suri. Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 a z akého dôvodu si rozobral celý traktor? či si čistil sanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Pokud se takto shazuje sání, je vhodné současně vyměnit i ty kruhové a oválné těsnění. Jsou po letech ztvrdlé a pak netěsní. Způsobuje to pak přisávání, což rozhodí chod motoru. Spousta lidí pak řeší jiné věci. Bohužel prodejců neví kolik by si za ty těsnění řekli.Tu výměnu svíček lze provést i bez demontáže sání (kloubový nástavec a prodlužovací tyčka plus klíč na svíčku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RendyCz Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Rozebíral jsem to celé proto, že jsem to sání čistil a jednak z důvodu, že je tam hrozně šílený přístup a hlavně taky proto, že nejsem první majitel a nevím, jak se k tomu dotyčný choval. Navíc jsem alespoň zkontroloval v jakém stavu jsou ty těsnění, vypadá to , že už to bylo jednou měněný. Ty svíčky už byly docela na hraně. Navíc jsem koupil originální NGK svíčky, které jsou předepsané výrobcem (cena 1000kč za 4ks) místo původních BOSCH. Jinak co se týče ceny těsnění tak sada kruhových + oválných kroužku 4+4 ks je asi 800 kč, ale protože jsem poslední 2 měsíce řešil problém s převodovkou a její hlučnosti, která mě stála nemalé peníze, tak ty kroužky momentálně neřeším. Volnoběžné otáčky to drží a nejde při jízdě pocítit nějaké kolísání otáček. V průběhu dalšího víkendu budu čistit škrtící klapku vypadá docela znečištěně. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 urob si výlet na SK a ukážem ti ako ti tie sviečky vymením za 15 min aj s cigárom a v kľude ... a nebudem dve hodiny rozoberať vykrehnuté plasty a triafať skrutky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Když "víš", tak to se to hulí u práce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 ani nie , nie som mechanik a zase tak veľa 1,6 tu nemám , mám kolegu čo mu to ide ešte lepšie ale aj tak na tom nič nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinnca Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 Chlapi, jak sundam to horní sání, potřebuji vymenit tesneni vika ventilu a vrtami hlavou, jak vlastne sundat to vrchní sání...na čem to drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassskoo Vloženo 29. Února Sdílet Vloženo 29. Února Zdravičko mám taký problém že po výmene sviečok začalo strieľať do sania čo stým môže byť? Auto nevie ani naštartovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Února Sdílet Vloženo 29. Února No jestli to do výměny svíček vše bylo OK, tak bude asi problém ve svíčkách... Jdi zpětně krok po kroku co jsi dělal, jestli jsi něco nezanedbal. Případně vrať staré svíce a uvidiš jestli je problém pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.