Publikováno Listopad 26, 200717 r zdravím vsetkych.... mam taku trosku sprostu otazku... nevedel by mi niekto poradit ako dat dolu klucky od otvarania okien lebo chcem vymenit tapec a nejak mi tie klucky nejdu prec... a nerad by som to urval ps mam octavku 2001/ po facelifte so strasnou vybavou (ak to je vybava ) classic mozte aj na maila : roman.finka@zoznam.sk dakujem pomoze mi niekto ???? Upraveno Listopad 26, 200717 r od Roman F.
Listopad 26, 200717 r zdravím vsetkych.... mam taku trosku sprostu otazku... nevedel by mi niekto poradit ako dat dolu klucky od otvarania okien lebo chcem vymenit tapec a nejak mi tie klucky nejdu prec... a nerad by som to urval ps mam octavku 2001/ po facelifte so strasnou vybavou (ak to je vybava ) classic mozte aj na maila : roman.finka@zoznam.sk dakujem Kroužek pod kličkou vysuneš do boku a klika jde sundat
Listopad 26, 200717 r na tom obrázku je šipka opačně, zajišťovací kroužek se tahá an druhou stranu Upraveno Listopad 27, 200717 r od rolbar
Listopad 26, 200717 r Autor fakt... dik... aj som si mysll ze tak nejak... len nejaky kamos mi tvrdil ze sa to sroubuje.. a to mi neslo... a mal som strach ze to urvem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.