Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

páč nebolo čo farbiť, Lamač zná, tam mu nedali :prc: a OMV na Mlynskej na tvojej mapke nebolo lol

Upraveno od Malta

• Autor

nebolo, ale uz je.post-27-074132000 1281187936_thumb.jpg

:palec2:

• 2 týdny později...

nebudete vy dvaja daltonisti ?

kua, preco by ste sa inak vyhybali tym farbickam ??

hmmm..... lol

S takovými výrazy na mě nechoď!

Jednak jim nerozumím a druhak mě to uráží..... :p

Upraveno od Wassermann

Jinak aktualizuji cenu lpg v Chorvatsku: v červenci na všech čerpačkách 4,45HRK/l, teď minulý týden 4,290HRK/l, opět na všech čerpačkách... Netuším, jak v této zemi funguje stanovování cen lpg a cenová politika obecně, ale všichni drží "basu" a cenu mají vždy stejnou a v celé zemi a to ať je provozovatelem kdokoliv... ;) Tuším jen vloni měli čerpačky lpg v HR o pár drobáků rozdílné ceny, ale jinak rok co rok prodávají léta letoucí všichni na "halíř" stejně... ;)

Dále poslušně hlásím znovuobjevení báječně strategicky umístěné lpg čerpačky, která funguje v rámci ČS Ina přímo "na čáře" za HU/HR hraničním přechodem Letenye/Goričan a dá se na ní tankovat, ať přijíždíte k přechodu z HU či HR. Po projetí Hungarie na lpg skoupé a hlavně drahé je to hotový balzám pro Vaši/naši vyprahlou nádrž... :p

Pro úplnost jen dodávám, že hraniční přechody Letenye/Goričan jsou ve skutečnosti dva. Pokud frčíte po dálnici M7 od Budapešti kolem Balatonu, vlítnete rovnou na přechod na dálnici, kde je prd, jen Vás odbaví a jedete dál bez lpg... vzhledem k tomu, že přes tento přechod nesmí náklaďáky, stačí sledovat před přechodem (při příjezdu z obou stran, jak z HU tak z HR) směrovky Leteyne/Goričan s dodatkovou tabulkou "pro vozidla nad 3,5t") a dostanete se na druhý přechod, za kterým už se nachází na HR straně přechodu vytoužená ČS Ina.... Široko daleko tu totiž jiná lpg čerpačka není ;)

Jinak na ten druhý přechod s lpg Vás v pohodě navede přímo rychlostní komunikace M70, pokud přijíždíte k přechodu po ní a ne po M7....

Pro úplnost dodávám mapku a bližší info:

http://www.ina.hr/de...=475&benzid=289

http://www.ina.hr/ma...644&y=46,415223

Upraveno od Wassermann

a jak na Slovači, bral jsi v těch Malackách, nebo jsi spoléhal na OMV na Lamači?

edit: aha, už jsem si to přečetl v lampárni :) ... ono mi totiž přišlo vyrozumnění o new příspěvku v čerpačkách a lampárna nic, tak jsem četl prvně ty čerpačky ;)

Upraveno od Malta

• 2 týdny později...

Holahej,

aktuální info z cesty do Rakous (Oetztal, kousek pod Insbruckem). Trasa ČB-DE (Deggendorf, Munchen, Garmisch-Partenkirchen, Oetz).

První tankování v Ga-Pa, tam jsme dojeli na plyn a kousíček na benzin (440 km), čerpacka je na hlavní třídě, která projíždí Ga-Pa, kousek od stanice OMV, je to normální benzínka nějaké neznámé značky, nabízí tam elektromobily a různé hlouposti kolem solární energie.

Koncovka ACME ("belgická"), redukce k dispozici, tankování samoobsluha, cena 0,59 €/litr

Po přejezdu do Rakouska je jedna čerpačka při levé straně v první vesnici pod vyhlídkou na Zugspitze, Nassereith, ale tam bylo draho, 0,72 €/litr.

V Rakousku bída, ale na dálnici v Innsbrucku by měla být jedna čerpačka, nehledal jsem, jen info od místních, dojel jsem zase zpět do Ga-Pa a dotankoval na cestu domů.

Pokud máte kamarády s CNG na cestě do těch míst, čerpací stanice je hned na sjezdu z dálnice na Oetztal (Brunau).

Štastnou cestu!

Upraveno od Zlejsek

Zdravím,

mám za sebou cestu do Itálie (Ligurská riviéra) a zpět , celkem 2150 km. Z Čech se dá dojet až na místo jen na LPG - pokud jedete z Čech kolem Bodamského jezera tak na posledním sjezdu z německé dálnice před Rakouskou hranicí (u Lindau) je za 1. kruhákem Aralka s čerpacím stojanem jak holandského, tak italského typu (samoobsluha, otvírací doba nonstop) - cena 0,68 Euro/litr. Takto se dá dojet přes Švýcarsko do Itálie, kde je LPG hojně rozšířeno - ceny kolem 0,7 euro/litr LPG. V Itálii jsou pumpy s plynem značeny jako GPL. Jel jsem s plným autem, rakví na střeše, cca 500 km se zapnutou klimatizací, rychlost na dálnici 110-120 km/hod se spotřebou 9,6 l/100 km. Celkově ušetřeno oproti benzínu 2 000 Kč.

