Září 30, 20159 r Pohořelice 13,20, a ted bacha-směr Mikulov- prvni LPG za aqulandem 14,70, Benzina u Mikulova 15,80...
Říjen 4, 20159 r agip za Havl. Brodem u najezdu na dalnici - 15,90, na 146kilometru na D1směr na Brno, MOL nebo jak se to jmenuje, LPG 14,90, Zastavka u Brna, za Adosou LPG 12,90
Říjen 4, 20159 r Havířov pod bludovickým kopcem Tomegas po půlroce slevnil o korunu na 12,90 Dneska tam žena tankovala a hned mi volala že konečně slevnily.V Polsku ale je ještě levnější.Prý pod 11kč.
Říjen 13, 20159 r No už mrzlo, co já vím tak na poměrně dost místech byl ranní mrazejk kolem -2°C a někde i víc, takže ta změna poměru 40% propanu : 60% butanu na obrácenou hodnotu (60 propan 40 butan) by byla určo žádoucí ...
Říjen 13, 20159 r no bral jsem v neděli rano v brně na Robinu a maji 13.30.. stejně jako Holasice 12.90...
Říjen 21, 20159 r Robin oil slatina dneskaj 12.80.. nevite nekdo jak je to na Benzine za lidlem ve slatine?
Říjen 21, 20159 r Jirko, včera 13,30 jak pojedu kolem tak sem cenu mrsknu, třeba Čadková tvrdohlavě sedí na 12,90. Nojo pryč jsou doby, kdy Čadek proháněl cenama půl jižní Moravy.
Listopad 2, 20159 r Jedna rada pro Vás pánové, kteří cestujete: dočastně se vyhněte (pravděpodobně nejspíše) Břeclavi v tankování LPG. Minulý týden Hyundai ix35 - všechny vstřiky po 40tis KM mrtvé ?ucpané?. Tento týden je objednaný další Hyundai i20 s problémem.
Listopad 2, 20159 r otec tankuje v csad breclav.. v podstate skoro kazde tankovani, pac se hybe jen kolem breclavi... a zatim ok.. kolik stala oprava tech aut? co mely za system?
Listopad 2, 20159 r K nám to původně dojelo na opravu, ale vzhledem k ceně se požadavek upravil pouze na zjištění závady. Zjištění závady stálo 520,-Kč (2h práce - chtěli garantovat, že sou to opravdu vstřiky). Auto bylo montované korporací AGC Strakonice - Hyundai. Bylo v tom BRC SQ24 MY10 s kabeláží MY07. Oprava by byla 4x vstřik + 1x vložka filtru + 1h práce. Druhé auto u nás bude tento týden.
Listopad 2, 20159 r naštěstí na tu stranu vůbec nejezdím, ale určitě díky za ostatní za informaci Tak pokračuju dál: SKALICA - HOLÍČ a ten směr. -> Reduktor Prins VSI - zpuchřelá, zlepkavělá membrána - ten plyn smrděl uplně šíleným způsobem, to snad nesmrdělo jako LPG. Když sem ten reduktor rozdělával, myslel sem, že se pobluju, těžce se mi z toho navalovalo. Kolega jel na VZV Desta do Skalice a rozdělal obyč. reduktor Lovato - zpuchřelá zlepkavělá rozpadající se membrána (to co já). Dneska poptával jeden slovák u nás montáž do LandRovera, že to má na českých značkách. Tak sem mu o tom říkal a on mě potvrdil, že dovozce určité značky pro Slovensko měl nějakou špatnou várku a prej platil opravy autům jak na běžícím pásu. Jednomu dokonce nový předek, protože měl nějaký starší-nezaservisovatelný systém.
Listopad 3, 20159 r ..tak to je masakr.... no v Breclavi pokud vim jsou 2LPG-jedno CSAD Breclav a jedno u odbocky na nemocnici smerem na Postornou.. tak snad to bude ok.. protoze obe patri spise k tem drazsim cerpackam, takze by meli mit kvalitni plyn, kdyz uz ho prodavaj o 2 koruny vic nez v brne.. Bylo v tom BRC SQ24 MY10 s kabeláží MY07. Oprava by byla 4x vstřik + 1x vložka filtru + 1h práce. Na kolik vyjde oprava cca???
Listopad 3, 20159 r Asi mě potřebuje opět Jirka vyprovokovat k nějaké reakci....BRC MY10-kabeláž MY07, kam chodíš na takové bláboly? Kde jsi to zase vyčetl... Když tomu nerozumíš, nekomentuj to... Jednoduchá oprava výměna filtrů, vyčištění reduktoru s výměnou membrány, vyčištění vstřikovačů ve spec.lázni v ultrazvuku, montáž, naladění..když to hodně přeženu tak oprava do 3 tisíc,možná i míň, žádné vstřiky jsme nikdy nemusely měnit, pokud nemají problém s cívkou vstřikovače, takže nevím, proč se tu "někteří" hned kácejí, Paule, ať ti šév pořídí ultrazvuk a když budeš vědět co a jak, nemusíš se děsit opravovat i kvalitnější vstřikovače jako je BRC, Keihen, od Landi Omegas, máme tu na to i zkušební stolici, takže každou lištu si vyzkoušíme i na stolici, jak fungují jednotlivé vstřikovače, jak fungují jako celek....je to jen o vybavení...
Listopad 3, 20159 r ne Jirka tě tentokrát vyprovokovat nechctěl, jen přesně citoval Paula, tentokrát jsi nečetl pozorně ty
Listopad 3, 20159 r Tak ja nepotrebuju nikoho provokovat, Karel asi vidi JirkaBrno a uz se mu zatmi pred ocima...
Listopad 3, 20159 r Pardon,(hlavně Jirkovi) špatně jsem si přečetl příspěvky před tím....každopádně to není takový problém jak popisuje Paul...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.