Květen 23, 201015 r když se podíváš výše na můj příspěvek #814, tak tam máš odkaz a tam si vše potřebné najdi
Květen 28, 201015 r Tak u ná slevnění s 15,10 na 14,40 a od prvního je slíbené 14 asi už odezněla ta sopka a bude pěkně
Květen 28, 201015 r kurňa se máš .... Lipůvka konec května, začne červen a oni furt drží zimních 15,90 to je běěěěěs . Když se zeptám na jedné čerpačce, kdy zlevní, tak mi řeknou, až slevní konkurence naproti, no a když se zeptám konkurence naproti (lukoil) tak mi řeknou že neví
Květen 28, 201015 r Kurna budme radi za ty ceny. V zime, az na stojanech bude svitit 20Kc/l budeme vzpominat;)
Květen 31, 201015 r tak huráááááá, konečněěěěěěě ... sice jsem ještě dnes ráno bral na Lukoil v Lipůvce za 15,90 a ptám se čerpadláře (konečně chlap, baby věčně nic neví), kdy slevní a on říká dnes, páč konkurence naproti šla prý už v pátek na 14,90. Muselo to být ale později odpoledne páč když jsem jel z práce, tak to ještě nebylo.
Květen 31, 201015 r To víš, čekali, až si ještě jednou natankuješ za draho... Ale jinak kvituji posun s cenou dolů Jen mám trochu skeptickou obavu, že ceny asi letos o moc dolů nepůjdou a to i díky počasí. Tak jak de facto skončila topná sezona a tím by měla být i snížena poptávka po plynu, tak kvůli nic moc teplotám se ve spoustě míst přitápí a tak nevím, jestli se to neblaze neodrazí i na poptávce po plynu a tím i cenách... Nechci být skeptik, ale na to, že začíná červen, je oproti jiným rokům ta cena pořád vysoko a tak mám dojem, že ani přes léto o moc dolů nespadne... Ale každá vlaštovka potěší
Květen 31, 201015 r no právě, také jsem byl silně znepokojený že začíná červen a oni furt drží zimní cenu. Jinak souhlas, mám též obavu že v našem regionu asi už moc přes léto dolů nepůjdou. Ale dobrá kačka dolů .
Červen 10, 201015 r Zajedte si do Brna ke kauflandu (v kr. poli) naposled jsem tam videl 14.50, coz jde a plyn je kvalitni, nikdy jsem nemel problem
Červen 21, 201015 r Tak hosi, dnes jsem videl konecne poradnou cenu za LPG. Na D1 smer Brno-Praha exit 21 Mirosovice-Benesov asi 0.2 km je cerpaci stanice. http://lpg.cernosice.cz/index.php?page=vypis.php&id=231 1l/13 kc. No a kdybyste hledali jeste nizsi http://lpg.cernosice.cz/index.php?page=vypis.php&f=0&podleceny=ANO Upraveno Červen 21, 201015 r od novak
Červen 26, 201015 r Tak Benzina České Budějovice zlevnila na 13,20,- Kč a ještě jsem se tam nechal ve čtvrtek proškolit a můžu si u Vitogazu tankovat sám.
Červen 29, 201015 r můžeš mi popsat to proškolení, mě by to zajímalo, zákon totiž mluví o něčem úplně jiném...
Červen 29, 201015 r No jasně, můžu. Přifrčel jsem tankovat a byl tam človíček z firmy Vitogaz, který tam prováděl školení. Prostě sranda, dostali jsme takový test s několikama otázkama, asi tak 15, jako jaké ochrané pomůcky musíš mít, kontrola plnícího otvoru před plněním kvůli špíně atd., ty s námi projel a mi to zároveň odkřížkovali, pak jsem si zkusil natankovat, dostal jsem kartičku s platností na 3 roky, kde je jméno, datum narození a evidenční číslo. To je vše. Pak jsem dostal propisku, ta se hodí asi nejvíce samolepky, a další nějaké papíry o bezpečnosti a něco o LPG - ty si ještě musím přečíst. Pak byl plac pro dotazy a to bylo vše. Vím, že je to taková blbost, ale když to firmy Vitogaz povoluje, tak proč to nezkusit. Tankovat můžu u Benziny, u Schellu a ještě u jedné, ale to teď nevím. Ale bylo to celkem zajímavé, teď už vím, že má hadice spojku kvůli tomu, kdyby někdo s hadicí odjel pryč a také jsem třeba netušil, že musím natankovat nádrž na první pokus, že když pustím to tlačítko, tak se to vypne a pak musím zaplatit a znova popřípadě dotankovat. Hlavně jsem to chtěl kvůli tomu, že v zahraničí se na tebe někde obsluha LPG vyprdne a řekne ti, aby si si natankoval sám a já bych na tu pistoli koukal asi jak debil a měl bych fakt velkej strach, mám z plynu respekt. Takhle jsem si to už vyzkoušel za asistence člověka, který do dělá, vím co a jak tak trochu smáčknout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.