Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To bolo myslene na vstrekovace ze vydrzia 200tkm blbo som to napisal :kol-28:   . Ja si filtre menim sam po 30tkm obidva je to brnkacka :kol-41:

dobre ja to ukoncim... nevim proc bych si mel menit filtr sam, od toho si snad platim servis a kdyz mi rekne plynar ,,ten filtr se nemeni,, tak ja nevim, kazdej filtr by se snad mel jednou za cas vymenit ne? To uz si muzu sehnat prirucku ,,plynarem rychle a levne,, a opravovat si auto cele sam... na LPG mam najeto 75t km a filtr kapalne faze mam furt puvodni.. tak ja nevim no.. :kol-26:  budu se ho muset jeste jednou poptat jak to teda je a asi mu reknu at mi ho pro jistotu vymeni..jestli k tomu je teda pristup normalni, vzdyt ani nevim kde se ten filtr nachazi...

u fábie mám přístup podstatně horší k tomu filtru, ale u rooma je to ten zakroužkovaný cilindr na fotce, tak se zkus podívat, určo ho budeš mít též takto přístupný

post-3505-0-79051900-1421911832_thumb.jp

jinak Brno v KrPoli u Kaufcu mi hlásil kolega, dnes 14,50

tak uvidíme dál...že by bylo za 9.9kč jako před deseti lety:-)))benzín má jít na 25kč....barel na 30doláčů...uvidíme....a víte jak bude bolet ze dne na den až to pujde nahoru jednou všechno......:-))))

..protoze cadek sel na 14.40... ja mam bohuzel kr pole pres cele brno, takze zatim u me slatina 14.80, dneska sli s benzinem o korunu dolu, tak treba slevni o trosku jeste i plyn, ale i tak je 14.80 krasna cena,..

tj, v našich končinách bohužel zatím stagnovali na 15,90 (15,40 víkend). Jinak Boskovice (OMV) a Lipůvka (Lukoil) po cestě 16,90, Lipůvka (Zerogas 16,80), takže i tak u nás levněji než po cestě. A do Brna extra zase kvůli tomu nepojedu

vcera jsem byl na benzine ve slatine za lidlem... LPG 14.90, ale benzin a nafta 31.90.. taky tam nebyla ani noha.. a jejich konkurence o 50m dal ,,avia,, nachlup stejne ceny.. :kol-25:

já tam bral do Rooma dnes a jak jsme přijeli domů, jel jsem s Fábulí natankovat plnou u nás a hle, na ceduli 15,10 a víkend krásných 14,60. Takže plná za 623,- to jistila :kol-47:

No tak takové akci bych raději oželel. :kol-44: Blááázni Shellááckýý.To bych radši Shell pěšky!

..je to prvotridni premiova znacka paliv...

bych jim tam vzal paragon do nás z benziny za 14.9.......beru 43litru za 640...u nich by to bylo za 812...to je rozdíl 172kč....pro mě měsíčně nádrž grátis u benziny:-)))co si oni myslej?

Tak možna tam maji nejkvalitnějši plyn v Evropě,za tu cenu... :D

Leda tak PRD... Vyzkoušeno na jejich "takzvaně prémiovým" benzínu. Nevěřím tomu, že by u LPG byla situace jinačí.

shell bere kralupol, to same co prodavaj za 14.80 ve Slatině... :kol-46:

Upraveno od JirkaBrno

Shell Brno Heřpická má asi super LPG.

Za 17.90

To asi mysleli ako urážku, nie?

Spravme súťaž kde majú NAJDRAHŠÍ....

Upraveno od kluvi

AGW BRNO (Lisen) 14,70kc Agip Lisen 14,8kc.Nema nekdo zkusenost s AGW jak to jede?

zalezi od koho berou plyn... poptej s ena cerpacce, od kdo jim dodava...ale AGW prestavuje auta na LPG takze by byli proti sobe, kdyby prodavali nejakej hnus..

pro JIRKABRNO cvakani vstrikovacu  to neni tak jiste ze musi cvak kdyz jsou dobry,tohle mi delal ty prvni nez se pridreli zduvodu spatneho plynu (sviho casu tankovano u rohlenky,uz me tam nikdo nikdy neuvidi) probehla vymena a auto je tiche  a nejde nic slyset vse je jen o vstrikovacich podle toho kdo tam co da za znacku,ja jsem si priplatil a su za to rad.

Len pre zaujímavosť : aktuálna cena LPG v Polsku (okolie Krakova) - 1,79 PLN - čo je 0,42€/l, cena LPG v Taliansku (okolie Turína) - 0,51€/l, a cena na Slovensku (okolie Vysokých Tatier) - 0,65 €/l !!!!!, kurňa to už aj Taliani tankujú lacnejšie ako my.

ve středu se vykašlali na nějaký kartel i v Lipůvce a zarogas šel korunu pod Lukoil, takže na 15,90. U nás vedle v dědině šli zase o dvacetník dolů, takže 14,90 a víkend 14,40, takže včera plná za 600 :kol-31:

Nová cena Kolín benzina u kauflandu..13.90 kčs:-)

A čo tá súťaž o NAJDRAHŠÍ LPG?

..jednoznacne Breclav a okoli....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.