Říjen 14, 200816 r Co presne? no třeba bych chtěl denní svicení mlhovky a mně jde v lcode max 7 byte a ty tam pišeš 17 byte nevím jak to nastavit
Říjen 14, 200816 r Tak delas blbe to, ze ty jen otevres LCode CZ a kliknes pro nahrani popisku aniz bys tam vlozil kod pro cenralni elektriku! Musis nejdriv spustit VAG-COM zvolit jednotku 09-Centralni elektrika dat Kodovani-07 a tento kod prekopirovat do LCode CZ a az potom kliknout na nahrani popisku pro Tvoji jednotku! Ty delas chybu v tom ze nejdriv chces nacist popisek a tam se ti automaticky nacte "nejaky" kod z GATEWAY! CHYBA Musis to udelat takhle: 1. Vybrat jednotku ve VAG-COMu 09-Centralni elektrika 2. Vybrat Kodovani-07 3. Zkopirovat kod do LCode 4. Nacist popisek k jednotce (zalezi na typu-oznaceni jednotky) 5. Popisek je nactenej v Lcode, muze se upravovat... 6. Upraveny kod prekopirovat zpet do VAG-COMu...kliknout na START 7. HOTOVO Upraveno Říjen 14, 200816 r od Doli
Březen 22, 200916 r Zdavim vsechny,koupil jsem si dignosticky kagel OBD II,udelal jsem vse k tomu potrebne ale jak jsem ho napojil tak jsem skoncil na mrtvem bode,je to do roku O4,nejde nic,chci se zeptat pročitam to tady jak zbesilej a mam v tom desnej mazec,mam O2 rok O5,kdyz chci udelet si par vylepseni jak vytvoril Doli to tema staci mi na to Hex-Can USB VAG 704.1 nebo musim mit jinej uz novej soft?prosim kde popripade objednat ten set kabel i se softem.....diky.Sorry ze se ptam jak blb ale cim vic procitam tak jsem vic ztracenej.......................
Březen 22, 200916 r Jestli mas kabel, co umi auta do roku 2004, tak mas pravdepodobne KKL kabel a s tim na O2 neudelas vubec nic ... Na O2 potrebujes HEX-CAN kabel (je jedno celkem jakou verzi) - pokud bys chtel original, mas tam upgrady na vyssi verze zdarma, ale zase stoji docela dost. S klonem si v pohode vystacis a za mnohem mensi penize.
Březen 24, 200916 r Asi neumím ve fóru hledat.. ale kde by se dal snadno a levně sehnat HEX-CAN usb kabel?.. Jde mi o funkční klon na to občasné nastavení pár věcí na O2. Díky. Jestli jsem příliš offtopic tak se omlouvám, ale fakt jsem se to snažil tady někde najít a nenašel jsem. Unli.
Březen 24, 200916 r To hledání mě kolikrát taky vytáčí. Prostě nefunguje jak má. Upraveno Březen 27, 200916 r od j0ska
Březen 27, 200916 r Nemate nekdo tuseni kde tedy sehnat ten HEX CAN kabel? Nebo co si myslite o to Vcheckeru http://www.mtaplus.cz/?stred=zbozi_informa...mp;zbozi_id=500
Duben 15, 200916 r Nazdárek, tak to bych neřek, že na OII s kabelem KKL neuděláš vůbec nic. OII je OBDII kompatibilní, tedy diagnostika motoru po K-lajně funguje. No a diagnostika motoru je podle mě poměrně důležitá záležitost...
Duben 27, 200916 r Tiez zhanam HEX CAN kabel na O2 za rozomnu cenu. Ked som kupoval OBD na O1 tak n afore bol kopec odkazov, cena cca 1500 sk. Ale HEX CAN min. 5-6000 a to je dost na obcasnu diagnostiku. Tiez hladam nejaky klon.
Květen 3, 200916 r Vyzkousel jsem diagnostiku motoru pres K-line na dvou Octach II a na obou bezela. Zkousel jsem nacteni chyb. hodnot, na vic nebylo cas.
Květen 4, 200916 r Ahoj, mám vag-com805 CZ, a potřebuji to na diagnostiku OI 2OO3 TDi. Můžete mi prosím poradit jaký kabel k tomu koupit? Nejraději odkaz na nějaký solidní.... Díky
Květen 5, 200916 r Samotny program bez kabelu ti je k nicemu. Na tvou OI by ti vsak stacil i KKL kabel - ten umi auta do RV 2004. Pokud chces pouzivat verzi 805, pak je potreba HEX CAN kabel a s tim pak muzes delat komplet cely koncern VW
Květen 6, 200916 r Robert: a už si to skúšal??? pretože viacerí áno a nejde to... Nazdar, mam Octavii II, r.v. 2008 a s kabelem KKL a VAG-COM 304 se normálně spojím s řídící jednotkou motoru - OBDII. Zkoušel jsem to třeba i na Audi A4 2006, taky to šlo, ale na některých autech to hlásí - příliš mnoho chyb v komunikaci-
Květen 6, 200916 r Ano, od nejakeho roku (myslim 2000) se zavedl standart OBD - aby se do vsech aut vsech znacek dalo dostat do motorove jednotky kvuli emisim. Dal se ale s KKL kabelem nez do motoru u novejsich aut (komunikujicich pres can bus) nedostanes
Květen 17, 200916 r Zkoušel jsem kabel KKL, dá se sehnat i za 500kč, na O2 r.v.2005 a funguje, ale pozor pouze přečtení chyb. Nějaké nastavování či změna nefunguje, vše je totiž řešeno přes CAN zběrnici a k tomu je třeba HEX-CAN kabel + soft. Takže kdo touží po levné kontrole základních věcí na O2 tak si KKL může pořídit. Ovšem dle mě je to tak 5% co dokáže KKL kabel oproti HEX kablu s O2......
Červenec 15, 200916 r Pátral jsem všude, ale nikde jsem nenašel kabel HEX-CAN USB + VAG-COM 704.1 CZ a originál se mi kupovat nechce. Netušíte někdo, kde by se dal koupit ? Děkuji
Listopad 26, 200915 r hoj lidi schanim hex can kabel nejlepe klon ... kdybyste nekdo prodaval dyztak napiste spravu nejlepe z prahy dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.