Srpen 7, 201213 r ... Jinak není potřeba nic jiného než motory vyměnit. ŘJ s tím problém mít nebude. ... Ve velkém TP si necháš zapsat motor výměnný - takže nebude nikdo zkoumat ani jeho číslo a hotovo. ... ŘJ s tím jiným motorem problém mít nebude, ale Ahdul při kontrole na STK jo - protože i když mu nikdo nebude zkoumat přímo konkrétní No. motoru, technik bude o to důkladněji zkoumat jeho TYP neboli KÓD. A jakmile zjistí, že ve fábuli otypovaný s motorem AZE/AZF (44kW) je narvanej blok motoru s kódem ATZ/AME/AQW (50kW), pojede z STKčka jedině na podvalu - protože mu na místě seberou osvědčení o provozuschopným stavu...
Srpen 8, 201213 r STK neni problem Provedení STK možná ne, ale problém může nastat v případě dopravní nehody, resp. následné likvidaci škod, kdy auto bude prohlížet likvidátor příslušné pojišťovny..
Srpen 8, 201213 r auto neplanujem predavat a uz pri dnesnych cenach za jake fabie idu asi ani nebudem dakujem vam za rady
Srpen 8, 201213 r Není mi jasné proč vedeš tuto diskusi.Jasně ti tady všichni říkají v čem bude problém a není malý a ty stejně tvrdíš svoje.Potom se tu nemusíš na nic ptát a udělej podle svého uvážení.
Srpen 10, 201213 r pepa nechcem byt zly ale keby si si cital moje otazky tak nikde sa nepytam na problemy s STK a podobne islo mi len o mechanicke problemy
Srpen 10, 201213 r nikde sa nepytam na problemy s STK a podobne Ano, to jsme pochopili, ale zároveň jsou to problémy, které s tím prostě souvisí a je potřeba je řešit. Pokud totiž budeš mít jiný motor, než je uvedeno v TP vozidla (typ, kód, jak chceš - na tom nesejde), tak jednak se Ti může stát, že v případě nehody nebude pojišťovna plnit škody způsobené nehodou (resp. ona plnit bude, ale poté bude plnění, které vynaložila, vymáhat po Tobě) a druhá věc je ta (když pominu neprodejnost vozidla), že Tě může zastavit hlídka PČR (či Policajný zbor u Vás), která má možnost vozidlo poslat na STK (alespoň v ČR ano), pokud bude mít podezření na závadu ohrožujcí BESIP (což v tomto případě je). Shrnutí - z právní stránky věci důrazně nedoporučuju. Z technického hlediska si odpověď také víceméně dostal..
Srpen 11, 201213 r pepa nechcem byt zly ale keby si si cital moje otazky tak nikde sa nepytam na problemy s STK a podobne islo mi len o mechanicke problemy .... Shrnutí - z právní stránky věci důrazně nedoporučuju. Z technického hlediska si odpověď také víceméně dostal... Technicky si do fábule můžeš našroubovat třeba hvězdicovej rotačák Gnôme-Rhône z první světový nebo RR Merlin XX z druhý - ale nevystrčíš s tím pak čumák na silnici jinak než na podvalu, o tom to celý vlákno je... Prostě buď sežeň motor s identickým kódem, s jakým auto vyjelo z fabriky, nebo na jakýkoliv další ježdění s ním zapomeň - můžeš si ho vystavit doma v předsíni a chodit ho hladit.
Srpen 20, 201213 r dakujem za vycerpavajuce a strasne dolezite spravy...mam este otazku ked vymenim motor za identicky treba to menit aj nejak v papieroch?? alebo ako sa to potom riesi??
Srpen 20, 201213 r v papieroch mas len kod motora, nie seriove cislo. vymena motora za ten isty typ je uplne bez papierovaciek
Srpen 24, 201213 r uz mam motor teraz cakam pokym mi dojde olej a filter a este cakam na jedneho znameho co mi pomoze tak ze buduci tyzden idem na to
Srpen 28, 201213 r Tak ať se zadaří.Já na octavii musel též měnit motor - drážka ve válci, spotřeba oleje 1-2l/1000 km.Rok výroby motoru byl 10/2010 a ja ho kupoval 9/2011 podle vzhledu fakt voňavka.Měl jsem ještě pár dalších motorů vytypovaných ale ty byly starší a byly většinou zaflákené no prostě ty už musely být jeté.Nicméně nový motor mám v autě už rok a zatím bez jediného problému a nalítal jsem na něm 25000 km.Vzhledem k tomu, že nevím kolik má nalítáno, mohl mít 5000 nebo i 60 000 tak nechím příští rok udělat rozvody.
Srpen 28, 201213 r tak urcite to sa oplati tie rozvody nastastie na mojom je retaz tak uvidim jak budes chrastit ked natocim
Srpen 31, 201213 r vite mi povedat aka ma byt skrtiaca klapka na 1,4 mpi 44kw AZE?? lebo teraz na to motore je vpodstate rovnaka akurat ma taky iny ten plastovy kryt.. a cislo na tej z noveho motora je 408.238/321/002 047 133 062 5 WS 02090 01.3.3 a nieco ako rimska trojka z tej mojej starej som zatial nemal moznost pozret cislo dakujem za odpoved
Září 1, 201213 r no tak podla fotky na aute mam tuto a na tom motore je http://nahradne-diely.autovia.sk/skrtiaca-klapka-skoda-fabia-1-4-mpi-78652 tam je ten plast co zakryva mechanizmus tej klapky taky odnimatelny
Září 6, 201213 r este nie ale motor je uz v aute ale mam nasledny problem dementne som si nafotil zapojenie starteru ... a neviem kam zapojit kabel - .. co ide z nosnika keby ste mali niekto fotku alebo tak?? ked som skusal startovat tak pri polohe ked nabehnu kontrolky iba slabe cvaknutie a naslednom otoceni do startovania uplne ticho Problem vyrieseny nakonec tak logicky som zistil kam ma ist a uz aj naskocil motor tak ze uz len poskladat predok a slecna moze ist na cesty Upraveno Září 6, 201213 r od Ahdul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.