kvaki Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 videl někdo na scoutu nabo na oktavce rám přední, jak to vypadá,kde by se bal sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) no jestli se ti to líbí, proč ne. Vyrábí to shodou okolností můj známej (Petr Bureš, www.pbures.cz). Je to z nerezi a levný to určitě nebude a vsadil bych se, že na Octavii to není homologovaný. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no jestli se ti to líbí, proč ne. Vyrábí to shodou okolností můj známej (Petr Bureš, www.pbures.cz). Je to z nerezi a levný to určitě nebude a vsadil bych se, že na Octavii to není homologovaný. ja bych stal o homologovany,ale vypadaj dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no jistě, jenže v tom bude asi ten problém, že žádná homologace neexistuje. Ale napiš mu, jestli s rámem na Scouta třeba už nepočítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Já bych ho tam tedy nedával. To nebude vůbec hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Já bych ho tam tedy nedával. To nebude vůbec hezký. Věc názoru, záleží hlavně na designu rámu, nemusí být za každou cenu škaredý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Taky jde o to, jak se to k autu přidělá, aby to mělo vůbec nějakej efekt při případným nárazu. Tahat s sebou jen kus leštěný trubky jako závaží by asi nebylo úplně ono. Mě se to teda taky moc nelíbí, ale třeba to zrovna Scautíkovi bude slušet. Jinak ceny těhle doplňků se počítaj v řádu desítek tisíc. Kolega si to u Bureše už několikrát nechal dělat na různý offroady a cena se hýbala od 50 t. výš. Samo, že ne pouze přední rám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Já bych ho tam tedy nedával. To nebude vůbec hezký. taky bych to musel videt,bila se taky nikomu nelibila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tezko rict,jak na tom ram bude vypadat,kazdopadne je jasna vec,ze Bures dela hodne dobre a je to myslim zarucena kvalita.. Jinak bilej scout je pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Já bych ho tam tedy nedával. To nebude vůbec hezký. bburrago videl si ty fotky www.pbures.cz treba volva Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 bburrago videl si ty fotky www.pbures.cz treba volva to Volvo vypadá dobře a k bílé barvě.. jak nemám bílou rád, tak ten Scout vypadá pěkně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 v našem kraji dělá rámy kuboj ve šternberku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 bburrago videl si ty fotky www.pbures.cz treba volva Viděl jsem ho , vypadá skvělě . Ale v nabídce jsem Octavii 2 nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Mi sme si nechavali delat u Burese na X Traila ram, na zakazku, ani ho nema v nabidce a chtel za nej 13 tis Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Mi sme si nechavali delat u Burese na X Traila ram, na zakazku, ani ho nema v nabidce a chtel za nej 13 tis Kc No za 13 t. to je dobrá cena, myslím. Já se ho teda na OII zeptám, ať se jen nedohadujem. Stejně za ním potřebuju zajet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Viděl jsem ho , vypadá skvělě . Ale v nabídce jsem Octavii 2 nenašel. a vtom je ten problem sehnat homologovanej,hlavne ,ze ma na ruzny sracky a ne oktavky ne ,on tvrdi ze neni zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No za 13 t. to je dobrá cena, myslím. Já se ho teda na OII zeptám, ať se jen nedohadujem. Stejně za ním potřebuju zajet. tak sem mu volal a choval se jako kdyz absolutne nema zajem.asi je za vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 kdo by jste sel teoreticky do ramu .vzor asi V90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 tak sem mu volal a choval se jako kdyz absolutne nema zajem.asi je za vodou No jeden rám ho asi nevytrhne, zvlášť měl-li by řešit homologaci, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) No jeden rám ho asi nevytrhne, zvlášť měl-li by řešit homologaci, atd. prave proto se ptam ,ale je to o pristupu k zakaznikovi Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 stal by teoreticky nekdo o ten ram. vorlajz vytvor foto myho scouta s ramem .dovedes? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 znám chlapíka od Letohradu, kterej ti ten rám udělá, naši od něj maj rám na tereňáku a je hezky zpracovanej, nemá ovšem homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 k čemu to je, bez homologace ? To není nějaký blikající světýlko nebo podobná blbost, se kterou když tě čapnou, tak to sundáš a dupneš na to. S tímhle harapágem kdybys někoho nabořil nebo nedej bože sejmul chodce, byl by průser, jak mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 k čemu to je, bez homologace ? To není nějaký blikající světýlko nebo podobná blbost, se kterou když tě čapnou, tak to sundáš a dupneš na to. S tímhle harapágem kdybys někoho nabořil nebo nedej bože sejmul chodce, byl by průser, jak mraky. to je jasný, na Oktě je to netypický, ale na tereňáku to nikdo neřeší. Ještě zkus Schmida rámy, ten má homologace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 to je jasný, na Oktě je to netypický, ale na tereňáku to nikdo neřeší. Ještě zkus Schmida rámy, ten má homologace. a kde to najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.