Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zdarec odbornici. Dnes jsem jezdil celý den ,vše v poho.Přijedu domu,zapadl ,spodkem žehlil sníh , není kryt motoru ,ale nakonec zaparkoval.Vytahnu klíče a radio stale hraje ,je to origoš od výroby a vždy se vyplo po vytažení klíče se zapalování.Nějak mě to nezarazilo a vypnul ho ručně.No a zároveň mi přestalo fungovat odemykání a zamykání dalkovým ,ve dveřích přepínač centrál funguje .Je mi to záhadou,nabral jsem sníh pod motor a jestli tam vedou nějaké vodiče , udělalo to tuhle paskudu? 1.9 TDI 66 KW 2000.Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 že by spínačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 že by spínačka? jj taky bych rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Spínačka má vliv i na DO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Spínačka má vliv i na DO? Jj, má, když je vadná spínačka, tak si DO myslí, že je klíč v zapalování a proto DO nefunguje, to samé s rádiem, rádio si myslí, že je klíč ve spínačce, tak je stále zaplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ještě dodám,že DO je originál Škoda a ledka při aktivaci problikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jak se pozna vadna spinačka? Jen radio+ DO ,když v še maká jak má? Pomůže mi se připojit na VAG? Venku semi terazky nechce je zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jak se pozna vadna spinačka? Jen radio+ DO ,když v še maká jak má? Pomůže mi se připojit na VAG? Venku semi terazky nechce je zima. toto přes VAG asi poznat nepůjde, maximálně to vyhodí něco o neznámé poloze kontaktu. Dost lidí to tu řešilo, stačí vyměnit tu elektrickou část spínačky - oříšek, cena od 500 - 800,- PS: když vytáhneš klíč a máš lampičku do polohy aby svítila při otevření dveří, co udělá, když ten klíč vytáhneš a neotevřeš? měla by správně svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 A teď jsem z toho JELEN.Vlezl za volant parkrat zajebal s tim přepínačem vnitřního osvětlení a ono to vše funguje. Vřele díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 To je asi blbost asi jak sem vlepil klič do spínačky ,tak se to:spravilo,ale byla to pomoc,díkky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 To je asi blbost asi jak sem vlepil klič do spínačky ,tak se to:spravilo,ale byla to pomoc,díkky tak to ber jako varování, že spínačka je na odchodu, až to bude dělat stále, víš, co máš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Mam stejnej problem s DO, ale radio se vypina. najednou to prestalo fungovat. A kdyz vytahnou klic tak se rozsviti vnitrni osvetleni. Je me to zahada. mel jsem to na diagnostice a nenaslo to ani tu ridici jednotku na centralni zamykani. Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.