Březen 29, 201015 r Nejen v Lipůvce 15,90,- je v Brně bohužel "standard" všude a furt neboli immerwere... Upraveno Březen 29, 201015 r od Wassermann
Březen 29, 201015 r A co si myslis? Ze to pusti nejak dolu? Mozna o kacku, ale na ceny z lonska zapomen. Pristi zimu budem na nekterych mistech atakovat dvacku:feve:
Březen 29, 201015 r ale nebojte, zase půjde dolů, jen ještě musíme holt vydržet ... ale vyhlížím cenu každý den co kdyby náhodou .
Březen 31, 201015 r Ja si myslim ze plyn, ktery prodavaji v Lipuvce Lukoil je nejaka sracka, protoze tankoval jsem tam asi 2x do plna (v prubehu nyni koncici zimy), a vzdy jsem pozoroval, ze to nejak blbe jede, obcas cuka atd.... NEDOPORUCUJI tu tankovat, ale pokud chcete lepsi plyn (dle meho nazoru) tak v brne u kauflandu v kr. poli, naposledy co jsem tam byl meli za 14,90 (cena 15,90 tam byla asi tyden ) mam BMM + BRC podtlak
Duben 1, 201015 r ČS Benzina na státní silnici Brno-Mikulov-Wien, těsně před Mikulovem, u odbočky na obec Bavory (předposlední ČS před hranicí s Rakouskem-poslední je Shell v Mikulově) 13,90,-Kč/litr, což mi přijde vzhledem k exponovanosti místa dobrá cena (a doufám, že na Benzině i dobrá kvalita)... Ta cena mi přijde i dost příznivá v porovnání se současným obvyklým brněnským "standardem" 15,90,-
Duben 1, 201015 r To malta: kdybych mel tu moc... naparim jim pokutu za kartelove dohody je to tak kazdy rok, ze v okoli Brna jsou ceny vsude stejne, 5 milionu pro kazdou pumpu a oni by si pristi rok rozmysleli, drzet umele ceny nahore
Duben 1, 201015 r máš recht "ire", Lukoil a ta malá naproti ... napamtuji že by měli plyn rozdílně byť jen o desetník. Jak změní jedni, do hodiny mění i ti druzí. Jen v benzínu mají rozdíl.
Duben 13, 201015 r Tak dnes šla cena na TANK ONO po dlouhé době dolu, z 13,90 na 13,50 Kč. To je obecně dobrý signál, že by ceny mohly jít mírně dolů anebo alespoň nerůst (u nás 13,00 za litr).
Duben 13, 201015 r Nechci byt zlym prorokem, ale dolu to nepujde. V pomeru k cene benzinu je to ale solidni. Zatim
Duben 13, 201015 r Stojí to za <> Když sem předělal auto, stál 12,80/l Teď stojí 15,40/l Znepokojuje mě to, nicméně benzín nějak okolo 31kč je taky síla. Bohužel, podle mě, pokud nepujde benzín důle, nepujde ani LPG.
Duben 13, 201015 r Presne tak. Ti co uz se jim prestavba lpg zaplatila, tak jsou i ted vysmati. Nam co se to teprve zaplatit musi, tak to trosku vadi. Na druhou stranu v lete bude benal za 35, plyn za 15 - 16. Porad je to ok. Sem zvedav spis na zimu btw v mikulove ted o kacku zdrazili Upraveno Duben 13, 201015 r od headquest
Duben 14, 201015 r No v podstatě čím dražší benzin tím se zaplatí přestavba dřív:) a nějaké ty +-2kč na ceně plynu nehrají podle mně žádnou roli.
Duben 14, 201015 r Jen se nebojte, plyn dolů přes léto půjde, málokdo ví, že od června se bude do paliv/benzin, nafta/ přidávat daleko vyšší procentoeko složek, u nafty dokonce víc jak u benzínu, ovlivní to ceny, jenže samozřejmě i dovoz paliv...
Duben 14, 201015 r Pridani bio slozky melo probehnout uz zacatkem dubna - to to posunuli nebo se uz jedna o dalsi pridavek?
Duben 14, 201015 r Chodí mi na firmu časopis PETROLmagazín, ten nechodí myslím ani na stánky, píšou tu, že Poslanecká sněmovna schválila zvýšení podílu biosložek....... benzín z 3.5 na 4.1%, u nafty z 4.5 na 6%., nebudu to přepisovat celé, je to na půl stránky, dál je... v roce 2010 má být uvedeno na trh minimální množství biopaliv ve výši 7.5% z celkového objemu pohonných hmot.... Tím pádem dojde ke zdražení pohonných hmot,takže i když půjde LPG postupně i méně dolů(neberu dnešní ceny 12.5. u různých pump=polsko), za ty ceny se plyn ani nenakupuje, natož prodává....
Duben 19, 201015 r Tak neletajú letadla létá Fabia:) přes víkend sem podnikl malý výlet do Lucemburku. A ceny lpg v německu su eště o trošku nad nama tankoval sem od 0,62 do 0,69, což ovšem pořád vycházá dobře oproti benzinu:) No a u Berouna u dálnice Luk 13,70, benzina 13,90 pěkná cena
Duben 19, 201015 r Cekal jsem, ze ceny Lpg klesnou jako vzdy v lete. Ale zrejme to bude uplne obracene. Vcera pri cerpani mi obsluha rikala,ze se planuje zdrazeni.
Duben 19, 201015 r záleží kolik byla doposavadní cena, třeba se chtějí jen dorovnat s okolím, aby taky "vydělávali". Já se ptal obsluhy v Lipůvce (u té malé čerpačky, ne Lukoil) a chlap mi říkal že si myslí, že jak dovezou novou cisternu, že už bude za laciněji. Bohužel v dosavadní nádrži toho je prý ještě dost. Takže hodně tankujte v Lipůvce, pomůžete tím slevnit plyn , já to sám nezvládnu vybrat celou cisternu
Duben 19, 201015 r v Novém Jičíně všechny čerpačky stále za 14,2 Kč/l (od 18.2.2010 a přechodu na LPG (tankuji na Shell)) tímto zároveň dávám karel.lpg za provedení a seřízení po 2000 km.
Duben 21, 201015 r Tak v Brne, se to porad toci kolem od 14.90 Kc (RobinOil ve Slatine) az po 15.90 Kc snad vsichni ostatni (Benzina; Shell)
Duben 30, 201015 r Beru na Shellkách v Ústí nad Labem a v Chomutově. Aktuální cena tento týden: 13,1-13,2 Kč/litr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.