Přejít na obsah

Nastavenie rýchlostnej páky

lars

Doporučené příspěvky

Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki.

Editováno: , autor: lars
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Poradťe prosím. Ako nastaviť pedál spojky do roviny s brzdovým pedálom ? Spojkový pedál mám v kludovom stave asi o cca 1 cm vyššie ako brzdový pedál. Díki.

a to ti vadi ze ich mas nerovnomerne ? ved na spojke mas lavu nohu. hadam nepouzivas aj pravu :)

Odkaz ke komentáři

Mám 1.2HTP 40kw a 80 000 Km. Všetky rýchlostné stupne idú zaradiť bez problémov a hladko keď je auto v pohybe, ale akonáhle auto stojí, tak rýchlosť č. 5 tam takmer nejde vtlačiť. Ak zastavím na križovatke so zaradenou 5-kou, tak ju viem len z problémami vybrayť a nájsť neutrál, je traba ráznejšie zalomcovať pákou, aby to poslúchalo. Niekedy mi ide ťažšie zaradiť aj spiatočka. Čím to je? Díki.

doteraz ti tam isla zaradit 5-ka bez problemov, alebo uz od kupy ti to takto blbne?

btw naco mas zaradenu 5-ku v meste?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...