Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nejen v Lipůvce fever.gif 15,90,- je v Brně bohužel "standard" všude a furt neboli immerwere... wink.gif

Upraveno od Wassermann

A co si myslis? Ze to pusti nejak dolu? Mozna o kacku, ale na ceny z lonska zapomen. Pristi zimu budem na nekterych mistech atakovat dvacku:feve:

ale nebojte, zase půjde dolů, jen ještě musíme holt vydržet ... ale vyhlížím cenu každý den ;) co kdyby náhodou :smich:.

Doufam, ze mas pravdu ;)

Ja si myslim ze plyn, ktery prodavaji v Lipuvce Lukoil je nejaka sracka, protoze tankoval jsem tam asi 2x do plna (v prubehu nyni koncici zimy), a vzdy jsem pozoroval, ze to nejak blbe jede, obcas cuka atd.... NEDOPORUCUJI tu tankovat, ale pokud chcete lepsi plyn (dle meho nazoru) tak v brne u kauflandu v kr. poli, naposledy co jsem tam byl meli za 14,90 (cena 15,90 tam byla asi tyden :)) mam BMM + BRC podtlak

ČS Benzina na státní silnici Brno-Mikulov-Wien, těsně před Mikulovem, u odbočky na obec Bavory (předposlední ČS před hranicí s Rakouskem-poslední je Shell v Mikulově) 13,90,-Kč/litr, což mi přijde vzhledem k exponovanosti místa dobrá cena post-23-1156182784.gif (a doufám, že na Benzině i dobrá kvalita)...

Ta cena mi přijde i dost příznivá v porovnání se současným obvyklým brněnským "standardem" 15,90,- wink.gif

To malta: kdybych mel tu moc... naparim jim pokutu za kartelove dohody :) je to tak kazdy rok, ze v okoli Brna jsou ceny vsude stejne, 5 milionu pro kazdou pumpu a oni by si pristi rok rozmysleli, drzet umele ceny nahore :)

máš recht "ire", Lukoil a ta malá naproti ... napamtuji že by měli plyn rozdílně byť jen o desetník. Jak změní jedni, do hodiny mění i ti druzí. Jen v benzínu mají rozdíl.

• 2 týdny později...

Tak dnes šla cena na TANK ONO po dlouhé době dolu, z 13,90 na 13,50 Kč. To je obecně dobrý signál,

že by ceny mohly jít mírně dolů anebo alespoň nerůst (u nás 13,00 za litr).

Nechci byt zlym prorokem, ale dolu to nepujde. V pomeru k cene benzinu je to ale solidni. Zatim

Stojí to za <>

Když sem předělal auto, stál 12,80/l

Teď stojí 15,40/l

Znepokojuje mě to, nicméně benzín nějak okolo 31kč je taky síla.

Bohužel, podle mě, pokud nepujde benzín důle, nepujde ani LPG.

Presne tak. Ti co uz se jim prestavba lpg zaplatila, tak jsou i ted vysmati. Nam co se to teprve zaplatit musi, tak to trosku vadi. Na druhou stranu v lete bude benal za 35, plyn za 15 - 16. Porad je to ok. Sem zvedav spis na zimu :feve:

btw v mikulove ted o kacku zdrazili :aggressive:

Upraveno od headquest

No v podstatě čím dražší benzin tím se zaplatí přestavba dřív:) a nějaké ty +-2kč na ceně plynu nehrají podle mně žádnou roli.

Jen se nebojte, plyn dolů přes léto půjde, málokdo ví, že od června se bude do paliv/benzin, nafta/ přidávat daleko vyšší procentoeko složek, u nafty dokonce víc jak u benzínu, ovlivní to ceny, jenže samozřejmě i dovoz paliv...

Pridani bio slozky melo probehnout uz zacatkem dubna - to to posunuli nebo se uz jedna o dalsi pridavek?

Chodí mi na firmu časopis PETROLmagazín, ten nechodí myslím ani na stánky, píšou tu, že Poslanecká sněmovna schválila zvýšení podílu biosložek....... benzín z 3.5 na 4.1%, u nafty z 4.5 na 6%., nebudu to přepisovat celé, je to na půl stránky, dál je... v roce 2010 má být uvedeno na trh minimální množství biopaliv ve výši 7.5% z celkového objemu pohonných hmot.... Tím pádem dojde ke zdražení pohonných hmot,takže i když půjde LPG postupně i méně dolů(neberu dnešní ceny 12.5. u různých pump=polsko), za ty ceny se plyn ani nenakupuje, natož prodává....

Tak neletajú letadla létá Fabia:) přes víkend sem podnikl malý výlet do Lucemburku. A ceny lpg v německu su eště o trošku nad nama tankoval sem od 0,62 do 0,69, což ovšem pořád vycházá dobře oproti benzinu:) No a u Berouna u dálnice Luk 13,70, benzina 13,90 pěkná cena :palec2:

kurňa ty jsi drak smile.gif , kolik to bylo kiláků? A co bylo pěkného v Lucemburku?

víc teda v lampárně

Cekal jsem, ze ceny Lpg klesnou jako vzdy v lete. Ale zrejme to bude uplne obracene.

Vcera pri cerpani mi obsluha rikala,ze se planuje zdrazeni. :aggressive:

záleží kolik byla doposavadní cena, třeba se chtějí jen dorovnat s okolím, aby taky "vydělávali".

Já se ptal obsluhy v Lipůvce (u té malé čerpačky, ne Lukoil) a chlap mi říkal že si myslí, že jak dovezou novou cisternu, že už bude za laciněji. Bohužel v dosavadní nádrži toho je prý ještě dost. Takže hodně tankujte v Lipůvce, pomůžete tím slevnit plyn wink.gif , já to sám nezvládnu vybrat celou cisternu bleh.gif

v Novém Jičíně všechny čerpačky stále za 14,2 Kč/l (od 18.2.2010 a přechodu na LPG (tankuji na Shell))

tímto zároveň dávám :palec2: karel.lpg za provedení a seřízení po 2000 km.

Tak u nás slevnění s 15,10 na 14,80 snad to není jen ta první vlaštovka ;)

Tak v Brne, se to porad toci kolem od 14.90 Kc (RobinOil ve Slatine) az po 15.90 Kc snad vsichni ostatni (Benzina; Shell)

• 2 týdny později...

Beru na Shellkách v Ústí nad Labem a v Chomutově. Aktuální cena tento týden: 13,1-13,2 Kč/litr.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.