Fire Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. 6 litrů je spíš z říše snů... už podle papírů to má 6.2 kombinovanou. Já jezdím -+ 7/100. Mohla by ti pomoct úprava ŘJ motoru, prostě aby to auto mělo víc koníků - 4x4 je těžká jako prase Ale kde na to vzít a nekrást že... 130/150Hp turbo, 130Hp sání, lepší IC, Race vstřiky... pak to teprve bude jííízdááá Kolem cca 100kw to dělá kdejaký nalejvač, jen čipem. Editováno: 20. Listopad 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) Jj jak pise Lukash...dej chip na tech 100Kw se da ..dpoporucuju Reeshu-Dieselpower...nebo lepe i trysky ze 130/150PS TDiPD pak se da cca 140PS a idealne i 130PS turbo...pak cca 150PS+ ...nebudes na to muset tolik slapat a pri stejne jizde bude spotreba trochu nizssi.... 7L je ok, benzinaci 4x4 jezdi za 11L + ... Editováno: 20. Listopad 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. 6 litrů je spíš z říše snů... už podle papírů to má 6.2 kombinovanou. Já jezdím -+ 7/100. Mohla by ti pomoct úprava ŘJ motoru, prostě aby to auto mělo víc koníků - 4x4 je těžká jako prase Ale kde na to vzít a nekrást že... 130/150Hp turbo, 130Hp sání, lepší IC, Race vstřiky... pak to teprve bude jííízdááá Kolem cca 100kw to dělá kdejaký nalejvač, jen čipem. Benzinaci 4x4 (ja) jezdi 8,5 v prumeru. Mesto da 12-13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Kámoš ji má pouze chipnutou a jezdí průměr 6.5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. 6 litrů je spíš z říše snů... už podle papírů to má 6.2 kombinovanou. Já jezdím -+ 7/100. Mohla by ti pomoct úprava ŘJ motoru, prostě aby to auto mělo víc koníků - 4x4 je těžká jako prase Ale kde na to vzít a nekrást že... 130/150Hp turbo, 130Hp sání, lepší IC, Race vstřiky... pak to teprve bude jííízdááá Kolem cca 100kw to dělá kdejaký nalejvač, jen čipem. Benzinaci 4x4 (ja) jezdi 8,5 v prumeru. Mesto da 12-13. Tak to si mel nohu lehkou jak pirko , ber v potaz i to, ze pal PC ukazuje min o pul litru mene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak mě třeba palubní PC kecá !!!! když vyjedu celou ndrž ( dost km po městě ), tak ten PC prostě zblbnu , asi mu vadí jak stojím často na místě ( tím se hafo zvedá spotřeba ), rozjezdy atd.... prostě krapet přeměřuje kupodivu :-) Benziňákem z 8,5 litru bych věřil, ale to s hooodně lehkou nohou + docela super podmínky pro jízdu (žádný kolony, město atd...), to pak i s 4x4 naftou jezdil za 5,5 Úpravy jako turbo, IC, trysky atd...asi neplánuju, nechce se mi do toho vrážet love...spíš ten CHIP, který zvýší průběh výkonu a tím spotřebu srazí cca o 0,5 litru ( je to možný ??? ) ... to vše za předpokladu kvalitního CHIPU ( ovšem od koho opět ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. 6 litrů je spíš z říše snů... už podle papírů to má 6.2 kombinovanou. Já jezdím -+ 7/100. Mohla by ti pomoct úprava ŘJ motoru, prostě aby to auto mělo víc koníků - 4x4 je těžká jako prase Ale kde na to vzít a nekrást že... 130/150Hp turbo, 130Hp sání, lepší IC, Race vstřiky... pak to teprve bude jííízdááá Kolem cca 100kw to dělá kdejaký nalejvač, jen čipem. Benzinaci 4x4 (ja) jezdi 8,5 v prumeru. Mesto da 12-13. jj ja s O2 FSI2.0 4x4 nejdu mesto pod 12 a mimo mesto 9,5 a to lechtam. je to zrout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak mě třeba palubní PC kecá !!!! když vyjedu celou ndrž ( dost km po městě ), tak ten PC prostě zblbnu , asi mu vadí jak stojím často na místě ( tím se hafo zvedá spotřeba ), rozjezdy atd.... prostě krapet přeměřuje kupodivu :-)Benziňákem z 8,5 litru bych věřil, ale to s hooodně lehkou nohou + docela super podmínky pro jízdu (žádný kolony, město atd...), to pak i s 4x4 naftou jezdil za 5,5 Úpravy jako turbo, IC, trysky atd...asi neplánuju, nechce se mi do toho vrážet love...spíš ten CHIP, který zvýší průběh výkonu a tím spotřebu srazí cca o 0,5 litru ( je to možný ??? ) ... to vše za předpokladu kvalitního CHIPU ( ovšem od koho opět ) ... Myslim, že je možné dosáhnout snížení průměrné spotřeby o cca 0,3-0,4l/100km, vše ovšem záleží na tvé pravačce. Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj, mám oktu PD 74 4x4 6ti kvalt ve výbavě ELEGANCE .. jakou máte spotřebu ???? jak auto upravit pro menší psotřebu ??? jezdím od 6 - 9 litru 6litru by melo byt OK. Zalezi, jak tezkou mas nohu. H. 6 litrů je spíš z říše snů... už podle papírů to má 6.2 kombinovanou. Já jezdím -+ 7/100. Mohla by ti pomoct úprava ŘJ motoru, prostě aby to auto mělo víc koníků - 4x4 je těžká jako prase Ale kde na to vzít a nekrást že... 130/150Hp turbo, 130Hp sání, lepší IC, Race vstřiky... pak to teprve bude jííízdááá Kolem cca 100kw to dělá kdejaký nalejvač, jen čipem. Benzinaci 4x4 (ja) jezdi 8,5 v prumeru. Mesto da 12-13. Tak to si mel nohu lehkou jak pirko , ber v potaz i to, ze pal PC ukazuje min o pul litru mene.. Excel ukazuje 8.2L, tak verim i palubnimu PC. Tuhle jsem jel Pha-PCE-Pha (dalnice 145kmh) spotreba 8,6 ve trech lidech. Vcera skakani v kolone za 13L. Tohle auto se musi nechat rozjet a pak jede v pohode. V lete jsem se dostal i na 6.9L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Já jezdim mesto za 8l,jinak kolem 7l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 S timto autem jsem jezdil s dlouhodobou spotrebou +- 7,4 l / 100km a to jsem ji opravdu statecne slapal po krku Ted s tou 1,8 T se snazim jezdit relativne docela hodne slusne a mam vazny problem se dostat pod 10 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak urcite 4x4 benzin vs. 4x4 nafta je velky rozdil ve spotrebe .... jsem rad, ze jsem se ujistil, ze spotrebu mam OKi, tedy mezi temi 6 - 9 litry ( kolikrat cukačky krátký město ) .. chce to teda CHIP či nějakou tu úpravičku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mam 4x4 1,8T dlhodobý priemer 9l a do mesta to mám 7 km takže sa to moc nezohreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Mam taky 4x4 po cipu kolem 100kw,a palubni poc porad pise,ze jezdim tak za 7,5 ale vyjel jsem celou nadrz uz 3x nijak jsme to nesetril,proste plny atd. a vzdycky jsem to spocital tak na 7 litru! Za 6,5 je pro me nereal! Editováno: 23. Listopad 2007, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Máma jezdí ze 4x4 TDi PD za 5,5 a neřeší nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Máma jezdí ze 4x4 TDi PD za 5,5 a neřeší nic.. Když tomu věříš... A když už jsme u toho, tak můj táta jezdí i za 4. A já když jsem jel z kopce, tak jsem jel i za 0.0. Editováno: 23. Listopad 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Mam taky 4x4 po cipu kolem 100kw,a palubni poc porad pise,ze jezdim tak za 7,5 ale vyjel jsem celou nadrz uz 3x nijak jsme to nesetril,proste plny atd. a vzdycky jsem to spocital tak na 7 litru! Za 6,5 je pro me nereal! Mno to nesmíš jezdit s cihlou na plynu udělej to jako já - dej si pod pedál kus klacku, abys na to tolik nešlapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Máma jezdí ze 4x4 TDi PD za 5,5 a neřeší nic.. Když tomu věříš... A když už jsme u toho, tak můj táta jezdí i za 4. A já když jsem jel z kopce, tak jsem jel i za 0.0. A víš o tom, že sem jel i do kopce za 0.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Máma jezdí ze 4x4 TDi PD za 5,5 a neřeší nic.. Když tomu věříš... A když už jsme u toho, tak můj táta jezdí i za 4. A já když jsem jel z kopce, tak jsem jel i za 0.0. A víš o tom, že sem jel i do kopce za 0.0? Jojo ale dosti už o tom, sáhodlouhé téma o spotřebě tu máme. Tak si tu nebudem plácat játra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Máma jezdí ze 4x4 TDi PD za 5,5 a neřeší nic.. Jo a já jezdím z hummrem za 6L město. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 zdarec ja ji mam ciplou na 96 jezdim kratke vzdalenosti tak kolem 7km spetreba 7,8 ted hradiste praha a zpet prumerna rychlost 128 spotreba 7,1 ve trech s plnym kufrem ale pod 6,5 sem se nikdy nedostal a ani sem to nezkousel beztak vetsinou jezdim za 8,7 ale ted sem daval novou vahu origo a na stejny trati se snizila spotreba 4deci a motor docela jede i pod 15set otacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Za předpokladu že má 4x4 nádrž na 63 litrů, mě vychází spotřeba dle km cca 6,4 litrů. PC mě ukazuje 6, 8 ...a to auto nešetŕím a najezdím i po městě docela.... a jak vyjedu na dálnici, tak 150 - 160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.