Prosinec 13, 200717 r MELLO: RSaci držej při sobě Dokonce byl teď sraz a sešlo se 24 RS Fóbií :-) A ta společnost lidi byla skvělá potom následovala spanilá jízda Prahou :-) No kdo kdy krom ve škodovce muže vidět tolik RS pohromadě? :-) Super zážitek.
Prosinec 13, 200717 r MELLO: RSaci držej při sobě Dokonce byl teď sraz a sešlo se 24 RS Fóbií :-) A ta společnost lidi byla skvělá potom následovala spanilá jízda Prahou :-) No kdo kdy krom ve škodovce muže vidět tolik RS pohromadě? :-) Super zážitek. Kdy, kde se sešlo tolik FRS najednou? Jak to, že sem o tom nevěděl?
Prosinec 13, 200717 r MELLO: Byla tu už řeč :-) Par členu tady ocuď tam bylo. Mello nemam na tebe kontakt :-)
Prosinec 13, 200717 r Autor Bez OT , tady se totiž kydá špína na stříbrnou, tak ostatní nepodstatnosti si řešte jinde
Prosinec 13, 200717 r Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura
Prosinec 13, 200717 r Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura No jistě
Prosinec 14, 200717 r Autor Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura A ještě tu karkulce prosím
Prosinec 17, 200717 r Koukám že černá je prostě BEST...modrá se dotahuje,je to krásná barva,ale kolik FRS s touhle barvou potkáme....?
Prosinec 17, 200717 r Autor Vrchni pruserar: Ty ses nejak uchylnej na ty pohadky, ne? No spíše ty tak hezky kecáš
Prosinec 17, 200717 r Stribrna je proste nej!! Dostala malo hlasu, protoze na silnicich je to sama hnusna cerna a malokdo tu stribrnou vubec videl in natura To sem nějak přehlídnul.... To je vtipný vtip.....stříbrná...
Prosinec 17, 200717 r Autor Tak ono je to už dávno jasný, preference mluví za vše, jen to individum z UnL se tu stále zamotává do svých tezí
Prosinec 31, 200717 r Já mám černou a nekupoval sem jí protože je nejlepší, ale protože se mi líbí. na druhý místo bych dal stříbrnou a pak žlutou. Červená se mi moc nelíbí Snad nikoho neurazim.. :-)
Prosinec 31, 200717 r Černá žlutá je zajímavá ale už není tak luxusní jako černá, červená se na frs hodí a stříbrná? :-)...občas ji přehlídnu protože vypadá jak obyč fábka Upraveno Prosinec 31, 200717 r od EMAN VRS
Leden 3, 200817 r Lidi, a cernou FRS neprehlidnete?? Kurnik, vy mate oci Ale tenhle prispevek neberte vazne, to si jen majitel stribrne FRS placa jatra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.