ferda25 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Kdo mi seštěluje přední světla u O2 a je poblíž Strakonic....jak potkávačky tak dálkové. Přeci není možné, že to nikdo neumí.....Ten technik v servise musí být raněnej slepotou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Kdo mi seštěluje přední světla u O2 a je poblíž Strakonic....jak potkávačky tak dálkové. Přeci není možné, že to nikdo neumí.....Ten technik v servise musí být raněnej slepotou.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry601048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ty hledali štelovecí kolečka někde pod nárazníkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Přemýšlím, že zkusím Porsche v Budějkách, ale kdo mi zaručí, že tam taky nebude nějakej se šedým zákalem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zkus, já s nima mám nejlepší zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jen mě zaráží, že tady třeba nikdo není z Písku, který by to zvládnul a ještě si mohl vylepšit rodinný rozpočet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jen mě zaráží, že tady třeba nikdo není z Písku, který by to zvládnul a ještě si mohl vylepšit rodinný rozpočet.... Ono jde o to, že k tomu potřebuješ regloskop..nejde jen o to nastavit to proti zdi, aby šla obě světla stejně vysoko..musíš mít i správně nastavenou hodnotu % udávanou buď přímo na světlech nebo na štítku vozidla. Zkus zajet na STK a když budeš hodný, tak tě tam i u toho nechají..tam pak na stínítku přímo uvidíš, kam a jak to má svítit, nejde to zvorat, alespoň ne, pokud si to pohlídáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.