tondas2 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Vážení kolegové už dva roky mam v šufleti rádio kter jsem dostal jako dárek v bazaru za to ze sjem u nich koupil auto a napadlo me ze ho dam do auta misto originalu dodaneho skodovkou .Mam tam jeste na kazetu ale tohle je na cd a kdyz ho napichnu na konektor ktery tam je tak je to mrtve poradte jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Vážení kolegové už dva roky mam v šufleti rádio kter jsem dostal jako dárek v bazaru za to ze sjem u nich koupil auto a napadlo me ze ho dam do auta misto originalu dodaneho skodovkou .Mam tam jeste na kazetu ale tohle je na cd a kdyz ho napichnu na konektor ktery tam je tak je to mrtve poradte jak na to. ...po zapnutí klíčku by to nemělo být mrtvé...akorát by ti to nedrželo paměť.Co to máš za rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Vážení kolegové už dva roky mam v šufleti rádio kter jsem dostal jako dárek v bazaru za to ze sjem u nich koupil auto a napadlo me ze ho dam do auta misto originalu dodaneho skodovkou .Mam tam jeste na kazetu ale tohle je na cd a kdyz ho napichnu na konektor ktery tam je tak je to mrtve poradte jak na to. ...po zapnutí klíčku by to nemělo být mrtvé...akorát by ti to nedrželo paměť.Co to máš za rádio? No je to radio od AAA asi to zadna kvalita nebude ale zapnout klicek to me nenapadlomyslel jsem ze kdyz se origo radio da zapnout i bez zapleho klicku tak ze štava tam bude a bude to makat.Jeste se dojdu mrknout do garaze co je to za radio za chvili napisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Vážení kolegové už dva roky mam v šufleti rádio kter jsem dostal jako dárek v bazaru za to ze sjem u nich koupil auto a napadlo me ze ho dam do auta misto originalu dodaneho skodovkou .Mam tam jeste na kazetu ale tohle je na cd a kdyz ho napichnu na konektor ktery tam je tak je to mrtve poradte jak na to. ...po zapnutí klíčku by to nemělo být mrtvé...akorát by ti to nedrželo paměť.Co to máš za rádio? Tak na tim radiu je napsano SM 855CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 ...tak toto rádio bych nechal dál odpočívat v šufleti budeš mít problém s přeskakováním CD a i tuner není jeho silná stránka, ale po zapojení by se mělo rozehrát.Ještě upozornění!Jeho CD mechanika je z přepravních důvodů fixována šroubky...ty musíš odstranit jinak CD nepojede. Doporučil bych se poohlédnout po jiném rádiu...třeba http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...0&Itemid=18 ...nebo... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...5&Itemid=82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.