Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil?

Peter.

Dobry den,

Peter.

Do dir jsem zašrouboval černé šrouby a vypadá to celkem v pohodě :palec2:

A nebo jestli sezenes urcity dil palubovky za prijatelnou cenu tak nejlepe vymenit cely.

vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:)

a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? :palec2:

• Autor
vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:)

robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie

robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie

zkousel jsem to na kousku na zadnic tapecich a dopadlo to tak ,ze to dostalo lesklou barvu(cerne tepeci), takze az narazím na cerny v elektrice tak to vymením .

Horkovzduška je dobrá na ráhy atd., díry s její pomoci nezaděláš. Buď vyměnit díl palubovky, nebo se obrátit na firmy, ktří se tím živí. Dokáží takové díry zacelit jak v plastu, tak třeba i sedadla atd. Zkusím najít nějakej odkaz na nějakou firmičku.

Našel jsem, tak třeba: http://www.prag-info.cz/firma/martinjerab/

Upraveno od KaJe

Dobry den,

Peter.

mas facelift nebo predfacelift?kdyby pred tak o jaky dil se jedna,mam ji po predelani spodku palubky myslim krome jednoho vsechny a jen zavazi,kdybys chtel napis a domluvime se

Měnit díl jsem nechtěl, tak v černé palubce jsem to zalepil černým siliconem. Kdyby tomu bejvalej pán ty dirky mírně nedjehloval-nevím proč :-), tak by to nebylo skoro znát. Jinak není nad výměnu dílu, ale jsem línej ...

Nebo díry zaslepit držákem na mobil lol

• Autor
Nebo díry zaslepit držákem na mobil lol

To bude asi najpechodnejsie riesenie. Alebo co tak ich zapravit dakym tmelom a potom ten tmel nafarbit.

Proč barvit tmely se daj koupit v ruzných barvach,a pokud máš černou palubku tak kup černej jak napsal Dick

a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? :palec2:

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D :D :D posílal jsem i fotku.

Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D :D :D posílal jsem i fotku.

-_-:palec2:

• 4 týdny později...
-_-:palec2:

Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... :doh:blink::wacko:

Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... :doh:blink::wacko:

Však ja vím ... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.