Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

když se podíváš výše na můj příspěvek #814, tak tam máš odkaz a tam si vše potřebné najdi :p

A v Itálii je pumpa na dálnici cca každých 50km:)

Tak u ná slevnění s 15,10 na 14,40 a od prvního je slíbené 14 asi už odezněla ta sopka a bude pěkně:)

kurňa se máš .... Lipůvka konec května, začne červen a oni furt drží zimních 15,90 to je běěěěěs aggressive.gif . Když se zeptám na jedné čerpačce, kdy zlevní, tak mi řeknou, až slevní konkurence naproti, no a když se zeptám konkurence naproti (lukoil) tak mi řeknou že neví dry.gif

Kurna budme radi za ty ceny. V zime, az na stojanech bude svitit 20Kc/l budeme vzpominat;)

beru porad za 13,70 u nas v beroune - slevy nebyla :D

Sem viděl, přímo u dálnice, sem sa lekl, že mám vidiny:)

Neeee... to je realita :DD

kurňa 2,20 na litru to je fakt vopruz fuck ... pošlete takové ceny aj k nám na Moravu kol103

Na moravě jsou - u nás je za 13,90 :smich::smich:

tak potom i k nám na jih ;)

Upraveno od Malta

tak huráááááá, konečněěěěěěě ... sice jsem ještě dnes ráno bral na Lukoil v Lipůvce za 15,90 a ptám se čerpadláře (konečně chlap, baby věčně nic neví), kdy slevní a on říká dnes, páč konkurence naproti šla prý už v pátek na 14,90. Muselo to být ale později odpoledne páč když jsem jel z práce, tak to ještě nebylo.

To víš, čekali, až si ještě jednou natankuješ za draho... bleh.gif

Ale jinak kvituji posun s cenou dolů post-23-1156182784.gif

Jen mám trochu skeptickou obavu, že ceny asi letos o moc dolů nepůjdou a to i díky počasí. Tak jak de facto skončila topná sezona a tím by měla být i snížena poptávka po plynu, tak kvůli nic moc teplotám se ve spoustě míst přitápí a tak nevím, jestli se to neblaze neodrazí i na poptávce po plynu a tím i cenách... fever.gif

Nechci být skeptik, ale na to, že začíná červen, je oproti jiným rokům ta cena pořád vysoko a tak mám dojem, že ani přes léto o moc dolů nespadne... wink.gif

Ale každá vlaštovka potěší smile.gif

no právě, také jsem byl silně znepokojený že začíná červen a oni furt drží zimní cenu. Jinak souhlas, mám též obavu že v našem regionu asi už moc přes léto dolů nepůjdou. Ale dobrá kačka dolů post-23-1156182784.gif .

• 2 týdny později...

Tak konecne se to zase pohnulo :)

RobinOil Brno-Slatina 14.30 Kc/l

A Benzina České Budějovice zdražila na 14,20,- Kč. Těch 13,90,- Kč bylo lepší.

Zajedte si do Brna ke kauflandu (v kr. poli) naposled jsem tam videl 14.50, coz jde a plyn je kvalitni, nikdy jsem nemel problem

TANK ONO šlo dnes na cenu 12,90 Kč/l. Pěkné :palec2:

To je fakt pekny, skoda ze tady nikde ONO neni :feve:

12,90 nahlas závidím:(

• 2 týdny později...

Tak Benzina České Budějovice zlevnila na 13,20,- Kč a ještě jsem se tam nechal ve čtvrtek proškolit a můžu si u Vitogazu tankovat sám. :palec2:

můžeš mi popsat to proškolení, mě by to zajímalo, zákon totiž mluví o něčem úplně jiném...

No jasně, můžu. Přifrčel jsem tankovat a byl tam človíček z firmy Vitogaz, který tam prováděl školení. Prostě sranda, dostali jsme takový test s několikama otázkama, asi tak 15, jako jaké ochrané pomůcky musíš mít, kontrola plnícího otvoru před plněním kvůli špíně atd., ty s námi projel a mi to zároveň odkřížkovali, pak jsem si zkusil natankovat, dostal jsem kartičku s platností na 3 roky, kde je jméno, datum narození a evidenční číslo. To je vše. Pak jsem dostal propisku, ta se hodí asi nejvíce :) samolepky, a další nějaké papíry o bezpečnosti a něco o LPG - ty si ještě musím přečíst. Pak byl plac pro dotazy a to bylo vše. Vím, že je to taková blbost, ale když to firmy Vitogaz povoluje, tak proč to nezkusit. Tankovat můžu u Benziny, u Schellu a ještě u jedné, ale to teď nevím. Ale bylo to celkem zajímavé, teď už vím, že má hadice spojku kvůli tomu, kdyby někdo s hadicí odjel pryč a také jsem třeba netušil, že musím natankovat nádrž na první pokus, že když pustím to tlačítko, tak se to vypne a pak musím zaplatit a znova popřípadě dotankovat. Hlavně jsem to chtěl kvůli tomu, že v zahraničí se na tebe někde obsluha LPG vyprdne a řekne ti, aby si si natankoval sám a já bych na tu pistoli koukal asi jak debil a měl bych fakt velkej strach, mám z plynu respekt. Takhle jsem si to už vyzkoušel za asistence člověka, který do dělá, vím co a jak tak trochu smáčknout.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.