Srpen 7, 201015 r páč nebolo čo farbiť, Lamač zná, tam mu nedali a OMV na Mlynskej na tvojej mapke nebolo Upraveno Srpen 7, 201015 r od Malta
Srpen 16, 201015 r nebudete vy dvaja daltonisti ? kua, preco by ste sa inak vyhybali tym farbickam ?? hmmm..... S takovými výrazy na mě nechoď! Jednak jim nerozumím a druhak mě to uráží..... Upraveno Srpen 16, 201015 r od Wassermann
Srpen 16, 201015 r Jinak aktualizuji cenu lpg v Chorvatsku: v červenci na všech čerpačkách 4,45HRK/l, teď minulý týden 4,290HRK/l, opět na všech čerpačkách... Netuším, jak v této zemi funguje stanovování cen lpg a cenová politika obecně, ale všichni drží "basu" a cenu mají vždy stejnou a v celé zemi a to ať je provozovatelem kdokoliv... Tuším jen vloni měli čerpačky lpg v HR o pár drobáků rozdílné ceny, ale jinak rok co rok prodávají léta letoucí všichni na "halíř" stejně... Dále poslušně hlásím znovuobjevení báječně strategicky umístěné lpg čerpačky, která funguje v rámci ČS Ina přímo "na čáře" za HU/HR hraničním přechodem Letenye/Goričan a dá se na ní tankovat, ať přijíždíte k přechodu z HU či HR. Po projetí Hungarie na lpg skoupé a hlavně drahé je to hotový balzám pro Vaši/naši vyprahlou nádrž... Pro úplnost jen dodávám, že hraniční přechody Letenye/Goričan jsou ve skutečnosti dva. Pokud frčíte po dálnici M7 od Budapešti kolem Balatonu, vlítnete rovnou na přechod na dálnici, kde je prd, jen Vás odbaví a jedete dál bez lpg... vzhledem k tomu, že přes tento přechod nesmí náklaďáky, stačí sledovat před přechodem (při příjezdu z obou stran, jak z HU tak z HR) směrovky Leteyne/Goričan s dodatkovou tabulkou "pro vozidla nad 3,5t") a dostanete se na druhý přechod, za kterým už se nachází na HR straně přechodu vytoužená ČS Ina.... Široko daleko tu totiž jiná lpg čerpačka není Jinak na ten druhý přechod s lpg Vás v pohodě navede přímo rychlostní komunikace M70, pokud přijíždíte k přechodu po ní a ne po M7.... Pro úplnost dodávám mapku a bližší info: http://www.ina.hr/de...=475&benzid=289 http://www.ina.hr/ma...644&y=46,415223 Upraveno Srpen 16, 201015 r od Wassermann
Srpen 16, 201015 r a jak na Slovači, bral jsi v těch Malackách, nebo jsi spoléhal na OMV na Lamači? edit: aha, už jsem si to přečetl v lampárni ... ono mi totiž přišlo vyrozumnění o new příspěvku v čerpačkách a lampárna nic, tak jsem četl prvně ty čerpačky Upraveno Srpen 16, 201015 r od Malta
Srpen 24, 201015 r Holahej, aktuální info z cesty do Rakous (Oetztal, kousek pod Insbruckem). Trasa ČB-DE (Deggendorf, Munchen, Garmisch-Partenkirchen, Oetz). První tankování v Ga-Pa, tam jsme dojeli na plyn a kousíček na benzin (440 km), čerpacka je na hlavní třídě, která projíždí Ga-Pa, kousek od stanice OMV, je to normální benzínka nějaké neznámé značky, nabízí tam elektromobily a různé hlouposti kolem solární energie. Koncovka ACME ("belgická"), redukce k dispozici, tankování samoobsluha, cena 0,59 €/litr Po přejezdu do Rakouska je jedna čerpačka při levé straně v první vesnici pod vyhlídkou na Zugspitze, Nassereith, ale tam bylo draho, 0,72 €/litr. V Rakousku bída, ale na dálnici v Innsbrucku by měla být jedna čerpačka, nehledal jsem, jen info od místních, dojel jsem zase zpět do Ga-Pa a dotankoval na cestu domů. Pokud máte kamarády s CNG na cestě do těch míst, čerpací stanice je hned na sjezdu z dálnice na Oetztal (Brunau). Štastnou cestu! Upraveno Srpen 24, 201015 r od Zlejsek
Srpen 31, 201015 r Zdravím, mám za sebou cestu do Itálie (Ligurská riviéra) a zpět , celkem 2150 km. Z Čech se dá dojet až na místo jen na LPG - pokud jedete z Čech kolem Bodamského jezera tak na posledním sjezdu z německé dálnice před Rakouskou hranicí (u Lindau) je za 1. kruhákem Aralka s čerpacím stojanem jak holandského, tak italského typu (samoobsluha, otvírací doba nonstop) - cena 0,68 Euro/litr. Takto se dá dojet přes Švýcarsko do Itálie, kde je LPG hojně rozšířeno - ceny kolem 0,7 euro/litr LPG. V Itálii jsou pumpy s plynem značeny jako GPL. Jel jsem s plným autem, rakví na střeše, cca 500 km se zapnutou klimatizací, rychlost na dálnici 110-120 km/hod se spotřebou 9,6 l/100 km. Celkově ušetřeno oproti benzínu 2 000 Kč. Upraveno Srpen 31, 201015 r od Tudy
