Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V chomutove Lukoil 16,0 Kc

Lukoil v Ostravě na Bohumínské z 17,80kč na 16,80kč, mohlo by to jít takhle všude :)

tak to me pos.r... Severni Cechy cca 16 Kc; Ostrava 16.80 tak proc jizni Morava trha rekordy v tom kdo vysroubuje cenu vys??? :076

V patek jsem si rikal, mas plynu jeste na 150 km, natankujes v utery jak pojedes z prace... v patek byl na Shelce 17.90, a no a co myslite ze vcera?? 18.50 :doh

Dneska budu tankovat ve Frýdku na Shelce, tak jsme zvědav za kolik tam je :)

Neví někdo cenu v Liberci na Letný u Sklepníka?

Dneska budu tankovat ve Frýdku na Shelce, tak jsme zvědav za kolik tam je :)

Včera tam bylo 17.10,pokud dnes nějak neposkočili.... :)

JJ bral jsem za 17,10kč/l na Shelce u Intersparu :-) tak 3 týdny zpátky tam bylo 16,50kč/l. Mohlo by to jít dolů no :-)

Kolín u "Lučebky" 17.10kč.....u Lukoiolu minulý týden 17.50.....slyšel jsem že ale šly dolu...ale nemám ověřeno..

Tak i já potvrzuji cenu Lpg v Jablunkove v uhelných skladech.13.90kč je v dnešní době sen nás plynařů a navíc auto jede na tento plyn velmi dobře,tak nevím co čepujou,ale zdá se to být kvalitní.U nás v Havířově stále 18.2Okč,což je rozdíl oproti 40km vzdálenému Jablunkovu 4.30kč na litr,což je celkem nářez.

za 13,90?? To snad pordávají bez marže nebo to ještě dotují ne ;)

za takovou cenu se plyn ani nedá nakoupit, natož prodávat, tipoval bych to na nějakou černotu z Polska, určitě taková pumpa bude brzo zajímat nejen zákazníky, ale i celníky....pak se uvidí

• 2 týdny později...

Tak u nás na ústecku menší slevnění ze 16,70 na 16,50 za litr. Alespoň něco :palec2:

• 2 týdny později...

bral jsem včera v Prostějově u Mechaniky za příjemných 15,40 :palec2: oproti našim 17,90 fuck

Benzina Brno-Hněvkovského (v obou směrech) mápořád ještě tu drzost držet 18,50 :kuk:

V Ostrave na Marianskohorske u LukOilu uz cca mesic 16,80,- ...zajimave, ze LukOil v Opave byl vzdycky o cca 20hal levnejší, ted ma porad 17,20 :-/

Dival jsem se na cenu LPG v Jablunkove u tech uhelnych skladu a tam uz taky zvedl na neco pres 15,-Kč... svinaci!

Maltíku to je ale pěkná cena :palec2:

no to je, ale já bych potřeboval aby byla taková u Brna a ne v Prostějově, páč na tu stranu jedu opravdu jednou za uherák :feve:

Malto, uz jsme se dockali i v Brne :) ... dneska jsem jel kolem Benziny v Bystrci u ZOO a malem jsem neveril svym ocim... po dlouhe dobe cena 16.90 :palec2:

tak ať tu cenu pošlou i do Lipůvky ;) , že jim to vzkazuji :smich:

Kéž by pokračovali i ostatní, ale bavil jsem se s lpg servisákem a tvrdil, že moc velké slevnění lpg letos čekat nelze, neboť cena lpg se odvíjí především od ceny benzínu, která je vysoká a nikoliv od skutečných nákladů.... :aggressive:

A jak už tu někdo psal, tak cena lpg vždy osciluje okolo 50% ceny benzínu, který určo přes léto nesleze dolů... :aggressive:

Ale každá takováto vlaštovka potěší :palec2: Jen třeba 15,-Kč letos asi čekat nelze :feve:

• 2 týdny později...

Tento rok ideme do chorvátska autom.Čo najviac cesty absolvujem do maďarských a chorvátskych diaľniciach.V maďarsku za Komáromom na M1-M0-M7 v chorvátsku A4-A3-A1-A6.Trasa Šaľa-Crikvenica.Pozeral som kde sa dá tankovať LPG,no aj tak sa chcem spýtať či nemá niekto skúsenosť s touto trasou a tankovaním LPG.Naplánoval som na noc výjazd cca 23:00-00:00 hod.

