na vytažení oken. Zatím bez jediného problému vše funguje.
Únor 14, 200718 r Ještě zkus tady:http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15 toto mam taky /jen bez otvirani oken/ a parada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.