Září 20, 201014 r Zdravim, ja byl s autem ve Spanelsku. V nemecku natankovani plynu zadny problem adaptery vetsinou maj cena 0,65-0,7Euro/l. Francie plyn vsude je dobry ze to maj znaceny na ukazatelych +GPL cena 0,75-0,8. Ve spanelsku je jen asi 24 stanic s LPG monopol Respol doporucuju predem vyhledat seznam stanic a ulozit GPS souradnice redukce maj ceny 0,55-0,6. Andora zadnej plyn ale benzin N98 jsem tankoval za 1,1Euro. Italie taky zadny problem na ukazately znaceno cena 0,65-0,7 tankuje obsluha. Svycarsko nevim to jsem prejel Upraveno Září 20, 201014 r od silarm
Září 20, 201014 r tak aktual cena LPG v Chorvatech je 4.45 kun...a to všude:-)jinak v rakousku na dálnici A2 u Loipersdorfu je Agip cena 1 litr 0.71 eur....je to jediné LPG na této dálnici..prý v rakousku je jen 14? čerpaček LPG....a ani jedna v hlavním městě.....jinak v Chorvatech je LPG skoro na každý čerpačce....na dálnicích.... jediný co jsem nenašel je lpg mezi záhřebem a slovinskýma hranicema....takže cesta do chorvat absolvována pouze na lpg...:-)
Říjen 15, 201014 r tak nevim jak u vas, ale okolo Brna jde cena LPG nahoru ... Benzina na Hněvkovského - smer z Brna - cena LPG 16,50; do Brna 15,90; Kurim 15,50. Zlata vyjimka je RobinOil za 14,30
Říjen 15, 201014 r no Lipůvka byla ráno ještě stále stejně 14,90, tak doufám že se nic nezměnilo až pojedu odpoledne domů
Říjen 15, 201014 r Včera šly čerpačky TANK ONO s cenou o korunu na litru výše tedy z 12,90 na 13,90 takže to se s jistotou mění nákupní cena na trhu. TANK ONO mění ceny minimálně, zima přichází.
Říjen 16, 201014 r Brno, SHELL, ulice Heršpická směrem z centra - stále příznivých 14,90,-Kč / l. Ale věřím, že dlouho už tam tahle cenovka nebude...
Listopad 5, 201014 r Tak už "došlo" i na Frýdek Místek Shell z puvodnich 13,80 na "zimnich" 14,10-zatim
Listopad 8, 201014 r Koukám, že tu jede celkem plodná diskuze. Jen si nejsem jistý, jestli to má velký smysl, psát ceny sem do fóra, kde si je přečte pár lidí. Provozuju webovky o čerpacích stanicích, kam mi chodí v průměru 300 lidí denně. A říkám si, jestli by se Vám nechtělo dávat aktuální ceny LPG do mé databáze. www.SuperBenzin.cz Pokud budete mít k webu nějaké dotazy nebo připomínky, pište na info@SuperBenzin.cz, ať tu nezaplácáváme fórum offtopicem. Díky.
Listopad 9, 201014 r v sobotu jsem bral na AGIP Staré Město u UH a cena 14,50 Ve staráku je aj nejaká čerpačka? Kde? U intersparu asi ne, ne?
Listopad 10, 201014 r jáááj myslel jsem Kunovice, ale ve Staráku je také, tuším SHELLka ... je, když pojedeš směr Brno, tak poslední světelná křižovatka před viaduktem, tak napravo hned u křižovatky.
Listopad 10, 201014 r To myslim neni Shellka ale OMW Ale ruku za to do ohne nedam, byl jsem tam naposledy pred mesicem, ale netankoval
Listopad 11, 201014 r máš pravdu je to OMV, já se pak díval na mapy do Seznamu, ale už se mi ten příspěvek nechtělo editovat . Jinak dnes jsem bral ráno kousek od nás (Ergo Chornice) a včera zdražili ze 14,90 na 15,20 . Lipůvka zatím stále drží 14,90.
Listopad 11, 201014 r To zní jako STS Chvojkovice-Brod... Nějaká miniaturní čerpačka? A co kvalita lpg? Upraveno Listopad 11, 201014 r od Wassermann
Listopad 11, 201014 r no v podstatě je to v prostorách "dží zed dí" . Řekl že bez problémů, do Feldy určitě, ta sežere kde co no a s Fábkou jsem měl tak 2 měs.zpět problém s volnoběhem (pravda netankoval jsem jen tam, takže nemohu jednoznačně říci je to s tama), že mi to při vyřazení zhášelo (občas), no pak jsem to vyjel, natankoval na SHELLce v Hradci Králové a bylo po problému. Teď jak se ochladilo, tak se mi lepili vstřiky, tak jsem je ještě pročistil a je po problému Upraveno Listopad 11, 201014 r od Malta
Listopad 19, 201014 r včera ráno stála v Lipůvce naproti Lukoilu cisterna s LPGéčkem, tak jsem trnul s cenou, ale zůstala stejná, tedy stále 14,90
Prosinec 6, 201014 r Nechutne se zvedly ceny. Brno nekde uz 17,40, nekde se da jeste za 16,30, ale teda hnus
Prosinec 6, 201014 r ty bláho . Za 17,50 jsem jezdil zimu 2006 nebo 2007, teď už si nevzpomínám, ale to byl beneli za 35. No asi si blbě vyložili titulky v dnešních novinách benzín a nafta zdraží skokově o 1,50 .... tak to rovnou udělali i na LPG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.