Ako sa tankuje v chorvátsku samoobsluha alebo obsluha čs.

co se týká trasy přes HUdo CRO, tak ti poradí Honza (Wassermann), ten tak jezdí, nejsem si jist zda přesně tvůj popsaný přechod, ale to už se určo domluvíte a co se týká tankování, ještě když jsme jezdili do Chorvy, tak třeba v Karlovaci ses obsluhoval sám, ale jinde tě vždy natankovali, takže uvidíš. Když tam obsluha nebude a nebude reagovat na zvonek, tak se dojdeš zeptat a oni hned řeknou jestli přijdou nebo máš tankovat sám ;)

Ahoj Kimmi, tuhle cestu jsem vloni absolvoval 2x a vždy vše v poho. Mohu potvrdit, že je to asi jedna z nejlepších cest, neboť máš vysokou pravděpodobnost průjezdu bez jakýchkoliv zdržení :palec2:

Já jel :scooter: Brno-Bratislava-Budapest-hraniční přechod Letenye/Goričan-Zagreb-Karlovac a tam jsem sjížděl na starou a hurá na Plitvice a riviéru Šibenik, což byla naše destinace kol11

Maďarské dálnice jsou v pohodě, co jsem měl poznatek, tak když se někde měří rychlost, tak na to dopředu upozorňuje značka a měří se většinou nějakým radarem na trojnožce umístěným někde na mostě přes dálnici... řekl bych takové férové měření :palec2: Ale za to se měří i na 130-cítce, ne jen někde v úseku se sníženou rychlostí...

Dej si jenom pozor, až budeš přijíždět k Budapesti. Celá cesta přes Hungaroidy je v poho, ale za to debilně značené odbočení na M0 resp. M7 bych je nechal pozavírat.... Zkrátka přijíždíš k Budapešti, hledáš coby normální člověk nějakou směrovku na jih na M7 nebo nějaké větší město, přes které M7 vede a ono nic :angry2: Dálnice se najednou rozšíří do 3-4 pruhů pro jeden směr jízdy, na vozovce jsou sice nápisy dálnic, kam můžeš pokračovat, ale nápisy jsou zašlé a nečitelné (aspoň vloni byly) a směrovky nad vozovkou absolutně strohé a hlavně na nich není to, co by člověk očekával... :fakac:

Zkrátka tady zpomal, správný směr je označen směrovkou M0 - Balaton a není nějak moc avizován s předstihem :kuk: Pokud ho mineš, tak už jen pozdravuj v centru Budapešti, tak jako vloni my :wallbash: Zajímavé jen bylo, že v opačném směru, tedy z Budapešti ven, jsou směry na jih a M7 značeny perfektně, s obrovským několikakilometrovým předstihem a dokonce i se směrovkami jako "Zágrab", "HR" a pod. Proč to takto logicky a zřetelně nejde i při příjezdu od SK to fakt nevím :feve: Asi holt maďarští soudruzi někde udělali chybu... :doh

Jinak cesta přes HU byla v poho, ale nedalo mi to se tady takto rozepsat a informovat Tě, ať si neuděláš nechtěnou zajížďku do Budapešti jako my...

Co se týká LPG tak určitě platí, že v HU je drahé jako sfiňa a je jen na pár benzinkách a navíc ty nejsou značeny poutači LPG, takže bys musel na každou zajet, mrknout jestli tam někde není LPG stojan a když ne, tak to zkoušet dál, navíc ta šílená cena, takže určitě platí v HU netankovat, ale dotankovat do plna ještě v SK a HU jen profrčet bez tankování.

V Chorvatsku je čerpaček na LPG dnes už dost a většinou jsou součástí normálních benzinek, takže na dálnici stačí sledovat dálniční poutače upozorňující na blížící se benzinku a sledovat, zda tam není vyobrazeno i LPG nebo GPL. Čerpaček v HR opravdu přibývá jako hub po dešti. Bohužel to ale neplatí o příjezdu ze severu z maďarské M7.... Tady se vyplatí zpomalit a když se budeš blížit po M7 na jih na přechod Letenye/Goričan, tak zpomal a sjeď z dálnice a drž se směrovky na přechod Letenye / Goričan pro nákladní vozidla, kde je šikovně schovaná na HR straně čerpací stanice INA a ta má LPG jako jediná široko daleko :worthy Na vysvětlenou: Přechod Letenye/Goričan má de facto minimálně 2 samostatné přechody. Když přijíždíš po M7 k hraničnímu přechodu a jel bys pořád rovnou za nosem, tak dojedeš k přechodu, který vypadá jako mýtnice, je přímo na dálnici a není tam vůbec nic. Prostě zastavíš, ukážeš pasy a fičíš po dálnici dál. Jenže tam není žádná benzinka, odpočívadlo, prostě nic. Jen mobilní kadibudky... :ble A na tenhle přechod nemají přístup kamiony. Takže stačí na HU straně na M7, když se blížíš k přechodu, sledovat značení a sjet také na přechod Letenye/Goričan, ale pro vozidla nad 3,5t. Tebe jako osobák tam v poho taky pustí, ale jseš mimo dálnici a na HR straně máš super odpočívadlo, benzinku INA s lpg, směnárnu, restauraci, rozlehlý parkáč, prostě pohoda, jazz.... :band Na dálnici se pak v poho napojíš na HR straně a frčíš dál na Zagreb-Karlovac atd....:scooter:

