Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak dvema korunam na litr teda neverim

:help: no comment........

Tak podle toho pdf co ma Shell na svych strankach jsem to taky pochopil, ze 2 Kč/l = 10 Smart bodu, tedy 2 litry=20 bodu atd.... to je tak aby clovek pul roku sbiral body a potom si nabral plnou nadrz o 2 koruny na litr levneji...takze zadna sleva zadarmo, v celkovem souctu ta sleva dela par haleru...pokud to clovek nenasbira na sluzebnim voze.

Upraveno od Manek88

ano ano..na šelce mají tuto divnou slevu:-)))jinak ale na šelce pořád 16.10....nevím jak je na tom Lukoil v Kolíně..mrknu dnes...tam jsem já brával vždy....pak podražily a na šelce zustala cena kolem 13 kč..tak jsem si pořídil smart kartu a bral tam nějaký čas....jinak pocitově nevidím rozdíl mezi lukoil a šel:-)já mám motor při 205 000km čím dál hlučnější:-)))a pořád najíždím na nádrž 35litrů kolem 430 km....ať vemu tam i tam...proč některý benzínky mají plyn i 18.kč???když benzín je na pruměru nějakých 32???myslel jsem že by měl být plyn na půlce co benzín ale oni parchanti ne...:-(myslíte je reálná možnost že benzín bude stát třeba 33 a LPG 20 a víc???

Misubaro a odkaď ty jsi že jezdíš přes nás???jako Kolín???

Upraveno od mira

Ta doba, kdy LPG stalo 20Kč a benzín 34Kč už tu byla. Cca 2roky zpět. LPG je v zimě dražší, kvuli jinemu poměru propanu a butanu. Celkově mi však toto vyhovuje, protože v zimě najezdím minimum na LPG, spíš na ty couračky jedu dlouho na benzín, který je levnější než v létě. Ale samozřejmě sleva 2Kč/l potěší. Beru u Shell benzín na studené starty, takže bodů mám kolem 900... Škoda že tato akce není častěji.

Tak jsem před chvílí vzal zase nějaký ten benzín...

Upraveno od 1Radar

tak pokerová partie v Lipůvce dorovnána, tedy Lukoil dorovnal na 17,90 :aggressive:

to 1Radar:

pravda v zimě 2006/2007 obdobná situace byla, ale plyn za 20 jsem tehdy nikde neviděl. Já tehdy kupoval nejdražší za 17,50 , ale to tehdy beneli stál 35-36 Kč, což teď bohužel není. Tato magická hranice padla až teď poprvé, za 14 let mého LPG ježdění

Tak podle toho pdf co ma Shell na svych strankach jsem to taky pochopil, ze 2 Kč/l = 10 Smart bodu, tedy 2 litry=20 bodu atd.... to je tak aby clovek pul roku sbiral body a potom si nabral plnou nadrz o 2 koruny na litr levneji...takze zadna sleva zadarmo, v celkovem souctu ta sleva dela par haleru...pokud to clovek nenasbira na sluzebnim voze.

vsak ano, je to vyhodny jedine pro ty, co maji firemni body, jinak naprosto o nicem

Tak dnes jsem byl v Jablunkově a na čerpačce v arealu uhelnych skladu měli LPG za slušnych 15,50kč,škoda že to tak nejde i jinde :rolleyes:

Upraveno od bitttpower

Dnes shell Frýdek Místek 17,90 opravdu super ceny :aggressive:

Benzina, Brno - Slatina, Hviezdoslavova, v Brně již obvyklých 18,50.... ;)

Kluci to bysme měli pořádně oslavit, protože konečně jsme se dotáhli na úroveň Německa (0,767 euro).

A to jsem měl strach, že to bude trvat ještě alespoň dvě generace kol11

Tak tedy hurá, vivat, sláva... :rip::vamp:ble

:specool:

Tak dnes Shell Frýdek Místek 18,50 kol9 .Jestli budou pokračovat timto tempem,tak přišti tyden očekavam hranici 20kč,a to se vyplati...

Tak dnes šelka u Kutne Hory cena 18.50,kreteni.jinak Kolin 17.30...

včera jsem bral po dlouhé době do Fábky plyn (plnou) a krvácelo mi srdce 788,- Kč za plnou :aggressive: (cena byla 17,90)

Tak dnes šelka u Kutne Hory cena 18.50,kreteni.jinak Kolin 17.30...

... lol hmm.... pekne Shellka podrazila. Vcera jsem bral za Podebradama smerem po stare na Hradec Kralove pred Odrepsama za 16.90........

a u nas kurva furt 0,68 az 0,72

ale furt lepsie jak v egypte lol

Misubaro:ano ano...šelka pěkně skokově podražila...a proto já začínám brát opět u své oblíbené benzínky u odřeps za poděbradama:-)cena jak jsi psal 16.9....

U nás 18,30, v Kunovicách 17,30, pod buchlovkama 17,50 a Slavkov už je u Brna tam už 18,50. Byl sem ted na lyžích a překvapilo mna že na slovensku 0,76 je dražší lpg než v rakousku 0,74 na dálnici:) jinak v itálii je to 0,75-0,8E.

neviem kde bol vlk lyzovat ale u nas je cena furt 0,68 Trencin Lukoil

alebo 0,70 flaga

slovnaft a omw idu za 0,71 a 0,72 drahsi som este nevidel a dufam ze ani neuvidim :help:

Ahoj,

mozna to tu je uz nekde napsane, ale do navigace jdou stahnout body zajmu jako LPG stanice.

Pouzivam, skvela vec

http://www.poi.cz/

Tak snad alespoň trochu dobrá zpráva, průběžně sleduji vývoj cen LPG na stránkách TANK ONO,

no a dnes cena mírně klesla z 16,90 na 16,50 což není dramatické, ale přeci jen to naznačuje, že

cena v nejbližší době nebude dál tak rychle narůstat (že by klesala tomu nevěřím).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.