Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

U nas porad 14,9 az 15,9 a nic min necekam, spis vic.

no dnes jsem vzal v Kunovicích za příjemných 14,20 ale asi to nebude nic moc, páč se mi cestou domů rozsvítil chceck. Ještě jsem to nekontrolaval VAGem, ale tipuji na systém příliš chudý ;)

Benzina plus České Budějovice na Strakonické za 13,90,- Kč :)

kurňa to jsou ceny :palec2:, Lipůvku hypnotizuji každý den a furt 15,90 :aggressive:

mimochodem, system byl pro změnu bohatý (dnes jsem to VAGem vyčetl a mázl)

U nás od konce února drží cenu na čerpačce REPSOL 12,90 za litr, je to plyn

z Německa (je to kousek od hranic). Motor šlape dobře, pocitově lépe než na

plyn od TOMEGAS (jsou tu dvě) s cenou za 13,00. Takže já jsem s cenou a kvalitou

zde velmi spokojen, jen aby to vydrželo.

Ach jo, tak to vypada, ze vsude se jezdi levneji nez na jizni Morave :( ... v Brne stale 15.30 skoro vsichni (Hunsgas; Benzina; Shell)

přesně, také jsem chtěl říci aby poslali ty fajn ceny i k nám na Moravuwink.gif

no dnes jsem vzal v Kunovicích za příjemných 14,20 ale asi to nebude nic moc, páč se mi cestou domů rozsvítil chceck. Ještě jsem to nekontrolaval VAGem, ale tipuji na systém příliš chudý ;)

To su ty citlivé motory HTP:) moje Mpi ten plyn z Kunovic žere bez čeku už 30000km:)

Upraveno od WLK111

máš recht wink.gif , jak to není akorát, tak už si motor stěžuje _icon_smich.gif

S ohledem na tankovani plynu do chorvatska kudy? Urcite nekdo mate uz trasu s cerpackama lpg naplanovanou a beztak i projetou :-)

já bral v Mikulově do plna a pak v Karlovaci (tam jsem dojel bez tankování). Jinak je už i na dálnici v Rakousku před Grazem jedna čerpačka

Fiha. S tvym dojezdem prakticky nemusis nic resit :) Muj dojezd dalnicnim tempem a nalozeny je maximalne kolem 250km.

to mi neříkej ;), copak máš tank, nebo ruský Zil :p? Ještě když jsme jezdili Feldou a natankoval jsem pouhých 32 litrů do plna, tak jsem to řešil tak, že jsem asi posledních 80km musel valit na beneli.

Ale s Fábkou to fakt řešit nemusím:palec2:, ikdyž s ní jsem byl v Chorvě už jen jednou ... ta dostává zabrat na trase do BG. Ale je fakt že i tam plánuji tankování nejdříve po 500km :palec2:.

Ale jak jsem psal, jedna čerpačka je i na rakouské A2. Zkusím to pohledat, dostal jsem kdysi link od našeho eL Prezidenta Colinse, ale jak na potvoru ho nemohu najít. Poskytoval jsem to i Wasermannovi.

Jj mam maly tank MPI a po dalnici nahanim cas ;) Odkaz je fajn :palec2: Po tankovani v A si budu vazit cen v Brne :smich:

No před 14 dny tam stál plyn 0,72e:) Jinak s tím dojezdem to musíš jet furt 170tacho jinak to nejní normální mi to bere při plném plynu furt rovně po německé dálnici cca 12litrů a to je max:)

Shell, silnice I/13 v Chomutově ve směru Most-Teplice : 13,10 Kč,-.

Nektery cerpacky v brne sly na 14,9 z puvodnich az 15,9

Veselí nad Moravou 15,4-15,5 trvalá cena poslední dobou....

Asi vyškubu LPG a namontuju vodíkový pohon. Nádrž plná vody, elektrolýzou na katodě a anodě bude vznikat kyslík a vodík. Vodík budu vstřikovat do sacího traktu. Kyslíkem podpořím reakci a z motoru mi poletí přes výfuk voda. :aggressive:

V další výzkumné verzi provedu napojení výfuku zpět do palivové-vodní nádrže.

Spotřebu neudávám, náklady na provoz 3000kč za nový výfuk+kus lešeňové trubky =>nutná půlroční výměna rezavého výfukového aparátu. :)

Chlapi ja tankujem v Stupave pri Bratislave (jazdím každý deň do VW Slovakia)

Jurki Stupava 0,429 EUR

u nás v Senici 2 čerpačky myslím obe majú plyn za 0,51

spotreba fabia combi 1,4 mpi 50 kw: cca 8,5

VYSOKÁ SPOKOJNOSŤ

Upraveno od plesky77

Nektery cerpacky v brne sly na 14,9 z puvodnich az 15,9

Ktere, kde? Ja asi jezdim po spatnych ulicich :) Protoze porad potkavam 15.90 ... jo na Sportovni je 14.90, ale to nez brat tam, tak bych asi jel na N95.:)

Tak treba Benzina na Kastanove. Vic me nenapada, protoze jezdim jenom k Robin oil a ostatni moc nesleduju. Ale uz dlouho jsem prave nevidel tech 15,9.

Tak RobinOli znam, tam beru, kdyz jedu pres Slatinu - a ti byli celou dobu lacinejsi nez zbytek Brna. Ale 15.90 stale drzi Shell u Bauhausu, Cerpacka na Olomoucke (pred Zvonarkou)... vic nevim, pak az v Kurimi je za 15.30 HunsGas

o Ostatnich nevim :)

... Shell D1 - Ostrovacice - 14.90 Kc

Jedu v létě do Itálie (Lignano), trasa Brno-Vídeň, A2 – Graz, Klagenfurt, Villach,A23- Tarviso, Udine. Potřebuji poradit nějaké LPG pumpy v Rakousku a Itálií, nejlépe nonstop, pojedu v noci. Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.