Pokud by se Ti nepodařilo tady na přechodu na Goričanu natankovat, tak Ti nejspíš LPG brzy dojde, protože přejezd HU bez tankování člověka vyšťavní a další čerpačka LPG mimo Goričanu je až daleko ve vnitrozemí HR a je na ni směrovka z dálnice ven do nějakého městečka. Celkově v úseku od hranic s HU (Letenye/Goričan) do Zagrebu je LPG i obyčejných čerpaček a odpočívadel jako šafránu, protože tato cesta není zdaleko tolik frekventovaná jako ta, co vede do Zágrebu od Mariboru a slovinských hranic...Ale třeba se za ten rok něco změnilo k lepšímu a nějaká nová čerpačka na LPG nebo i benzinka zde vyrostla... Jinak povrchu dálnic se netřeba bát, ten je nový a na HU straně kolem Balatonu i na HR straně je nový a super.

Dále ze Zagrebu na Karlovac a pak kamkoliv na jih, ať už po dálnicích nebo starých cestách, je čerpaček na LPG dnes už opravdu hodně. Kde jsou ty časy, kdy široko daleko byly 2 čerpačky v Karlovaci a z toho jedna schovaná někde v areálu plynáren za Kolodvorem (autobusovým nádražím) a druhá zavřená... :D:t Dnes už je to pohodička...

Obsluha v HR nemá povinnost ti tankovat tak, jako v našich zeměpisných končinách, takže když u stojanu nikdo není, můžeš si natankovat sám nebo pokud se na to necítíš, není žádná potupa zajít do benzinky a požádat prodavače, aby Ti natankoval. Automaticky Ti obsluha tankuje většinou na nějaké dálniční pumpě, která je první čerpačkou s LPG po dlouhé době, a tvoří se tam pak logicky kolony vozidel čekajících na dotankování LPG, protože každý plynař tam přijede na sucho a vyprahlý... -_- Pak pro rychlejší odbavení tankuje čerpadlář LPG většinou sám, ale jinak většinou ne. Často se ale taky stává, pokud se objeví lpg pumpa na dálnici po delší době, kdy po cestě žádná jiná nebyla, že LPG není, člověk utře hubu a musí na další. Ale od Zagrebu dál už to není problém... B)

Tak přeji hlavně šťastnou cestu a hezkou dovču a jestli jsem kurňa na něco při tom rozepisování se tady zapomněl, tak se kliďo ptej :D-_-

Ahoj "Wassermann".Prekvapila ma Tvoja vyčerpávajúca odpoveď na moju otázku ohľadom cesty do HR cez HU a LPG.Niečo som sondoval na nete a keďže polovička vie maďarsky aj na maďarskom.A preto cesta cez maďarsko,preto lebo nemáme rečovú bariéru a v prípade nejakých technických problémov by sa to asi ľahšie riešilo.Posondoval som a mám nejaké benzinky LPG zistené.Plánujem u nás v Šali natankovať Full,v Komárne je slovnaftka nonstop s LPG,dotankovať po cca 55km do full /tak málo som LPG ešte nikdy netankoval,no a čo,nech sa pumpár diví/.Ďaľšiu zastávku som vyhľadal za Székesfehervárom v mestečku Szabadbattyán,kde treba zísť z M7 prejsť cez most nad diaľnicu a je tam Agip LPG.Potom sa vrátiť na M7,cca 130km od posledného tankovania,za predpokladu že natankujem LPG,tak mám pred sebou 450km až do cieľa,no pozeral som že ako si písal za Zagrebom už by mali byť benzínky s LPG,stačí mi jedna a mám vystarané do Crikvenice.V Kraljevici čo je od Crikvenice asi 15km je benzínka Nonstop s LPG v oboch smeroch ešte pred mýtom na most na ostrov Krk.

Dúfam že sa podarí ísť stále na LPG.

Pozeral som tú benzínku INA na prechode Letenye-Goričan nad 3,5t a je to pravda,je tam INA aj s LPG.Spomenuli sme si na toto miesto keď sme v roku 2006 cestovali na Makarskú busom a tam sme stáli.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.