MichalDvorakCZ Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj, nevíte někdo výkon originální navigace v okte? Koupil jsem si nový repro do zadu (sony fx-F6925 60W) a přijde mi, žeto hraje stejně jako ty maly originální. Nepomohlo by třeba, kdybych spojil zadni repro s reproduktorama v zadnich dverich a napojil to do těch nových? A pak ještě, je možnost tam někam zapojit subwoofer? Nebo se to dá normálně zapojit jako další repro. Dík za radu, autohifi jde úplně mimo mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj, nevíte někdo výkon originální navigace v okte? Koupil jsem si nový repro do zadu (sony fx-F6925 60W) a přijde mi, žeto hraje stejně jako ty maly originální. Nepomohlo by třeba, kdybych spojil zadni repro s reproduktorama v zadnich dverich a napojil to do těch nových? A pak ještě, je možnost tam někam zapojit subwoofer? Nebo se to dá normálně zapojit jako další repro. Dík za radu, autohifi jde úplně mimo mě. Výkon navigace neznám a nebudu ani hodnotit repro Sony, ale zapojení výškových reproduktorů by s tím nemělo mít nic společného.Pro nové reproduktory by bylo vhodnější natáhnout nové kabely s min. průřezem 1,5qmm. Pokud uvažuješ o zapojení subwooferu do systému je to krok správným směrem.Budeš k tomu ale potřebovat i externí zesilovač protože zesilovače navi. by je nezvládly a navíc by jsi před SW musel zařadit dělící vyhybku a tu má již dnes každý zesilovač. Zesilovač jde na navi. připojit pomocí spec. konektoru, který má na konci RCA konektory. Jde zakoupit i SW set ke kterému dodávám v ceně i kabelový set (Lightning Audio) pro připojení zesilovače.Ten obsahuje vše potřebné.K setu Bull Audio je za zvýhodněnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Výkon navigace neznám a nebudu ani hodnotit repro Sony, ale zapojení výškových reproduktorů by s tím nemělo mít nic společného.Pro nové reproduktory by bylo vhodnější natáhnout nové kabely s min. průřezem 1,5qmm.Pokud uvažuješ o zapojení subwooferu do systému je to krok správným směrem.Budeš k tomu ale potřebovat i externí zesilovač protože zesilovače navi. by je nezvládly a navíc by jsi před SW musel zařadit dělící vyhybku a tu má již dnes každý zesilovač. Zesilovač jde na navi. připojit pomocí spec. konektoru, který má na konci RCA konektory. Jde zakoupit i SW set ke kterému dodávám v ceně i kabelový set (Lightning Audio) pro připojení zesilovače.Ten obsahuje vše potřebné.K setu Bull Audio je za zvýhodněnou cenu. Zjistil sem, že do zadního repra vedou 4 dráty na každou stranu, ale od Sony reproduktoru vedou jen dva draty. Myslel, jestli to prave neni rprot, ze jeden je dale zapojen do vyskovych reproduktoru v zadnich dverich? Je 100% jistota toho, že orig. navi ma RCA vstup? Nebo jestli vněm není už něco zapojené, abych nemusel přepojevat spoustu drátů? Byla by nějaká možnost se dohodnout na výběru a zakoupení u tebe? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 4 dráty jsou tam pro to, že 2 jsou odbočené pro výškáče. Nevi má určitě neobsazený výstup, musíš jen použít toto: http://www.stualarm.cz/produkt/32502-reduk...mec/rca-samice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 4 dráty jsou tam pro to, že 2 jsou odbočené pro výškáče. Nevi má určitě neobsazený výstup, musíš jen použít toto: http://www.stualarm.cz/produkt/32502-reduk...mec/rca-samice/ Takže, když to zapojím jen na dva a dva zaizoluju, tak mi buď bude hrát zadní repro nebo výšky, podle toho, který kabel to bude? Dík, právě přemýšlím o tom subwooferu, ale musím pro něj najít místo, takže nevím, jestli bednu, nebo jen repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.