Upraveno od Tudy

• 3 týdny později...

Zdravim,

ja byl s autem ve Spanelsku. V nemecku natankovani plynu zadny problem adaptery vetsinou maj cena 0,65-0,7Euro/l. Francie plyn vsude je dobry ze to maj znaceny na ukazatelych +GPL cena 0,75-0,8. Ve spanelsku je jen asi 24 stanic s LPG monopol Respol doporucuju predem vyhledat seznam stanic a ulozit GPS souradnice redukce maj ceny 0,55-0,6. Andora zadnej plyn ale benzin N98 jsem tankoval za 1,1Euro. Italie taky zadny problem na ukazately znaceno cena 0,65-0,7 tankuje obsluha. Svycarsko nevim to jsem prejel

Upraveno od silarm

tak aktual cena LPG v Chorvatech je 4.45 kun...a to všude:-)jinak v rakousku na dálnici A2 u Loipersdorfu je Agip cena 1 litr 0.71 eur....je to jediné LPG na této dálnici..prý v rakousku je jen 14? čerpaček LPG....a ani jedna v hlavním městě.....jinak v Chorvatech je LPG skoro na každý čerpačce....na dálnicích....

jediný co jsem nenašel je lpg mezi záhřebem a slovinskýma hranicema....takže cesta do chorvat absolvována pouze na lpg...:-)

• 4 týdny později...

tak nevim jak u vas, ale okolo Brna jde cena LPG nahoru :( ... Benzina na Hněvkovského - smer z Brna - cena LPG 16,50; do Brna 15,90; Kurim 15,50. Zlata vyjimka je RobinOil za 14,30 :)

no Lipůvka byla ráno ještě stále stejně 14,90, tak doufám že se nic nezměnilo :feve: až pojedu odpoledne domů

Včera šly čerpačky TANK ONO s cenou o korunu na litru výše tedy z 12,90 na 13,90 takže to se s jistotou mění

nákupní cena na trhu. TANK ONO mění ceny minimálně, zima přichází.

Brno, SHELL, ulice Heršpická směrem z centra - stále příznivých 14,90,-Kč / l. Ale věřím, že dlouho už tam tahle cenovka nebude... :feve:

v sobotu jsem bral na AGIP Staré Město u UH a cena 14,50

• 3 týdny později...

Tak už "došlo" i na Frýdek Místek Shell z puvodnich 13,80 na "zimnich" 14,10-zatim :help:

Koukám, že tu jede celkem plodná diskuze. Jen si nejsem jistý, jestli to má velký smysl, psát ceny sem do fóra, kde si je přečte pár lidí.

Provozuju webovky o čerpacích stanicích, kam mi chodí v průměru 300 lidí denně. A říkám si, jestli by se Vám nechtělo dávat aktuální ceny LPG do mé databáze.

www.SuperBenzin.cz

Pokud budete mít k webu nějaké dotazy nebo připomínky, pište na info@SuperBenzin.cz, ať tu nezaplácáváme fórum offtopicem. Díky.

v sobotu jsem bral na AGIP Staré Město u UH a cena 14,50

Ve staráku je aj nejaká čerpačka? Kde? U intersparu asi ne, ne?

jáááj :doh myslel jsem Kunovice, ale ve Staráku je také, tuším SHELLka ... je, když pojedeš směr Brno, tak poslední světelná křižovatka před viaduktem, tak napravo hned u křižovatky.

To myslim neni Shellka ale OMW :) Ale ruku za to do ohne nedam, byl jsem tam naposledy pred mesicem, ale netankoval :)

máš pravdu je to OMV, já se pak díval na mapy do Seznamu, ale už se mi ten příspěvek nechtělo editovat ;) .

Jinak dnes jsem bral ráno kousek od nás (Ergo Chornice) a včera zdražili ze 14,90 na 15,20 :feve: . Lipůvka zatím stále drží 14,90.

To zní jako STS Chvojkovice-Brod... :p Nějaká miniaturní čerpačka? A co kvalita lpg?

Upraveno od Wassermann

no v podstatě je to v prostorách "dží zed dí" :) . Řekl že bez problémů, do Feldy určitě, ta sežere kde co ;) no a s Fábkou jsem měl tak 2 měs.zpět problém s volnoběhem (pravda netankoval jsem jen tam, takže nemohu jednoznačně říci je to s tama), že mi to při vyřazení zhášelo (občas), no pak jsem to vyjel, natankoval na SHELLce v Hradci Králové a bylo po problému. Teď jak se ochladilo, tak se mi lepili vstřiky, tak jsem je ještě pročistil a je po problému :palec2:

Upraveno od Malta

včera ráno stála v Lipůvce naproti Lukoilu cisterna s LPGéčkem, tak jsem trnul s cenou, ale zůstala stejná, tedy stále 14,90

• 3 týdny později...

Nechutne se zvedly ceny. Brno nekde uz 17,40, nekde se da jeste za 16,30, ale teda hnus

ty bláho :o . Za 17,50 jsem jezdil zimu 2006 nebo 2007, teď už si nevzpomínám, ale to byl beneli za 35. No asi si blbě vyložili titulky v dnešních novinách benzín a nafta zdraží skokově o 1,50 .... tak to rovnou udělali i na LPG :huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.