Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám oktávu 4x4 PD rok 01. Mám najeti cca 90 tis. Vadí mi, že na sešlápnutí psojky musím moc tlačit ...dá se to nějka nastavit či ovlivnit ??? sem tam jezdím dvojkovou oktávou a tam to jde úplně lehoučko, i když chápu že je to nový auto... díkec

Myslím, že se spojkou nic neuděláš. Je hydraulická a ani se nedá nastavovat. Je pravda, že na oktávkách jde trochu ztuha proti třeba třeba felicii, kde mi i tátovi jde lehce. Ale je to asi tak stejné jako Fabia I.

Spojka jde ruzne podle toho jaky mas motor. Treba u fabie 1.2 jde ultralehce oproti fabii 1.9 TDi. Stejne tak treba Renault Megane 1.4 ma superlehcejdouci spojku, pak presednu do sve FRS a mam pocit, ze jde hrozne tezce...

Buď v klidu, spojka jde ztuha - to je v pořádku.

Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál

Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál

Ano neco na tom pravdy bude :palec2:

• Autor

Díkec za uklidnění, ono v podstatě 4x4 má jednou tak velkou spojku jak klasická TDi tuším :prc:

• 2 týdny později...

Kde jsi zase na tohle přišel?

///M5: Tak poraď, víš-li víc.

mno tady de spis o to jestli ti jde najednou ztuha nebo jsi toho vsiml az tedka pokut ti jde najednou tak vim ze tam je takova mala vecicka ,ktera se mneni jenze sem to nikdy nedelal pak trebas vymnenit olej.) a nebo tonechat nekomu zkouknout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.