Publikováno Prosinec 20, 200717 r mám jen malý dotaz, jaká je origo barva brzdičů u O II RS? červená a nebo zelená? nebo se to liší podle toho,jestli je to benzín a nebo nafta?
Prosinec 20, 200717 r Ne, liší se to podle roku výroby, resp. MR-do určitého roku (06?) byly zelené, od té doby červené.
Prosinec 21, 200717 r myslim ze az do MR07 zelene, kuli usporam dali stejne koncernove cervene... pamatam si ako ma to vtedy sklamalo...
Prosinec 21, 200717 r pamatam si ako ma to vtedy sklamalo... Jj, taky jsem celkem rád, že mám zelené, podle mě ke škodovce tak nějak patří, i když je to asi věc názoru...
Prosinec 21, 200717 r Jj, taky jsem celkem rád, že mám zelené, podle mě ke škodovce tak nějak patří, i když je to asi věc názoru... no ved...cervene brzdy ma kadejaky pubertak na Lade alebo 105-ke...
Prosinec 21, 200717 r Já je mám také zelené..i když ne na RS Tu změnu u origo lakování nechápu, zelená je škodovácká tradice..je to barva Motorsportu
Prosinec 22, 200717 r Já je mám také zelené..i když ne na RS Tu změnu u origo lakování nechápu, zelená je škodovácká tradice..je to barva Motorsportu ...a rozdíl v ceně je myslím zanedbatelný
Prosinec 27, 200717 r Já je mám bohužel červené...ale zase to ladí se zadními světly... Tak to musíš pořád svítit..nebo aspoň stát na brzdě
Prosinec 27, 200717 r Ale treba povedat, ze modrej sa viac hodia cervene ako zelene... Nevím, mě tam sedí ty zelené...
Prosinec 28, 200717 r Nevím, mě tam sedí ty zelené... jedna poznámka pro nějakého moderátora Nebylo by od věci tohle táma hodit do sekce Podvozek..a mimochodem o brzdičích a barvě na nich už se tam něco řeší
Prosinec 28, 200717 r na tech slupkach bych se ani nechtel svezt po nasich silnicich Myslim, ze 20" je vela aj na Nemecko... a o jazdnych vlastnostiach nemoze byt ani rec...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.