Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Můžete mi prosím někdo napsat převodové poměry na Fabku 1.4 44kW a 50kW včetně stálého převodu.

Dál se chci zeptat na převodové poměry 1.4 TDI 51kW a 59kW ( předpokládám, že ta 51kW bude mít jako SDI a ta silnější jako původní 55kW, ale můžu se mýlit. )

Dál jestli ze změnili převodové poměry po zvýšení výkonu HTP 40kW < 44kW a 47kW < 51kW?

A poslední věc převodové poměry Fabie2? Zůstaly u stených motorizací stejně? Předpokládám že jo.

Poprosil bych o převody na F2 1.6 a 1.4

Předem děkuji. ;)

Tady máš na MPI na diesly nemám.

post-6623-1197203286_thumb.jpg

• Autor

Zatím moc dík i za toto :palec2:

Prevodove pomery HTP 6v se menili s modelovym rokem 2006. Jestli se zmenili v nove Fabii netusim.

• Autor

Tak nikdo nic? ;)

• Autor

Dík moc. :palec2:

tady

• Autor

Služebníček. :palec2:

Nicméně stále mi chybí TDI 1.4 51kW,59kW, 1.6 benzín. a nové HTP 44kW a 51kW :help:

Doplním, k tomu, čo už bolo napísané. U HTP prišlo v modelovom roku k zmene prevodových pomerov pre 1. a 2. prevodový stupeň, všetko ostatné zostalo vrátane stáleho prevodu. V FII sa použili rovnaké prevodovky pre obe varianty HTP, ako mala F1 po MR2006... Ak je záujem, zajtra možem vytiahnuť presné tabuľky zo systému.

Služebníček. :palec2:

Nicméně stále mi chybí TDI 1.4 51kW,59kW, 1.6 benzín. a nové HTP 44kW a 51kW :help:

řekl bych že TDI nudou stejný, o FII nemám nic

• Autor

Igor: pokus se u HTP měnila jen I a II tak to nemusíš, dík, ake stále bych bral 1.4 TDi 51kW a 59kW ( teda pokud nejsou zpřevodované stejně jako SDI a TDI55kW, páč ty mám a tu 1.6 FII ;)

Igor: pokus se u HTP měnila jen I a II tak to nemusíš, dík, ake stále bych bral 1.4 TDi 51kW a 59kW ( teda pokud nejsou zpřevodované stejně jako SDI a TDI55kW, páč ty mám a tu 1.6 FII ;)

u FRS mam dobrej prevodovej pomer :D docela lita holka :D

mello na jaky otacky jezdis nez ohrejes motor?

• Autor

Tohle je v tomto tématu dost OT. Proč to nenapíšeš do FRS obecně nebo jinde a jinak na toto ses už ptal aspoň 10x a nedá se na to odpovědět jednoznačně. Jezdím optimálně 2tis-4tis. :)

Tohle je v tomto tématu dost OT. Proč to nenapíšeš do FRS obecně nebo jinde a jinak na toto ses už ptal aspoň 10x a nedá se na to odpovědět jednoznačně. Jezdím optimálně 2tis-4tis. :)

ty OT strasne resis :) ... byl u tebe mikulas? kdy spina ve FRS turbo? nekdo rika 2,2 nekdo 1,7 a ja nevim jak to poznat :(

• Autor

NiceOne:Dík. :palec2:

• Autor
ty OT strasne resis :) ... byl u tebe mikulas? kdy spina ve FRS turbo? nekdo rika 2,2 nekdo 1,7 a ja nevim jak to poznat :(

Ty zase řešíš pi****ny. Turbo nespíná, turbo v podstatě pracuje stále, jen pod určité otáčky motoru nedává dostatečný tlak. Jinak když uvádějí největší točivý moment v 1900ot, tak tam už turbo tlačí naplno ne? Sám asi musíš cítít, kdy už auto zabírá a kdy ne, tak proč to řešíš? :worthy

• Autor

Tak už mi chybí jen ta 1.6 z FII a ještě bych poprosil ty převody u všech motorizací Roomsteru. Předem dík. ;)

• Autor

Tisíceré díky a služebníček. ;)

muj sluzebnicek? :-D žáán káávu prosím. s mléékem a naftu mi pak kup !! :-D

• Autor
muj sluzebnicek? :-D žáán káávu prosím. s mléékem a naftu mi pak kup !! :-D

Ježiši né tobě, ale těm co mi poskytli linky nebo naskenovali ty převody.

:worthy;)

tak trochu jsem to delší dobu očekával a sledoval, když už jsme u těch techn. dat, zajímavé sledovat průměry vrtání a zdvihy, hezká unifikace, u FII dva průměry vrtání a dva zdvihy a toť vše.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.