Power156 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) Zdravim Vás, chlapi mám problem: přitáhli Fábii že nejde natočit, ale když ji privezli tak nastartovat šla, Diagnostika napsala : unknown device 3-počet závad/poznámek 01314 004 řídicí jednotka motoru bez komunikace ( sporadická číslo závady : 01321 4 1 18265 000 Signál zatížení - hlášení závady od řídicí jednotky motoru --- tak jsem projel kabel jak uhnívaj na levim podbehu , ani v tom aute taky bydleli mysi, sice tam dva kabeli ukousli byly ale to bylo na venkovni čidlo. teď to auto normálně vrčí check to nevyhodí ale jsou tam ty závady kerý ani nejdou smazat, už se s tim lámu dva dny a prd. prosím o radu , otáčky motoru jso 680ot/min Editováno: 24. Listopad 2007, autor: Power156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUBRT 111 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Podívat se po AGR........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Podívat se po AGR........ ahoj jak te napadl ten agr, jel jsem to project a pak se mi tam v závadách objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.