Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V Kroměříži i Kojetíně je LPG za 14.90 Kč/l. To už velký rozdíl není.

Pohořelice 13,20, a ted bacha-směr Mikulov- prvni LPG za aqulandem 14,70, Benzina u Mikulova 15,80... :kol-29:

agip za Havl. Brodem u najezdu na dalnici - 15,90, na 146kilometru na D1směr na Brno, MOL nebo jak se to jmenuje, LPG 14,90, Zastavka u Brna, za Adosou LPG 12,90

Havířov pod bludovickým kopcem Tomegas  po půlroce slevnil o korunu na 12,90 :kol-47:

Havířov pod bludovickým kopcem Tomegas  po půlroce slevnil o korunu na 12,90 :kol-47:

Dneska tam žena tankovala a hned mi volala že konečně slevnily.V Polsku ale je ještě levnější.Prý pod 11kč.

• 2 týdny později...

Ivancice 15.90

No už mrzlo, co já vím tak na poměrně dost místech byl ranní mrazejk kolem -2°C a někde i víc, takže ta změna poměru 40% propanu : 60% butanu na obrácenou hodnotu (60 propan 40 butan) by byla určo žádoucí ...

no bral jsem v neděli rano v brně na Robinu a maji 13.30.. stejně jako Holasice 12.90...

Blučina u dalnice 13,20

Kolín u kauflandu benzina 12.50..těch 11.50 jim vydrželo 10dní....

Robin oil slatina dneskaj 12.80.. nevite nekdo jak je to na Benzine za lidlem ve slatine?

Jirko, včera 13,30 jak pojedu kolem tak sem cenu mrsknu, třeba Čadková tvrdohlavě sedí na 12,90. Nojo pryč jsou doby, kdy Čadek proháněl cenama půl jižní Moravy.

• 2 týdny později...

Jedna rada pro Vás pánové, kteří cestujete: dočastně se vyhněte (pravděpodobně nejspíše) Břeclavi v tankování LPG.

Minulý týden Hyundai ix35 - všechny vstřiky po 40tis KM mrtvé ?ucpané?.

Tento týden je objednaný další Hyundai i20 s problémem.

naštěstí na tu stranu vůbec nejezdím, ale určitě díky za ostatní za informaci :kol-47:

otec tankuje v csad breclav..  v podstate skoro kazde tankovani, pac se hybe jen kolem breclavi... a zatim ok..

kolik stala oprava tech aut? co mely za system?

K nám to původně dojelo na opravu, ale vzhledem k ceně se požadavek upravil pouze na zjištění závady.

Zjištění závady stálo 520,-Kč (2h práce - chtěli garantovat, že sou to opravdu vstřiky). Auto bylo montované korporací AGC Strakonice - Hyundai. Bylo v tom BRC SQ24 MY10 s kabeláží MY07. Oprava by byla 4x vstřik + 1x vložka filtru + 1h práce.

Druhé auto u nás bude tento týden.

naštěstí na tu stranu vůbec nejezdím, ale určitě díky za ostatní za informaci :kol-47:

Tak pokračuju dál: SKALICA - HOLÍČ a ten směr.

-> Reduktor Prins VSI - zpuchřelá, zlepkavělá membrána - ten plyn smrděl  uplně šíleným způsobem, to snad nesmrdělo jako LPG. Když sem ten reduktor rozdělával, myslel sem, že se pobluju, těžce se mi z toho navalovalo.

Kolega jel na VZV Desta do Skalice a rozdělal obyč. reduktor Lovato - zpuchřelá zlepkavělá rozpadající se membrána (to co já).

Dneska poptával jeden slovák u nás montáž do LandRovera, že to má na českých značkách. Tak sem mu o tom říkal a on mě potvrdil, že dovozce určité značky pro Slovensko měl nějakou špatnou várku a prej platil opravy autům jak na běžícím pásu. Jednomu dokonce nový předek, protože měl nějaký starší-nezaservisovatelný systém.  :kol-24: 

..tak to je masakr.... no v Breclavi pokud vim jsou 2LPG-jedno CSAD Breclav a jedno u odbocky na nemocnici smerem na Postornou.. tak snad to bude ok.. protoze obe patri spise k tem drazsim cerpackam, takze by meli mit kvalitni plyn, kdyz uz ho prodavaj o 2 koruny vic nez v brne..

Bylo v tom BRC SQ24 MY10 s kabeláží MY07. Oprava by byla 4x vstřik + 1x vložka filtru + 1h práce.

Na kolik vyjde oprava cca???

Asi mě potřebuje opět Jirka vyprovokovat k nějaké reakci....BRC MY10-kabeláž MY07, kam chodíš na takové bláboly? Kde jsi to zase vyčetl... Když tomu nerozumíš, nekomentuj to...

Jednoduchá oprava výměna filtrů, vyčištění reduktoru s výměnou membrány, vyčištění vstřikovačů ve spec.lázni v ultrazvuku, montáž, naladění..když to hodně přeženu tak oprava do 3 tisíc,možná i míň, žádné vstřiky jsme nikdy nemusely měnit, pokud nemají problém s cívkou vstřikovače, takže nevím, proč se tu "někteří" hned kácejí, Paule, ať ti šév pořídí ultrazvuk a když budeš vědět co a jak, nemusíš se děsit opravovat i kvalitnější vstřikovače jako je BRC, Keihen, od Landi Omegas, máme tu na to i zkušební stolici, takže každou lištu si vyzkoušíme i na stolici, jak fungují jednotlivé vstřikovače, jak fungují jako celek....je to jen o vybavení...

ne Jirka tě tentokrát vyprovokovat nechctěl, jen přesně citoval Paula, tentokrát jsi nečetl pozorně ty :kol-28:

Tak ja nepotrebuju nikoho provokovat, Karel asi vidi JirkaBrno a uz se mu zatmi pred ocima... :kol-43:

Pardon,(hlavně Jirkovi) špatně jsem si přečetl příspěvky před  tím....každopádně to není takový problém jak popisuje Paul...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.