Bredy Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ahoj,potřeboval bych poradit,třeba to někomu dělá také,jakmile se ochladí pod bod mrazu zůstane mi svítit kontrolka řízení po zapnutí klíčku.Když vypnu zapalovaní a znovu zapnu už zhasne normalně a cely den už funguje jak má.Mám řízení KOYO,auto z roku 2002,kapaliny v servu dost.Docela mi to štve,protože mám sdi a vlastně žhavím dvakrát za sebou,nevadí to svíčkám?Předem díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ahoj,potřeboval bych poradit,třeba to někomu dělá také,jakmile se ochladí pod bod mrazu zůstane mi svítit kontrolka řízení po zapnutí klíčku.Když vypnu zapalovaní a znovu zapnu už zhasne normalně a cely den už funguje jak má.Mám řízení KOYO,auto z roku 2002,kapaliny v servu dost.Docela mi to štve,protože mám sdi a vlastně žhavím dvakrát za sebou,nevadí to svíčkám?Předem díky za každou radu. no, nechci byt rypal. ale od kdy maji diesely svicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no, nechci byt rypal. ale od kdy maji diesely svicky? diesly maji žhavici svíčky!!!ale to je snad jasne,ne??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Spíš bych potřeboval poradit s tím řízením, než se žhavícíma svíčkama;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 řekl bych, že máš podpětí a proto ti servo hází chybu, opětovné žhavení nevadí, ale asi máš svíčky skoro v háji, zaměřil bych se na tyhle dvě věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nedavno jsem kupoval novou baterku,a starty v mrazu jsou zatim v pohode,proc myslis ze mam zhavici svicky v haji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nedavno jsem kupoval novou baterku,a starty v mrazu jsou zatim v pohode,proc myslis ze mam zhavici svicky v haji. z toho, jak píšeš, že dvakrát žhavíš, jsem myslel, že to jednou nestačí, normálně by mělo stačit jednou, tak proto, ten pokles napětí může být při startu způsobem právě odběrem při startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tak to jsme si nerozumely,ta kontrolka sviti stale po zapnuti klicku jeste nez zacnu startovat,tak vypnu zapalovani a pri novem zapnuti uz zhasne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak to buď v klidu, to je normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Lonskou zimu to nedelalo a nevis na co ma ten mraz vliv,moc se mi to nelibi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nikdo uz mi neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a po nastartování motoru ,to zmizí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nezmizí,volant je tuhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tak to asi nejsou splněný nějaký podmínky,dát to na VAG a zjistit co to píše za chybu a pak postupovat podle D.P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 To asi jo ale proc to dela je kdyz je mraz........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tak to jsme si nerozumely,ta kontrolka sviti stale po zapnuti klicku jeste nez zacnu startovat,tak vypnu zapalovani a pri novem zapnuti uz zhasne normalne. tady ale píšeš něco jiného, tak co vlastně ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj,potřeboval bych poradit,třeba to někomu dělá také,jakmile se ochladí pod bod mrazu zůstane mi svítit kontrolka řízení po zapnutí klíčku.Když vypnu zapalovaní a znovu zapnu už zhasne normalně a cely den už funguje jak má.Mám řízení KOYO,auto z roku 2002,kapaliny v servu dost.Docela mi to štve,protože mám sdi a vlastně žhavím dvakrát za sebou,nevadí to svíčkám?Předem díky za každou radu. nic o ztuhlém řízení po nastartování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tuhe rizeni jsem mel kdyz jsem to zkusil nastartovat se svitici kontrolkou,kdyz zhasne jde normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 takže, nepoblikává ti palubka, světla? máš odmotaný svazek? nenaléval jsi do ostřikovačů a nenalil vedle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Palubka neblika,svazek odmotany,vodu jsem nedolival..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak jedině snímač nebo voda v oleji, napíchni to na vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 asi budu muset,jen me zarazi proc to dela jen v mrazu a vetsinou jen pri prvnim dennim zapnuti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 asi tomu trvá než se to rozhýbe, já taky vstávám ráno z postele pomalu a pak už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 mas pravdu ,zatim diky,az neco zjistim, tak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 no, nechci byt rypal. ale od kdy maji diesely svicky? Tohle se mi stalo asi již dvakrát na služební Fábce. Ale řízení mi ztuhlo vždy za jízdy a rozsvítila se oranžová kontrolka serva. Stačilo vždy zhasnout motor a znova nastartovat a bylo po problému. Nebylo to ale nic příjemného. Už rok se mi to nestalo a nijak sem to neřešil a jestli s tím něco dělali v servisu netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.